Wkidk

Hvordan til at tage sig af et pindsvin

Pindsvin gøre store kæledyr for dem, der er tålmodig og engagerede. De får brug for en masse langsigtet opmærksomhed og ganske lidt plads. De er intelligente, venlige og fornøjelig selskab for en dedikeret ejer. Her er nogle grundlæggende tips til at se efter din pindsvin.

Steps

Hvordan til at tage sig af et pindsvin. Finde en god opdrætter.
Hvordan til at tage sig af et pindsvin. Finde en god opdrætter.
 1. 1
  Finde en god opdrætter. Finde en stor opdrætter at købe din pindsvin fra er altafgørende. Hvis du ikke gør det, vil du ende op med en gnaven pindsvin, som sandsynligvis vil dø ung. Undgå enhver opdrætter, som indlæg på Craigslist, skal du ikke købe dem fra dyrehandlere, være sikker på, at opdrætteren har kvalitet, pedigreed materiel uden WHS eller kræft i deres slægt, se, at opdrætteren er USDA licens eller er en del af opdrættere grupper, spørg at se deres set-up og opfylde deres pindsvin. Glem ikke at tjekke for sygdom.
 2. 2
  Bringe pindsvin hjem passende. Før køb, sørg for at have alt hvad du behøver sat op og klar til at gå. Du må ikke ændre deres mad brat, spørg opdrætteren hvad de foder og fortsætte med at fodre den. Ved at bringe det ind i dit hjem for første gang, lad det alene for den første dag i sit nye bur, så det ikke føler sig truet og bliver fortrolig med sine omgivelser. Lad hedgie mindst en måned til at blive fortrolig med dig, de nye dufte og de nye omgivelser. De har oplever en stor forandring i deres liv!
 3. 3
  Giv et godt hus Pindsvin har brug for et stort bur til at være komfortable i. Huset skal.:
  • Være store. Buret skal være et minimum af 18 "x 24" med et fast gulv. Jo mere plads, jo bedre, da dette vil sikre masser af plads til legetøj og motion. Huse bør ikke have mere end ét niveau som pindsvin har nedsat syn og deres ben er alt for let at bryde. Trådbure, at de kan klatre kan også være farligt, hvis du har en klatrer! Medtag plads til madskåle, legetøj og kattebakke, når de overvejer at købe eller lave et bur.
  • Være godt ventileret. Luftstrøm skal være til rådighed hele tiden. Det eneste tidspunkt, du bør hindre luftstrømmen er, hvis det rum hurtigt falder i temperatur (for eksempel under en strømafbrydelse), og du har brug for at vikle bur med et tæppe.
  • Være godt sikret. Pindsvin er Master undslippe kunstnere og elsker at klatre. Sikre, at buret er sikker eller hvis det ikke har en top, at hedgie ikke kan kravle ud.
  • Medtag et skjulested stedet. Som primært natlig byttedyr dyr i naturen, har brug for pindsvin en sikkerhedszone for "time-out" fra nysgerrige blikke, lys og generel aktivitet. En iglo eller sover pose vil gøre godt.
 4. 4
  Sikre en passende temperatur. Pindsvin har brug for et lidt varmere rumtemperatur end de fleste mennesker holder deres hjem på omkring 70 º F til 85 º F. Noget køler og pindsvinet vil sandsynligvis forsøge "dvale", som kan være dødelig, meget varmere og varme stress opstår. Juster temperaturen, hvis du ser dem spredt ud i buret, som om de er varme, hvis de er sløv, eller kropstemperatur er køligere end normalt.
 5. 5
  Vælg god strøelse materiale. Pindsvin som høvlspåner (men se "Advarsler" nedenfor) eller fleece foringer som deres sengelinned. Den bedste form af træspån er asp spåner.
 6. 6
  Carefresh er et valg, men en tendens til at sidde fast i mellem deres pigge. Revet avis kan også bruges, men vær på vagt over for støv indholdet af strøelse.
 7. 7
  Vær opmærksom på de behov og adfærd af pindsvinet.
  • Lavt støjniveau. Må ikke huse pindsvinet under dit stereoanlæg afspiller eller i nærheden af ​​en ghettoblaster. Som et bytte dyr i naturen, der i høj grad afhænger deres følelse af hørelse, for meget støj og aktivitet omkring din pindsvin vil være meget smerteligt. Sørg for, at støj, lys og aktivitetsniveauet er lavt i dets nærhed og flytte buret, hvis støjniveauet stige for eventuelle reason.Hedgehogs kan få brug for støj, hvis den indføres korrekt.
  • Evne til at udøve. Pindsvin tendens i retning af vægtstigning, så motion er et must for dem. Det betyder masser af legetøj, herunder en hedgehog hjul. Hjul skal kun have et fast gulv - mesh eller bar hjul tendens til at gøre dem til at sidde fast, rippe off tånegle og endda bryde ben. Legetøj bør være noget, de kan tygge, skubbe, blidt puf og endda vælte, men ikke at tygge på eller sluge. Alt dette er efterligner naturlige fourageringsadfærd.
  • Nøje se deres adfærd og føde / vand indtag. Pindsvin er notorisk dårlige til at skjule lidelser, så det er yderst nødvendigt at være være opmærksom på din hedgie.
 8. 8
  Feed din pindsvin ordentligt. Pindsvin er primært insektædere, men vil også smage på andre ting som frugt, grøntsager, æg og kød. De har en tendens i retning af plumpness, så skal man være omhyggelig med kosten for at forhindre et pindsvin lægge for meget vægt. En overvægtig pindsvin kan ikke rulle op og kan have ruller af fedt hængende ned som vil hindre dens evnen til at gå. Overvej fodring:
  • Kvalitet kost er den største bekymring. Et pindsvin eksakte ernæringsmæssige behov er noget mystisk. Normalt de fodres høj kvalitet kat tørfoder eller et specialiseret pindsvin mad som Spikes Delite, men bluebbuffalo kattefoder er det bedste for din hedgie. Foderpillens du vælger, skal være under 12% fedt, 30% proteinindhold, og skal være økologisk, holistisk, eller af lignende sort - undgå foderpille, der har biprodukter og lignende anførte ting. 1-2 spsk bør fodres hver aften på samme tid, mere eller mindre for tyk eller tynd person. Foder en række godbidder for at undgå mangelsygdomme forbundet med en enkelt type mad - ting som frugt, grøntsager, kogt / unseasoned kylling og krypterede æg. Melorme eller silke orme, eller sjældent fårekyllinger og voks orme er også en vigtig behandler til pindsvinet kost, som kan fodres 1-4 gange om ugen.
  • Aldrig fodre: Nødder / frø, tørrede frugter, råt kød, hårde kogte grøntsager, Sticky / trævlet / hårde fødevarer, Avacado, vindruer eller rosiner, Vitacraft mærke pindsvin mad, mælk, vildtfangede insekter, alkohol, brød, selleri, løg og løg pulver, rå gulerødder, tomater, Human junk food (chips, slik, noget virkelig sukkerholdige, salt, etc.), eller honning.
  • En pindsvin brug for omkring 70-100 kalorier om dagen, men som de fleste væsener tilbudt mere mad, vil de spiser mere, hvis den får.
  • Giv en madskål, der er bred nok til, at pindsvin at få adgang til og tunge nok til, at pindsvinet ikke kan tippe den over (og begynde at spille med det).
  • Giv en vandflaske med et alkoholproblem rør. Dette sikrer en bedre kvalitet vand. Det forhindrer også potentialet for overbelastning med holder spåner eller dens fejlagtigt bliver tippet. Vigtigere er det, vil du være i stand til at se, hvor meget vand der bliver forbrugt.
 9. 9
  Giv en kattebakke. Vær sikker på at du kun bruge ikke-klumpende kattegrus. Sørg for, at det er stort nok til, at pindsvin og rengør det hver dag. Hold øje for eventuelle uregelmæssige tarm bevægelser, som kunne indikere angst eller sygdom.
 10. 10
  Rengør pindsvinet hjem regelmæssigt. Rengør retter og vandflaske rør dagligt med varmt vand. Rens buret om hver 2 - 3 uger eller dele af det dagligt.
 11. 11
  Håndtag blidt og hyppigt. En pindsvinets fortrolighed med at blive håndteret kommer med at blive håndteret hyppigt. Altid være blid og bruge langsomme bevægelser og tale sagte, når du håndterer din pindsvin. Den generelle regel er mindst 30 minutter om dagen til at håndtere for en stor hedgie baby. Når din pindsvin er først taget ud af vækket, give dem et par minutter at slippe af med den "seng hovedet", mens du holder dem i dine flade, udstrakte hænder. Efter at de er helt vågen og ud, kan du fortsætte med håndtering.
 12. 12
  Vær forberedt for "quilling". Quilling er pindsvinet svarer os at miste baby tænder. Det begynder at ske på 6 til 8 ugers alderen, og derefter en mere tid omkring 4 måneder, da baby quills gøre plads til voksne quills. Dette er en normal proces, og ikke noget at bekymre sig om, medmindre der er tegn på sygdom eller ubehag til stede, eller piggene ikke formår at vokse tilbage. Dit pindsvin kan være irritabel i løbet af denne proces, og mindre modtagelig for at blive holdt. Det er kun en fase.
 13. 13
  Få tid til leg. Samt forsigtigt håndterer din pindsvin, skal du ikke være bange for at deltage i med blide leg. Din pindsvin vil acceptere dit engagement i spil, hvis du deltage i regelmæssigt.
 14. 14
  Lad ikke et pindsvin dvale når i fangenskab. Det er dødelig. Dette kan helt undgås med korrekt temperatur.
 15. 15
  Grooming. Badning bør ske mindst en gang om måneden, og toenail trimmer, der ofte eller oftere, hvis de vokser oftere.

Tips

 • Hvis du ønsker at beholde mere end én pindsvin, er det tilrådeligt at holde dem separat. Pindsvin er solitære væsener, foretrækker deres eget selskab. Hvis de holdes sammen i samme bur, er du sandsynligvis til at have søvnløse nætter, som de kæmper. Hannerne vil kæmpe til døden.
 • Hvis dit hus temperaturen er for kold, støde op for varmen med keramiske varmeapparater, keramiske varmeafgivere, eller hvis alt andet fejler varmepuder med den korrekte indstilling. Brug ikke elektriske pærer, da de forstyrrer pindsvin nat og dag cyklus.
 • Medmindre du agter at gøre ikke købe en mandlig og kvindelig. Ved en af ​​naturens unyttige særheder, kan pindsvin hunner avle på så tidligt som 8 uger, selv om de ikke er virkelig i stand til at avle sikkert indtil omkring 6 måneders alderen. Den sidste ting, der er brug for, er uplanlagte, uønsket og indavlede babyer. Hvis kvinden er for ung, transporterer dem vil dræbe hende, hvis begge forældre er til stede, vil babyer blive spist.
 • Hedgehog legetøj kan være magen til dem, der gives til hunde: gummikugler, Rawhide tygger, gamle børn 'legetøj, gummifigurer, baby bideringe osv. Sørg for at der er noget, de ønsker at tygge på. Pindsvin er IKKE gnavere og tilskyndelse tygge vil ødelægge deres tænder og forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer, som du vil fortryde senere. Sørg for, at de ikke kan synke eller skære sig om alle legetøj!

Advarsler

 • Må ikke mishandler din pindsvin ved at slippe dem, rulle dem rundt, når balled op, smide dem eller baiting dem til hvæse / klik / pop. Dette vil sikre din pindsvin til at blive permanent irritabel.
 • OBS: Brug ikke cedertræ spåner, og det kan blandes med pindsvin urin og danner dampe, som er giftige for pindsvin. Forkert bagte fyr spåner kan danne dampe, når det kombineres med pindsvin urin-lugt posen, før du bruger det. Hvis det lugter kraftigt af fyrretræ, kan det være forkert bages. Prøv for en pose, der lugter mere som træ end fyrretræ.
 • Må ikke forveksle normal quilling med tab af pigge forårsaget af mide skade, infektion eller dårlig kost. Hvis du er i tvivl, se en dyrlæge.
 • Hvis du ikke er meget omhyggelig de måske bide dig. De er dyr.
 • Der må under ingen omstændigheder bruge wire eller mesh hjul. Disse er meget farligt, da deres tæer og kløer har været kendt for få flået på disse typer af hjul. Brug IKKE Silent Spinners. Hedgehog tæer let sidde fast i sømmen af ​​hjulet. Brug kun fast overflade hjul, ligesom Comfort Wheel, Flying Saucer Wheel, eller spand Wheels.
 • Lad ikke "semi-dvale" for at forekomme - det er dødelig i Pygmy pindsvin. Det mest almindelige symptom er alvorlig sløvhed og kroppen være cool at røre ved. Hvis dette sker, skal man tage skridtet ud med det samme og placere dem under din skjorte ved siden af ​​din krop til at varme dem op. Fortsæt med at gøre dette meget gradvist med varme, men ikke varmt ting, såsom opvarmede håndklæder, en overdækket varmepude indstillet på lav, eller en flaske eller to af varmt vand. Hvis pindsvinet ikke genoplive eller ikke synes alarm, se en dyrlæge med det samme.