Wkidk

Hvordan laver jordnøddesmør

Jordnøddesmør er et fødeemne, som du kan nemt og billigt lave i dit eget køkken, da det ikke kræver en masse ingredienser. Gør dit eget jordnøddesmør vil også give et sundere alternativ til de kommercielle, store-købte art, som hjemmelavet jordnøddesmør vil være fri for konserveringsmidler. Hvis du kan finde en god og billig levering af jordnødder, kan gøre jordnøddesmør hjælpe med at spare penge, samtidig med at du med din egen velsmagende parti af hjemmelavet jordnøddesmør. Selvfølgelig ville holdbarheden af ​​hjemmelavet jordnøddesmør være kortere i forhold til sine mærkevarer kolleger, men chancerne er, vil din hjemmelavede jordnøddesmør er alle blevet ædt op, selv før du får chancen for at overveje sin holdbarhed!

Ingredienser

Gør omkring 1 1/2 kopper jordnøddesmør.

 • 2 kopper peanuts (option: købe pre-ristede, [saltet] peanuts)
 • 1 1/2 tsk jordnøddeolie eller vegetabilsk olie (hvis det ønskes)
 • 1/2 tsk sukker (hvis det ønskes)
 • knivspids salt (hvis det ønskes)

Steps

Hvordan laver jordnøddesmør. Spred peanuts på en bradepande.
Hvordan laver jordnøddesmør. Spred peanuts på en bradepande.
 1. 1
  Spred peanuts på en bradepande.
 2. 2
  Bag peanuts i en 350 grader F ovnen i 6 til 8 minutter, ryster dem hver 2 minutter for at sikre, at de ikke brænder.
 3. 3
  Lad jordnødder køle efter stegning.
 4. 4
  Hæld 2 kopper ristede peanuts i en foodprocessor med et metal vedhæftet kniv.
 5. 5
  Tilsæt 1 1/2 spsk vegetabilsk eller jordnøddeolie. Dæk skålen med foodprocessor låg og hak jordnødder kontinuerligt i 2 til 3 minutter, eller indtil blandingen danner en kugle.
 6. 6
  Skrabe jordnødder ned fra foodprocessor skål i bunden, efter behov, når den behandler jordnødder. Fortsætte behandlingen af ​​blandingen, indtil den er på den ønskede konsistens. For glat jordnøddesmør, kan du nødt til at behandle blandingen i en længere periode.
 7. 7
  Smag frisk gjort jordnøddesmør og tilføjer et strejf af salt eller sukker, hvis nødvendigt.
 8. 8
  Tilføj små mængder af brunt sukker, melasse, eller, hvis du foretrækker en sødere smag.
 9. 9
  Spoon jordnøddesmør i en lufttæt beholder. Opbevares i køleskab i en dag eller to, så det kan indstilles i til en dejlig jordnøddesmør pasta.

Tips

 • Hvis du kan lide chunky jordnøddesmør, sat omkring 1/4 kop af jordnødder til side, mens at hakke op resten i foodprocessoren. Smid dem i foodprocessoren, når resten af ​​jordnødder er næsten færdig, og er glatte i konsistens, og behandle dem i et par sekunder mere for at skabe de bidder.
 • Overveje at skære ned på olien i fremtidige partier, indtil du bruger ingen. Naturligt jordnøddesmør indeholder andet end peanuts, hvilket er en meget sund og velsmagende mad rig på protein.
 • Hvis du vil hjælpe med at holde separation af olie fra jordnødder ned, bruge en olie, der er fast ved stuetemperatur, ligesom palmeolie, kokosolie, eller kakaosmør.