Wkidk

Hvordan at slippe af tømrer bier

Tømrer bier er store "bee-lignende" insekter, der ligner humlebien, da de har ens krop struktur og farve. Men i modsætning til deres bi pårørende er Carpenter bier generelt ikke aggressiv. Kun den kvindelige tømrer bi er i stand til at svie, og vil kun gøre det, når provokeret. Disse skabninger som Sylvan miljøer, da de gerne graver tunneler inde træ til at oprette en rede. Følgende Google forklarer, hvordan man kan slippe af Carpenter bier.

Steps

Hvordan at slippe af tømrer bier. Pesticider er en mulig løsning på dit problem.
Hvordan at slippe af tømrer bier. Pesticider er en mulig løsning på dit problem.
 1. 1
  Pesticider er en mulig løsning på dit problem. Pudder er de mest effektive pesticid for aktive Carpenter bi reder. Produkter såsom, bendiocarb (Ficam D - til rådighed, men ikke længere er i produktion), Carbaryl (Sevin) støv og borsyre (Borid Turbo Aerosol) er effektive. (Se "Advarsler").
 2. 2
  Stuff deres hul med stål-uld. De kan ikke grave gennem stål. Så efter de har forladt, at reden, kan du bruge nogle træ kit eller caulk at lappe stedet. (Match kit eller caulk til din træ eller planen om maleri.)
 3. 3
  Få en exterminator. Professionel exterminators ved, hvad de laver, og kan befri dig for bierne effektivt.
 4. 4
  Lave en masse støj. Tømrer bier kan ikke lide støj, så de vil forlade.
 5. 5
  En afprøvet og testet middel mod bier sprøjtning benzin eller diesel i deres jordhuler. Det vil dræbe dem, men benzin er brandfarligt og kan beskadige strukturen du hælder det over, så brug den omhyggeligt.
 6. 6
  Aerosol karburatoren renere har en udvidelse rør til dåsen, og kan havde billigt fra en rabat eller auto levering butik. Nogle typer vil dræbe dem øjeblikkeligt inde i deres hule. Vær meget omhyggelig med at ikke få dette i dit ansigt eller øjne, øjenbeskyttelse, læse forholdsregler.
 7. 7
  I foråret flyver de rundt og leder efter Burrows at lægge æg og depositum pollen som føde for larverne. (De bruger gamle Burrows også, derfor er det en god idé at sætte dem.) De er meget aktive i to til tre uger. En badminton eller tennis ketcher er meget effektiv til at smack dem med, specielt nemt med deres vane med at stoppe og svæver et øjeblik. Sørg for at give dem en god rask klask! Stepping på dem, (med sko selvfølgelig), er en oplagt ekstra mulighed, når du lugter dem.

Advarsler

 • Brug ikke pesticider, der er forbudt, de er forbudt, fordi de er dårligt for dit helbred, børns sundhed eller forårsage alvorlige miljøproblemer.
 • Sørg for at bære beskyttelsesdragt, når håndtering af disse bier, da de kan stikke. Men kun hvis det er en kvinde, og hunnerne er meget mere reserverede, tilbringer det meste af deres tid i deres reder. Som et resultat, er sandsynligheden for at blive stukket af en meget lidt.

Ting du behøver

 • Spackle
 • Pesticider
 • Ketsjere at dræbe bierne
 • ståluld
 • plugs / træ kit