Wkidk

Hvordan laver ramen nudler

Ramen er en billig, lækker måltid, der kan fremstilles i mindre end fem minutter. Selv om mange mennesker bruger det som en topping til andre ting, såsom kylling salater, eller endda normale salater, der er få ting bedre end den klassiske ramen.

Andre former for instant nudler kan fremstilles i omtrent samme måde som ramen.

Steps

Hvordan laver ramen nudler. Brug en anstændig mellemstore gryde til at tilberede din ramen in.
Hvordan laver ramen nudler. Brug en anstændig mellemstore gryde til at tilberede din ramen in.

Komfur metode

 1. 1
  Brug en anstændig mellemstore gryde til at tilberede din ramen in. Dette bør være stor nok til at sætte hele, ubrudte ramen blok ind uden at skulle bryde den. Det bør også være lille nok til, at to kopper vand vil helt at dække den ubrudte ramen blok, og har en smule vand over det.
 2. 2
  Hæld to kopper vand i gryden. Du kan erstatte en anden væske til vand, såsom soja eller bouillon, men vand vil arbejde så godt.
 3. 3
  Varm gryden. På de fleste ovne, skal du bare dreje knappen så højt som det kan gå, og vente på vand til at koge. På nogle, dog vil ovnen blive for varmt, og gryden vil koge over. Eksperiment: hvis der under tilberedningen, gryden begynder at boble over toppen, bare slå den. Næste gang du laver ramen, ikke vende brændeovnen på så højt som det kan gå.
  • Så længe vandet bobler, dens temperatur er ved kogepunktet og det cirkulerer. En rasende kog tilføjer lidt og risikerer overkogning, så er du velkommen til at skrue ned for varmen lidt gang kogning påbegyndes.
 4. 4
  Tilsæt ramen. På dette tidspunkt, skal vandet være en fuld kog. Brug en gaffel til at skubbe blokken under vand, hvis det flyder på toppen. Du kan vælge at bryde blokken i stykker, før du tilføjer det, hvis du foretrækker kortere, mindre slurp-stand nudler, men det er en personlig ting.
 5. 5
  Rør godt. Hvis du ønsker at udjævne tilberedningen og fremskynde det op ved at holde ubehandlede efternølere fra overfladen, hjælper røre hinanden nudler.
 6. 6
  Vent. Tre minutter er den normale kogetid, kan det tage længere tid, selv om. Når nudlerne er begyndt at blive lidt gul, de er færdig. På dette tidspunkt, bør ramen være helt brudt fra hinanden, og når du lægger din gaffel i vandet, et par nudler knytte sig til din gaffel.
  • Ramen er klar til at spise, når det er fleksibelt. Hvis det kokke et par minutter længere, vil det blive blødere, federe, og gennemskinnelige. Du foretrækker måske det på denne måde.
 7. 7
  Tilsæt smag pakke. Bemærk, at der er en meget stor mængde i den lille pakke-hvis du har helbredsproblemer, ville det være bedre at tilføje mindre, eller slet ingen.
 8. 8
  Rør godt. På dette tidspunkt, kan du gøre en af ​​to ting: du kan hælde hele puljen af ​​ramen, herunder al væsken, i en skål, og har en suppe eller dræne vandet, og bare spise ramen.

Microwave metode

 1. 1
  Sæt dine ubehandlede nudler i en mikrobølgeovn skål, og hæld krydderier på toppen af nudler.
 2. 2
  Tilsæt 2 kopper vand, og gør dit bedste for at opløse krydderier i vandet.
 3. 3
  Omhyggeligt sætte din skålen i mikrobølgeovnen og kog på høj i 3-4 minutter.
 4. 4
  Hvis du brød op nudler, før madlavning dem, skal de gøres. Ellers kan du ønsker at lade det sidde og absorbere et stykke tid. selvom det ikke er så godt, det er en smule lettere for dem, der ikke kan stå og rør det, mens det er på komfuret.

Kettle metode

En anden måde at gøre ramen nudler er at bruge varmt vand fra en kaffemaskine eller espresso maker. Dette virker fantastisk, hvis du bor i et college dorm, der ikke tillader mikrobølger i hvert værelse. Alt du skal gøre er at sætte dem i en skål og hæld varmt vand over nudlerne. Lad sidde i cirka tre minutter, og tilsæt krydderier pakke.

Tips

 • Hvis du ikke er sikker på om der er for meget vand i gryden, bare koge nudlerne og sætte krydderier i skålen efter kassere overskydende vand. Hæld nudlerne og vand til at smage i skålen og rør godt.
 • Spise ramen med en gaffel kan være helligbrøde og ekstremt pinligt for dig selv omkring visse mennesker, især japanere eller dem, der voksede op omkring japansk kultur. Locals i Hawaii vil højst sandsynligt gøre nar af dig. Lær at spise-med-spisepinde først.
 • Små justeringer af bouillonen kan gøre store forskelle. Hvorvidt disse er gode, er et spørgsmål om personlig præference.
  • Tilføjelse smør til det kogende vand kan bidrage til at forbedre smagen.
  • Stivelsesholdige smag og fortykkelse kan undgås, og måske noget af fedtet kan fjernes, ved at kassere det vand, nudler blev kogt. (Ramen normalt ikke har vitaminer at tabe ved at gøre dette.) Varm en mængde vand og tilsæt en mængde af krydderier til at smage. Et godt udgangspunkt ville være noget mindre vand end anbefalet til madlavning nudler, fordi nudlerne allerede vil være absorberet deres fylde vand. Du kan endda vælge at bare tilføje noget andet end bouillon til nudler, såsom sojasovs, bønner pasta (undertiden pakket med nudler), en lille mængde af emballerede smagsstoffer eller grøntsager (en lille mængde er undertiden pakket med nudler i tørret form, og det kan rekonstitueres og plukket eller anstrengt fra vandet).
 • Enkle tilføjelser kan forbedre smag, udseende og ernæring. Hvis du planlægger at smide ramen-kogende vand, koge disse separat i så lidt vand som muligt og tilføje dem med deres vand til det færdige parabol for at undgå at smide vitaminer, især hvis de er porøse for vand (for eksempel, grøntsager).
  • En billig måde at lave ramen ind i en mere sund og velafbalanceret måltid er ved at tilføje en kop frosne grøntsager til vandet, så snart den koger, og derefter vente, indtil vandet begynder at koge igen (de fleste af veggies vil være flydende på dette tidspunkt), og derefter tilføje nudler.
  • Tilføj et æg under kogningen proces til protein og velsagtens, god smag. Smid den i alt på én gang for at danne en diskret masse, blande det op og rør det gradvist for spredte stumper af æg, eller steger det, før du tilføjer det til lidt sprødhed.
 • Du kan pynte ramen nudler med friske grøntsager, kød og mere for en bred vifte af smarte, nærende måltider. Char Siu og / eller hakket svinekød er gode tilføjelser, samt grønne løg, kamaboko (fisk kage), bønnespirer, hvide løg (koge godt), og nori (tang).
 • Nogle mennesker tilføje halvdelen af ​​smag pakke under kogningen / tilberedningen, og halvdelen når nudlerne drænet og i skålen. Dette gør smag meget stærkere. Vær sikker på at røre godt!

Advarsler

 • Ramen nudler er typisk høj i fedt på grund af stegning i fremstillingsindustrien, aromaen er typisk høj i natrium, og begge er typisk lavt i ernæring end kulhydrater.. Må ikke gøre dem en hovedstol del af din kost. Pasta er ligeledes nemt at forberede, men lavere i fedt, ofte beriget med vitaminer og typisk spises med en stor andel af ernæringsrigtige fødevarer såsom grøntsager.