Wkidk

Hvordan kan man øge den tid dit barn sover

Babyer sover ikke det samme som voksne. Normalt vil de sove i 2-4 timer og vågner søger at blive fodret, så har en aktiv periode på 1-2 timer. Dette varierer udstrakt løbet af de første par år. De følgende tre metoder kan bidrage til at forlænge den tid en baby sover.

Steps

Hvordan kan man øge den tid dit barn sover. Brug denne metode, når de første fodring problemer er blevet løst, og en baby kun har milde søvn forening problemer eller har svært ved at falde i søvn, fordi han er overtræt eller overstimuleret.
Hvordan kan man øge den tid dit barn sover. Brug denne metode, når de første fodring problemer er blevet løst, og en baby kun har milde søvn forening problemer eller har svært ved at falde i søvn, fordi han er overtræt eller overstimuleret.

Metode 1 - Crying ned

 1. 1
  Brug denne metode, når de første fodring problemer er blevet løst, og en baby kun har milde søvn forening problemer eller har svært ved at falde i søvn, fordi han er overtræt eller overstimuleret. Teknikken indebærer at forlade dit barn til at græde, og selv om det er meget svært at lytte til en unge baby græde sig i søvn, vil det forhindre alvorlige søvnproblemer i fremtiden.
 2. 2
  Overhold en 5 - 10 minutter ventetid. Babyer under 6 måneder gammel, bør ikke overlades til at græde, da deres maver er meget lille, og de har brug for at spise hyppigt i tilstrækkelig grad at tage på i vægt. Hvis du finder den grædende svære at ignorere, så prøv og vent mindst 5 minutter før de går ind på din baby.
 3. 3
  Indtast dit barns værelse og berolige ham med en beroligende touch eller stille stemme. Dette bør holdes på mellem en til to minutter, inden de forlader ham. Du skal vente omkring 5-10 minutter før han vendte tilbage. Prøv at gentage denne procedure, indtil barnet lærer at sove selv.

Metode 2 - Kernen nat

 1. 1
  Brug denne metode til en baby over seks uger er der vejer mere end 4.6 kg (l0lb), er faldet ind i en god dagtimerne rutine og afregning godt i aften, og lægger på nok vægt hver uge. Du ved, det er det rigtige tidspunkt at begynde at tænke på denne metode, når din baby er stadig vågne om natten på udkig efter et foder, men ikke fodre godt 7 kl.
 2. 2
  Erkend din babys næring niveauer. Kernen natten fungerer efter princippet, at når en baby sover for én længere spell i nat over flere nætter, bør han ikke fodres igen i løbet af de timer, sov i løbet af kernen natten. Når du har set, at dit barn kan vare et stykke tid uden et feed, kan du bruge denne mulighed for at hjælpe ham til at sove længere. Hvis han vågner i løbet af disse timer, skal han stå i et par minutter til at bosætte sig i søvn igen.
 3. 3
  Hvis han ikke nøjes, prøv klappede ham, tilbyder ham en dummy eller en tår vand, hvilket giver ham et minimum af opmærksomhed. Babyer over seks uger, der sætter på en god mængde af vægt hver uge, men som stadig vågne kl 3 skal tilbydes en dummy eller en flaske koldt, kogt vand. Hvis dit barn stadig ikke vil nøjes, give ham den mindste foder, der får ham igennem, indtil 07:00.

Metode 3 - Kontrolleret gråd

 1. 1
  Brug dette, hvis alle andre har svigtet. Kontrolleret gråd er den mest effektive måde at sove-tog babyer over 6 måneder.
 2. 2
  Vær forberedt. Det er en intens teknik og tager en masse engagement og vedholdenhed, men kan være meget vellykket i at få din baby til at sove igennem om natten. Hvis dit barn stadig er fodring i nat, men det er en god ide at prøve det centrale natten metode til at sikre, at han ikke græder af ægte sult.
 3. 3
  Start kontrolleret grædende om aftenen på den første dag. Den samme procedure skal udføres, uanset hvor mange gange din baby eller lille barn vågner om natten.
 4. 4
  Dag 1:
  • Beslut dig for en ordinær tid til at starte sengetid rutine og holde sig til det. Tillad mindst en time til badet, mælk foder og afregning.
  • Settle dit barn i sin seng, før han bliver for søvnig. Kysse ham godnat og forlade værelset.
  • Tillad mindst fem til 10 minutter af gråd før han vendte tilbage for at berolige ham. Beroligelse bør holdes på et minimum. Du kan optegne ham eller sige "ssh-ssh 'sagte, men modstå trangen til at samle ham op. Forlad rummet efter to minutter, selv hvis han fortsætter med at græde.
  • Efter den første halve time af gråd, bør tidspunkter mellem besøgene forhøjes med fem til 10 minutter hver gang, til 15-20 minutter mellem besøg.
  • Fortsæt med at kontrollere planen hver 15-20 minutter, indtil din baby eller lille barn falder i søvn. Tryghed skal stadig holdes på et minimum af ikke mere end to minutter, og han skal ikke løftes ud af barneseng.
  • Hvis dit barn vågner om natten, fortsætte med at følge den samme plan for aftenen, gradvist at øge tiden mellem besøgene, indtil du går i hver 15-20 minutter.
 5. 5
  Dag 2:
  • For dagtimerne lur, er det vigtigt, du starter hvor du slap i nat.
  • Vent mindst 20 minutter, før at tjekke din baby og fortsætte med at holde besøg til ham højst to minutter med et minimum af tryghed.
  • Hvis din baby eller lille barn falder i søvn tættere til den tid han er beregnet til at blive komme op, tillader 15 minutter i morgen lur og 45 minutter på frokosttid lur, så han ikke ender med at sove efter 3 pm i eftermiddag. Hvis dit barn er meget er træt at han kan have brug for en kort lur på 15-20 minutter for sent eftermiddag, så han ikke bliver over-træt.
  • Følg samme afregning procedure som den første nat i aften, denne gang vente 20-25 minutter før han vendte tilbage. Under besøg på den anden nat, berolige din baby ved at sige "ssh-ssh", men ikke slagtilfælde eller røre ham.
  • Hvis dit barn stadig græder efter den første time, bør tiden mellem besøgene øges til 35-40 minutter.
  • Hvis han vågner om natten, skal du vente 45 minutter før kontrol ham, og du bør ikke tale til ham eller slagtilfælde ham. Reducer besøg til ét minut.
 6. 6
  Dag 3:
  • Ved den tredje dag, vil de fleste af babyer og småbørn være afregning mærkes på alle søvn-tider inden for 20 minutter, og der er ingen grund til at kontrollere dem.
  • Hvis dit barn Backtracks på en af ​​de stejle-tider, og du er nødt til at gå tilbage til at kontrollere ham, starter med at kigge ind på ham hver 15-20 minutter, og øge intervallet indtil du er tilbage til 45-50 minutter.
 7. 7
  Når dit barn har gjort et par dage af afregning inden for 20 minutter, bør du være i stand til at bruge gråd-down metode til at få ham til at sove. Inden for et par uger, vil de fleste af babyer og småbørn gå til at sove uden dikkedarer overhovedet.