Wkidk

Hvordan man har et godt familieliv

Trods det perfekte billede familier, der altid synes at væven over os på tv, plakater og bill boards, er der mange flere kompleksitet og dynamik familier end alle smil og latter. Alle familier er forskellige, og alle familier har deres egne problemer, men med den rette mængde af arbejde og beslutsomhed, kan du gøre dit familieliv de allerbedste det kan være ved at udvikle dine relationer og lære mere om dig selv og dine pårørende. Ingens familieliv er perfekt, men du kan gøre din godt, så hvorfor ikke?

Steps

Hvordan man har et godt familieliv. Forstå din familie godt.
Hvordan man har et godt familieliv. Forstå din familie godt.
 1. 1
  Forstå din familie godt. Hvis du ikke så der kan være mange misforståelser og slagsmål. Være sammen med dem, når du kan og komme til at kende dem bedre. En masse af familier nu ikke kommer til at kende hinanden for godt, fordi de har for travlt. Planlæg nogle familie tid, ligesom, en film eller en familie spil, eller endda så lidt som at spise middag sammen.
 2. 2
  Respekter din familie. Dine børn, din kone / mand er nu dit, men husk i slutningen af ​​den dag, de er også mennesker. De har også en mening eller forslag. Sommetider kan det være dårlige eller gode. Aldrig blive vred med en udtalelse, de har deres meninger, og ingen er perfekt.
 3. 3
  Giv tid. Ingen ønsker at blive ignoreret blot for nogle møde eller arbejde. Giv tid til hver og en af ​​dem, så du kan forstå hver enkelt ordentligt, og det kan forhindre eventuelle misforståelser i fremtiden.
 4. 4
  Behandle alle som ligeværdige. Uanset om det er din pige eller skridt barn, de også fortjener kærlighed og hengivenhed fra dig som du fortjener fra din kone / mand eller fra dit eget barn. Behandler alle som du ønsker at blive behandlet, og at få sammen med din familie skal være nemt.
 5. 5
  Aldrig skrige eller råbe på nogen. Dette kan skabe had til dig i deres hjerter. Ved blot at gøre dem til at forstå kan gøre en masse. Hvorfor spilde energi, når du kan gøre det roligt.
  • Prøv ikke at kæmpe med dine søskende. Fighting kan rive dit forhold fra hinanden, og du vil fortryde det, når du bliver ældre. Treasure den tid du har med dine søskende, kan du ikke få den tilbage.
 6. 6
  Aldrig diskriminere.
 7. 7
  Lær at. Når du eller en anden i din familie ønsker det samlede modsatte af hinanden, finde en måde at finde ud af det for at give dig alt hvad du ønsker.
 8. 8
  Hjælp hinanden. Når du ser din søskende eller forældre har brug for hjælp, hjælpe dem. Gør små ting såsom at holde døren for dem, eller hjælpe en person med lektier.
 9. 9
  Organisering overraskelse fødselsdage og fejre enhver enkeltes præstationer kan virkelig hjælpe.
 10. 10
  Undgå at bruge offensivt og misbrug ord mod hinanden.
 11. 11
  Sommetider teenagere kan føle sig trist eller ensom. Først spørge dem om det, og hvis de ikke ønsker at dele derefter sin OK. Dets blot hormoner. Hvis du tror, ​​at noget er virkelig dårlig, bede deres nære venner og hjælpe ham / hende.
 12. 12
  Aldrig nogensinde bryde noget løfte. Dette kan skade dem eller gøre dem til at føle, at du er en løgner, og hver gang vil bryde løfter.
 13. 13
  Lær at tilgive.
 14. 14
  Må ikke skælde for meget. Skældud kan være godt for dem, men aldrig over gøre.
 15. 15
  Gør dem til at indse på en nem måde. Hvis nogen i din familie har gjort noget forkert eller har forrådt din tillid, gør dem til at indse deres fejl på en nem måde.

Tips

 • Kompromis er den mest værdifulde værktøj, du har.
 • Må ikke lægge alt ned til hormoner. Hvis din teenager føler tilbageholdende med at tale for dig, kan han eller hun blive ked af noget eller bliver mobbet. Spørge om alt er okay, og vinde over deres tillid.
 • Hvis arbejdet er virkelig vigtigt, så prøv at få dem til at forstå og lover om næste gang.

Advarsler

 • Hvis din familie hader hinanden forsøge at sætte dem i en situation, var at tage hinandens hjælp er vigtig.
 • Aldrig slå eller hæve din hånd på nogen.
 • Familiemedlemmer er aldrig ret til at være misbrug. Hvis de er, ikke spilder din tid. De kan ikke altid vundet over med tålmodighed og venlighed. Bo ud af giftige situationer, når du kan.