Wkidk

Hvordan man laver en falsk pejs

Uanset om du gerne vil tilføje, at hyggelige føler til dit hjem eller blot laver et projekt med børnene, hvilket gør en falsk pejs er nok nemmere end du tror. Læs videre for at få instruktioner om hvordan man laver flere forskellige slags falske pejs.

Steps

Hvordan man laver en falsk pejs. Find en gammel kommode.
Hvordan man laver en falsk pejs. Find en gammel kommode.

Fra en gammel kommode

 1. 1
  Find en gammel kommode. Kommoden skal være nogenlunde den størrelse, du vil have din faux pejs til at være. Vær sikker på at se curbside - og ikke bekymre sig om farven.
 2. 2
  Træk alle de skuffer og indvendige hardware. Dette omfatter skruer og skinner til skufferne. Din kommode bør nu være en åben shell.
 3. 3
  Tag hinanden skufferne. Sørg for at gemme de tre pæneste skuffe ansigter og fjerne deres håndtag, hvis det er nødvendigt, udfylde eventuelle skruehuller med træ kit, gips, lim, etc. og lad tørre.
 4. 4
  Vedhæft en skuffe ansigt vandret over toppen af den åbne foran din kommode. Med andre ord bør ansigt skuffen være i den samme position, som den øverste skuffe var engang. Vedhæfte det ved sømning det på med små, uanselige efterbehandling søm eller, fortrinsvis, ved at skrue den på begyndende fra indersiden af ​​Kommode og skrue udad gennem bagsiden af ​​skuffen ansigtet.
 5. 5
  Måle højden af den resterende åbning i den forreste del af Kommode. Vær sikker på at måle fra bunden af ​​den nyligt påførte skuffe nedad til bunden af ​​åbningen (men ikke til gulvet).
 6. 6
  Måle længden af skuffeløbene ansigter. Da du vil fortsætte med at "bord op" den brede åbning af kommoden ved at fastgøre en skuffe ansigt (orienteret lodret) på hver side af åbningen, vil du højst sandsynligt nødt til at justere størrelsen af ​​enten skuffe ansigter eller kommoden selv.
  • Hvis åbningen, du målt i trin 5 er højere end den skuffe ansigter er lange, bliver du nødt til at skære i bunden af ​​Kommode slukket.
  • Hvis åbningen, du målt i trin 5 er kortere end de skuffe ansigter er lange, bliver du nødt til at skære den ene ende af hver skuffe ansigt off.
 7. 7
  Fastgør resterende to skuffe vender lodret på hver side af åbningen. En skuffe ansigt bør være lidt overlappe den højre side af åbningen, bør en skuffe ansigt lidt overlappe den venstre side af åbningen, og toppene af begge skuffe flader skal være mod bunden af ​​den allerede vedlagte skuffe ansigt. Hvis du skærer enderne off din skuffe ansigter, skal du sørge for at orientere de afskårne ender nedad for et rent look.
  • Vedhæfte dem til venstre og højre side af kommoden ved sømning dem med små, uanselige efterbehandling søm eller, fortrinsvis, ved at skrue dem på begyndende fra indersiden af ​​Kommode og skrue udad gennem bagsiden af ​​skuffen ansigtet.
  • At fastgøre side skuffer til den øverste skuffe, skal du små stykker affaldstræ. Juster hvert stykke over kløften mellem skufferne (inde kommoden), og skru det til både skuffe ansigter.
 8. 8
  Mal din faux pejs. Mal ydersiden med en blank, off-hvid maling for et moderne look. Vær sikker på at male det indvendige sort for at skjule træet.
 9. 9
  Lav en base for din pejs (valgfrit). Hvis du skærer bunden af ​​din kommode off at rumme skuffe ansigter, vil din kommode ser ufærdige, når de placeres på gulvet. For at oprette en base, bare finde en passende størrelse sofabord, afbrød benene, male det til at matche, og placer den under pejsen.

Med plante søjler

 1. 1
  Få to dekorative søjler af samme højde og fire træ torve. Højden af ​​søjlerne skal være nogenlunde den højde, du ønsker din pejs til at være. Da træ firkanter vil blive placeret i enderne af søjlerne, skal de være lidt bredere end dem.
 2. 2
  Få en "kaminhylde". Dette kan være en simpel stykke træ skåret ned til en passende størrelse, en hylde bjærget fra et andet stykke af møbler osv. Bare sørg kaminhylde er lidt bredere end bredden af ​​dine træ firkanter.
 3. 3
  Mal dine komponenter til at matche. Du ønsker måske at male træet til at matche de søjler (som normalt hvid) eller maling alt en anden farve.
 4. 4
  Fastgør træ firkanter til både toppen og bunden af søjlerne. Du kan være nødt til at bruge skruer, søm, lim, eller en kombination heraf. (Må ikke bekymre dig om at holde toppe og bunden af ​​træ kvadrater søger nice; disse vil blive skjult.) Dine søjler skulle nu have et færdigt look.
 5. 5
  Fastgør kaminhylde tværs af toppen af dine søjler. Igen, kan du skrue, lim eller søm disse, men vær omhyggelig med at holde dine vedhæftede filer upåfaldende. For eksempel, hvis kvadraterne på toppen af ​​søjlerne har nok hjørne område stikker ud kan du søm et par velplacerede efterbehandling negle fra disse overhængende hjørner opad ind i din kappe.
 6. 6
  Lav en base for din pejs. Brug enten et stykke træ svarer i størrelse og form til din kaminhylde og male det eller finde en passende størrelse sofabord, afbrød benene, male det til at matche, og placer den under pejsen.

Fra pap

 1. 1
  Skær to 3 1 \ 2-fods med 2-fods stykker pap. Når du er færdig, orientere dem, så de er højere end de er brede.
 2. 2
  Fold længderetningen hver 6 inches. Da din pap er 2 meter bred, bør du være i stand til at gøre fire lige folder. Når du er færdig, vil du have en firkantet "kolonne." Gentag med det andet stykke pap.
 3. 3
  Mal "mursten" på. Dette kan gøres med en stencil, eller du kan male de grå fugerne og tilføje i røde mursten senere. Dette vil se ru, men virkelige mursten ser ikke perfekt alligevel.
 4. 4
  Skær to lange stykker fra din resterende pap. Disse vil blive din base og kappe, så størrelse dem i overensstemmelse hermed.
 5. 5
  Mal falske kappe og basen de ønskede farver. Du ønsker måske at bruge nogle Styrofoam at give kappen og bunden nogle tykkelse, hvis dette er tilfældet, male dem samme farve.
 6. 6
  Fastgør kolonnerne til basen og kappe brug af lim eller tape. Aileen er Craft Glue er en stor lim til dette formål. Pas på, at båndet og lim er kun på bagsiden af ​​stykket og vis ikke forfra.
 7. 7
  Skær en femte stykke pap tjener som bagsiden af kaminen. Paint sort / grå mursten på denne ene for at gøre det se ud som om den er blevet forkullet / røget. En svamp er et fantastisk værktøj for grungy look.
 8. 8
  Tilføj "ild" til din pejs. Placer en elektrisk lyskilde (som en elektrisk lys eller forlængerledning med en nat lys port) inde i hulrummet i pejsen. Du kan også placere små logs over elektriske stearinlys, så kun deres flammer kan ses. Eventuelle logs opnået fra skoven ser godt ud, og fungerer godt at tilføje til en realistisk fornemmelse. (Store købte dannede pejs logs er ikke foreslået som de ser falske og tendens til at være lavet til at være MERE brandfarligt.) Selvfølgelig kan du altid male flammerne i så godt.

Tips

 • Hvis du er limning din kappe til dine søjler, slå din kaminhylde overstået, anvende lim på undersiden, og derefter anvende søjlerne hovedet for at gøre dem klæbe mere fast.

Advarsler

 • Efterlad ikke stearinlys uden opsyn! Nogle pærer får varme og kan antændes.

Ting du behøver

 • En lyskilde (ex. stearinlys, en elektrisk lys)

Dresser Method

 • Gammel dresser
 • Skruetrækker-og / eller hammer
 • Skruer og / eller efterbehandling negle
 • Saw
 • Wood kit, gips, eller lim
 • Paint
 • Gammel sofabord (valgfri)

Pillar Method

 • To plante søjler
 • Fire træ firkanter
 • Et træ kaminhylde
 • Nail, skruer og / eller lim
 • Gammel sofabord (valgfri)

Pap Method

 • Flere store plader af robust pap (sandsynligvis mindst 4 m med 2 fod i størrelse, afhængigt af dit design), hvis du ikke umiddelbart har en stærk pap, kontakte din lokale købmand og finde ud af, når de har nogle tilgængelige.
 • En varm lim pistol, limstifter og / eller tape
 • Maling, afhængigt af det udseende, du går efter, skal du måske mursten-rød, hvid, brun (til kaminhylden), grå (for forkulning) osv.
 • Pensler
 • A "brick stencil" (valgfrit) det er simpelthen en lille pap udskæring (3 1/2 med 2 inches) for at hjælpe maling på "mursten"
 • Logs

Kilder