Wkidk

Sådan omlakering trægulve

Under gamle, snavsede, beskidte gulvtæppet kan være et smukt trægulv skrigende at blive genindført til dit hjem. Coating dine gulve med en ren, ny finish er omtrent lige så tilfredsstillende som det bliver. Lidt hårdt arbejde og du kunne have hårdttræ gulv, du har altid misundt i hjemmene af andre.

Steps

Sådan omlakering trægulve. Fjern eventuelle tæpper fra området.
Sådan omlakering trægulve. Fjern eventuelle tæpper fra området.

Prepping dit gulv for Refinish

 1. 1
  Fjern eventuelle tæpper fra området. Klip og rul i afsnit håndterbare for at udføre til papirkurven. Når alle tæpper er blevet fjernet, gå videre til det egentlige arbejde.
 2. 2
  Hammer ned nogen fremspringende søm hoveder. Søm kan være tilsat til gulvet til at skære ned på pibende eller for at sikre en løs fodliste. Enten måde, negle, der stikker op over trægulvet præsentere både en fare og et irritationsmoment. Det meste af tiden, hamre neglene ned dybere ind i gulve er en bedre og nemmere løsning end at tage søm ud.
  • Hammer neglene ned omkring 1/4 tomme i gulvet. Arbejde med deres ledelse, ikke imod det. Når negle er 1/4 tomme dyb, de er klar til at blive skjult med en lille smule af fyldstof, som du vil gøre efter slibningen ned resten af ​​gulvet. Mere om det senere.
 3. 3
  Sørg for, at gulvet er relativt rene. Hvis gamle tæppebagside sidder fast til dit trægulv, bliver du nødt til at skrabe det af med en spartel. Dette kan være en temmelig kedelig opgave, og kan tage en stor del af tiden, men det er det værd.
  • Gå over gulvet med en vakuum og moppe, hvis nødvendigt. Års støv og grus kan skabe en masse snavs. Du ønsker denne vragrester ryddet væk, før du angriber den gamle træ-finish.
 4. 4
  Fjern eventuelle tack stripping langs gulvet kanter. Hvis tack stripning var til stede sammen med dit tæppe, fjerne det, før du begynder at slibe, så du kan ramme de områder med din finish.

Fjernelse af gamle mål af slibning

 1. 1
  Brug slibning til buff op nogen meget gamle, meget ridset eller slidt træ. Kemiske strippere kan bruges, hvis det, du er efter, er et hurtigt fix eller gulve selv blev for nylig færdig. Men hvis du beskæftiger sig med trafikmønstre, pletter eller ridser, din bedste chance er at sand væk de ufuldkommenheder, og derefter tilføje en anden frakke på gulvet.
 2. 2
  Prep omkredsen. Hånd-sand eller palm-sand omkredsen af ​​gulvet med groft 180-grus sandpapir. Gnid ud 4 til 6 inches fra kanten af ​​fodpanelet, så du er sikker på at dække de områder, din mekaniske gulv slibemaskine ikke kan komme til.
 3. 3
  Brug et gulv slibemaskine at ramme de områder af gulvet, som ikke var ramt af hånden i detaljer slibning. Du kan leje gulv slibning maskiner på hardware levering butikker eller udstyr leje butikker.
  • Start med en grov grus og begynde at slibe gulvet. Start forsigtigt. Du ønsker ikke at stikke gulvet. Hvis du får en god slibemaskine, vil du endda være i stand til at løfte op i slibemaskine og bruge lidt mere tid på heavy-slid eller problem områder. Skift ud af din slibeskiverne som nødvendigt. Du kan være nødt til at skifte ud i sandet papir én gang eller to gange med samme sandkorn, før du er helt har fjernet finish.
  • Ved hjælp af en blyant, farvelægge hele området let med striber af grafit. Dette vil hjælpe fortælle dig, når du har slebet et område. Ellers vil det være svært at fortælle, hvor du har slebet og hvor du ikke har.
  • Gå over hele gulvet igen med en mellemlang sandpapir korn. Kig på blyant striber at afgøre, om du allerede har slebet et område eller ej. Igen, kan du blive nødt til at ændre diskene på din slibning maskinen, før jobbet er afsluttet.
 4. 4
  Gem savsmuld skabt af slibning. Hvis du rammer noget egensindige søm tilbage i gulvet i prep scenen, skal du sørge for at gemme den savsmuld, så du kan lappe og lukke de 1/4 tommer huller skabt af neglene. Dette vil bidrage til at sikre et rart, selv afslutte.

Fjernelse af gamle finish med en kemisk stripper

 1. 1
  Brug en kemisk stripper i stedet for slibning. Hvis du vil have en hurtig løsning, eller træet nedenunder gamle finish er ren og fri for ridser, kan du ønsker at bruge et kemisk stripper i stedet for at slibe ned hele gulvet. Hvis du vælger at bruge en kemisk stripper, følg altid anvisningerne på etiketten og bruge korrekte sikkerhedsforanstaltninger.
  • Brug handsker, beskyttelsesbriller, og sørg for at ventilere det område, du arbejder i. Kemiske strippere er designet til at skalle af finish fra træ, du ikke ønsker det interagere med din hud, og du ikke ønsker at indånde alt meget af det.
 2. 2
  Påfør stripper på et areal på omkring to kvadratmeter. Må ikke være tilbageholdende med at anvende for meget af det. Du ønsker heller ikke at dække for meget af et område på én gang, som du gerne vil være i stand til at rense området i masser af tid.
 3. 3
  Lad stripper sidde i cirka fem minutter. Når du har anvendt stripper til målstregen, så lad vente foreslåede tid uden at blande. Du vil bemærke den gamle pletten boblende og løft fra træet.
  • Må ikke vente så længe, ​​at de stripper tørrer på dig. Når du fjerner stripper, du ønsker det stadig være våd.
 4. 4
  Fjern stripper fra træet. Du kan gøre dette i to trin:
  • Ramte området med en spartel til at skrabe stripper sammen med finish.
  • Brug denatureret alkohol i en engangs aluminium gryde til at rense ud resterende stripper med hjælp af ståluld. Må ikke lægge for meget denatureret alkohol i panden, da den har tendens til hurtigt at fordampe.
 5. 5
  Følg producentens anvisninger for rengøring af stripper fra træet. Forskellige kemiske strippere skal renses ved hjælp af forskellige metoder. Nogle strippere skal rengøres med terpentin eller maling remover, mens andre blot kan skylles med vand.
 6. 6
  Lad området tørre helt. Vand eller fugt, og din nye overflade fungerer ikke godt sammen, sørg for at give området til at tørre helt, før du går videre til næste trin.
 7. 7
  Spot-sand enhver ridset eller slidt områder. Du kan være nødt til at sand eventuelle problemområder, før du anvender den nye finish til dit træ gulve.

Anvendelse af den nye overflade

 1. 1
  Sæt de resterende huller med træ pasta eller træ stik. Må du havde et par kabler til fodpanelet, eller måske de søm, vi talte om tidligere er i nød eller dækker op.
  • For at gøre en træ pasta, bland savsmuld med en lille mængde af hvid lim til at skabe en pasta. Påfør indsætte over neglene med en spartel og tillade hærde før slibning flugter med resten af ​​gulvet.
  • Find lille træ stik til større huller. Hvis det er nødvendigt, bore i gulvet for at forstørre hullet, så stikket vil passe fint ind. Påfør en lille mængde af trælim omkring siden af ​​stikket, passer stikket i hullet, så korn af stikket og korn af gulvet passer godt, og hamre ned let. Lad det tørre helt, før slibning flugter med resten af ​​gulvet.
 2. 2
  Før du anvender nogen færdig, skal du sørge for at støvsuge og / eller rydde op eventuelle rester. Du vil have din hele gulvet ryddet enhver savsmuld, aflejringer eller stripper før du anvender den nye frakke. Sørg også, at dit gulv er helt tørt, før du anvender den nye finish.
 3. 3
  Når gulvet er klar til at blive marmorsokkel gælder pletten eller finish af dit valg jævnt på gulvet. Sørg for, at før du rent faktisk begynder at anvende pels på dit gulv, du har windows åben for ventilation, du iført en maske for at holde røgen fra generer dig, og du har stikprøvevis efterprøvet finish, så du med rimelighed ved, hvad det kommer til at se ud på dit gulv.
  • Brug også handsker og en syntetisk børste ved anvendelsen af ​​finish. Start med omkredsen af ​​gulvet og arbejde din vej i. En 3-tommer band er alt hvad du behøver for en omkreds.
  • Brug en applikator pad til at gøre det meste af arbejdet for dig. Du kan bruge en vandkande med en smule af ostelærred på toppen for at hælde finish på gulvet, og derefter bruge din applikator pad at moppe finish i gulvet jævnt og rent.
  • Sørg for at du lader dig selv et område, for at afslutte, når målstregen er blevet anvendt. Du ønsker ikke at have til at gå over den nyligt farvede gulv med dine beskidte sko, når du ønsker at lade finish tørre.
 4. 4
  Vent til den er færdig til at tørre og om nødvendigt anvende en anden lag plet eller slutte at uddybe farven. Brug de samme teknikker som beskrevet ovenfor, og sørg for at tage ordentlig sikkerhed og håndtering retningslinjer i betragtning.
 5. 5
  Når den er tør, slut af med en polyurethan belægning, hvis det ønskes. Det er meget lettere at bruge en lang-handed rulle snarere end en pensel, og det giver en pænere finish. Det er vigtigt at let sandet efter hvert program med 220 sandpapir korn. Rene efter hver slibning med tack klud. Det kan tage 24 timer mellem applikationer til polyurethan til tørre.

Tips

 • Vedhæft en våd / tør vakuum, rygsæk eller dunk vakuum til effektivt indsamle overskydende Slibestøvet
 • En alternativ metode er at leje en slibemaskine og sand på gulvet. Denne metode er billigere, hurtigere, sundere og giver bedre resultater.
 • Ved slibning, sættetid plader i badekarret og hænge dem i dine døråbninger for at forhindre støvet spredes gennem hele huset. Husk at dække dine ventilationskanaler også.
 • Hvis du ikke er handy på alle, leje en virksomhed at sand & forsegle gulve for dig, bør koste omkring det samme som at købe en god kvalitet tæppe til at dække den samme plads.
 • Når du lægger den trægulve ned, skal du bruge producentens anvisninger. Hvis disse instruktioner ikke vise dig hvordan man orientere tungen og groove, rillen vender start væg og gulv negle skal drives ind i tungen.

Advarsler

 • Forvent dampe. Sørg for, at rummet er godt ventileret.
 • Vær sikker på at følge temperaturen og vejret retningslinjer for dine produkter. Må ikke gøre, når våde udenfor eller under 50 grader Fahrenheit.

Ting du behøver

 • Stripping agent fra en isenkræmmer. Spørg hvilket produkt vil være bedst for stripping trægulve.
 • Denatureret alkohol
 • Ståluld
 • Spartel
 • Gummihandsker, der ikke vil skade når det bruges med stripper.
 • Sandpapir
 • Buffing papir
 • Bejdse (farve efter eget valg)
 • Stain sprederen (ligner en svaber)
 • Polyurethan
 • Støvmaske