Wkidk

Hvordan at hente en kat

Katte nyder generelt bliver holdt. Det gør dem føle sig trygge og elsket, men hvis de føler sig utilpas eller i fare, er det naturligvis ikke behageligt for dem. Her er hvordan at samle op og holde en kat i en blid måde.

Steps

Hvordan at hente en kat. Få at vide katten først.
Hvordan at hente en kat. Få at vide katten først.
 1. 1
  Opnå en kats tillid
 2. 2
  Få at vide katten først. Lad dem snuse og gnid dig.
 3. 3
  Læs hvordan de skal agere, når møde en fremmed kat og følge dens forslag.
 4. 4
  Spørg ejeren, hvis deres kat nyder at blive samlet op. Hvis de er fra et krisecenter eller strejfer, er du nødt til at tage en chance. Du vil måske ønsker at bære en langærmet skjorte, hvis de ridse.
 5. 5
  Med den ene hånd, tag katten op under deres forben, holder ribbenene. Prøv ikke at mase forbenene for meget, eller tvinge dem ind i en bestemt position. De vil bevæge sig, men de vil.
 6. 6
  Med den anden hånd, skubbe din hånd ned i kattens bagdel og løfte kattens bagben og sætte dem i skurk i din løftearm.
 7. 7
  Hold katten i nærheden af din krop til at støtte det. En kat vil føle sig mere sikre og trygge, hvis det har skødet, arme og krop omgiver og støtter det.
 8. 8
  Stå eller sidde stille i nogle få øjeblikke, inden du forsøger at bevæge sig, mens du holder katten.
 9. 9
  Slip katten ved at bøje tæt på jorden og unfurling dine arme. Hvis det er muligt, skal du placere kattens bageste fødder på jorden først.

Tips

 • Må trin fem gennem syv i én glidende bevægelse.
 • Approach katten roligt og langsomt uden at gøre pludselige movements.Then sidde på hug langsomt og lade katten snuse eller studere you.If katten synes du er ikke en trussel, vil gå over.
 • Nogle katte simpelthen ikke kan lide at blive samlet op. Må ikke tvinge det. I så fald afhente katten kun når det er nødvendigt, ligesom for at tage den til dyrlægen, og måske en gang om ugen, bare så han / hun ikke forbinder samles op med dyrlægen.
 • Hvis kitty er usamarbejdsvillig, og du har brug for at få hende et eller andet sted, kan du prøve at bruge Scruff af hendes hals. Selv om dette er, hvordan hendes mor tog hende op, vil du stadig ønsker at holde sine bagben understøttes.

Advarsler

 • Hold ikke katten på ryggen i en baby position. Dette gør katten føler sig usikre og fanget, og det kan gå i panik og ender skrabe dig. Hold altid katten i en oprejst position mod kroppen for en mere sikker hold. (Medmindre du kender fra en langsigtet erfaring, at katten ikke noget imod at blive holdt på ryggen.) Katte er temperamentsfuld.
 • Må ikke afhente en kat uden at få at vide det lidt først, og aldrig afhente en omstrejfende eller vildkat. Det kunne sende dig til skadestuen med ridser og blødning.
 • Hvis du er ridset, vask det ud med sæbe og vand, og bruge et aktuelt antibiotikum. En kattens poter er ikke meget sanitære.
 • Picking up en kat ved harmoniske er meget unrecommended. Katten kan blive alvorligt til skade, hvis ikke afhentet ved harmoniske korrekt, og så kan du, for denne position giver katten meget plads til at vende rundt og bide / kradse dig.
 • Husk altid farerne ved at blive bidt og ridset.