Wkidk

Sådan at fortælle, hvis en mus er mand eller kvinde

Nødt til at kende kønnet på din mus til en eller anden grund? Du har klikket ind i den rigtige artikel.

Steps

Sådan at fortælle, hvis en mus er mand eller kvinde. Tag musen ved harmoniske af halsen, og drej musen på ryggen.
Sådan at fortælle, hvis en mus er mand eller kvinde. Tag musen ved harmoniske af halsen, og drej musen på ryggen.

Urogenital distance

Den mest almindelige visuel metode er at sammenligne urogenital afstand. Dette er afstanden mellem en mus kønsdelene og dens anus. Hvis du er omhyggelig og velbevandret i denne proces kan du bestemme kønnet på en mus i en meget ung alder.

 1. 1
  Tag musen ved harmoniske af halsen, og drej musen på ryggen. Hvis det ikke er komfortabel med denne stilling, holde dyret i din hånd med sin bageste ende vender dig, og holder fast i haleroden, løft så kønsdelene er i frit udsyn og benene løftes lidt ud af din hånd. Undersøg åbningerne placeret nær halen.
 2. 2
  En hunmus (DOE) har et genitale område (vagina eller urinrøret), der er meget tættere på anus (åbningen direkte under halen). Urinrøret sædvanligvis inden for ca 1/4 tomme. En mandlig mus (sorteper) har et kønsdelene (penis) meget længere væk fra anus end hos kvinder. At validere kønsbestemmelse, kan du ønsker at sammenligne to mus side-by-side.

Andre metoder

 1. 1
  Ved nærmere undersøgelser, kan du observere rækkerne af brystvorterne på hunnens mave, men disse kan have været skjult af pelsen på hendes mave. Hvis du eller en partner kan, så prøv at skille pelsen på maven for at se, om du kan spotte brystvorter. Disse vil blive mere synlige, hvis hunnen er sygepleje et kuld, men så har du en langt mere oplagte metode til kønsbestemmelse.
 2. 2
  En anden måde at validere, at en mandlig mus er faktisk en mandlig, er at kigge efter tilstedeværelse af testiklerne. Du kan have til at være tålmodig, fordi en mandlig mus kan trække sine testikler ind i hans krop, eller han kan ikke have "droppet" dem endnu. En måde at få et godt kig er at vente på musen for at spise, mens 'stående' på randen af ​​sin madskål. Det meste af tiden hans testikler vil stige ned i løbet af denne position.
 3. 3
  Graviditet er normalt en nem visuel bestemmelse af køn, som hunmus typisk vil vinde "saddeltasker" omkring hoften. Dog vil ikke alle mus være så indlysende, og for nogle stammer kan overvægtige mænd ser ligesom gravide. Prøv forsigtigt palpere de "saddeltasker", nogle gange kan du føle særskilte knuder, som sandsynligvis hvalpene!

Advarsler

 • Vi er ikke ansvarlige for eventuelle dårlige effekt eller legemsbeskadigelse handleren eller dyr fra at følge rådene i denne Google.
 • Aldrig implicit tillid dyrehandel personale, og altid forsøge at sex dyrene ved dig selv, som regel ved visuelle midler.
 • Aldrig vælge / vælge mus fra blandet køn skraldespande / bure.