Wkidk

Hvordan laver hjemmelavet energidrikke

Energidrikke er de nye raseri med alle fra teenage Festdeltagere til alvorlige atleter til den gennemsnitlige person, der bare vil have en pick-me-up før den lange reorganisering møde. Problemet er, de kan sætte dig tilbage en smuk krone, hvis du har dem mere end én gang i et stykke tid. Heldigvis kan de gøres let, hvilket giver dig udholdenhed uden at sprænge banken.

Ingredienser

 • 1/2 gallon ikke-kulsyreholdige drikkevarer
 • 3 kniber bordsalt
 • 1 til 2 kniber kaliumklorid-baseret salterstatning
 • 1/2 til 1 daglig dosis flydende B-vitamintilskud
 • Mindre end 200 mg medicinsk / fødevaregodkendt koffein
 • Urteekstrakter såsom ginseng, hvis det ønskes

Steps

Hvordan laver hjemmelavet energidrikke. Vælg 1/2 gallon en flavorful, ikke-kulsyreholdige drikkevarer.
Hvordan laver hjemmelavet energidrikke. Vælg 1/2 gallon en flavorful, ikke-kulsyreholdige drikkevarer.
 1. 1
  Vælg 1/2 gallon en flavorful, ikke-kulsyreholdige drikkevarer. Ofte filtreret vand og en pulverform drink mix er et godt valg.
 2. 2
  Tilsæt 3 kniber normale bordsalt (natriumchlorid)
 3. 3
  Tilføj 1 til 2 klemmer af kaliumchlorid baseret salterstatning.
 4. 4
  Tilføj flydende b-vitamintilskud (add dosering afhængigt af mængden af det færdige drik du har til hensigt at forbruge per dag. Hvis du kommer til at forbruge hele partiet selv på en dag, der er 1/2 til en dosis anbefales.)
 5. 5
  Tilføj medicinsk / fødevaregodkendt koffein, ikke mere end 200 mg per portion (se advarsler nedenfor).
 6. 6
  Hvis det ønskes, kan urteekstrakter såsom ginseng tilsættes, samt.
 7. 7
  Ryst eller rør og chill godt.
 8. 8
  Derefter sætte det i en flaske.
 9. 9
  Derefter kan du nyde din hjemmelavede energi drikke

Tips

 • Lavt eller intet-sukker mix kan synes at være counter intuitivt for en drik som denne, men sukkeret bevirker insulin skal produceres i kroppen, og når det er metaboliseret, kan du have en "insulin lav", hvilket efterlader dig mindre energisk end før. Selv når du vælger kommercielle energidrikke, ofte 'diæt "kan, er vejen at gå.
 • Caffiene er bitter, og finde det i en let opløselig form, kan være vanskelig. Ofte kan det være bedre bare at lade det ud, og tage en koffein tablet supplement (dvs. No-doz, Vivarin). Dette reducerer også risikoen for overdosering af dårlig måling, hvis du er usikker på dig selv.
 • Efter trin 1 til 3, og udelade resten af ​​ingredienserne vil give en fremragende, effektivt og billigt sportsdrik ligner Gatorade eller Powerade.
 • Nedkøling drikken vil hjælpe smag, maskering de lidt off varianter, salte og vitaminer kan tilføje.

Advarsler

 • Nogle basere drikkevarer som iste, måske allerede har nogle koffein. Vær opmærksom på dette, når doseringen.
 • B-vitaminer er generelt fordelagtigt ved mængder over den anbefalede daglige tilførsel, men en overdosis af nogle af dem kan have meget ubehagelige konsekvenser, så godt. Niacin, eller vitamin B-3, for eksempel, kan forårsage en meget kløende udslæt og forhøjet kropstemperatur ved høje doser. Må ikke overstige vitamin producentens retningslinjer, når du planlægger din doser.
 • Urter kommer med deres egne advarsler, så godt. Gør din forskning, før du tilføjer dem til mix.
 • Koffein overdosis kan være dødbringende. Må ikke forbruge mere end din krop er vant til at håndtere, og ikke overdrive det på det. Koffein overdosis symptomer omfatter, men er ikke begrænset til, hjerte arytmi, koma og død. Må ikke være dum. Medmindre du har en analytisk balance (skala til måling af milligram mængder af stoffer, der normalt koster flere tusinde dollars) ikke forsøge at estimere mængder koffein. Gentag: koffein kan være dødbringende.