Wkidk

Hvordan til at skære gipsvæg

Skæring gipsvæg (også kendt som gipsplader eller Sheetrock) er en trindelt proces med at skære-breaking-skæring tre lag af materialer (papir-gips-papir)

Steps

Hvordan til at skære gipsvæg. Den traditionelle metode består i at bruge en hobbykniv til at gøre denne form for arbejde.
Hvordan til at skære gipsvæg. Den traditionelle metode består i at bruge en hobbykniv til at gøre denne form for arbejde.
 1. 1
  Den traditionelle metode består i at bruge en hobbykniv til at gøre denne form for arbejde. For nylig, en meget effektiv og enkel værktøj kaldet SpeedPlac tillader en præcis, sikker og hurtig skæring af arket. Man undgår også unødvendige manipulation af store og tunge plader. Tag et kig på videoen på http://www.youtube.com/watch?v=_Sf9V3p9bII&feature=plcp at forstå fordelene ved denne metode.
 2. 2
  For den traditionelle metode, måle længden og bredden af det område, hvor Sheetrock vil gå.
 3. 3
  Mål omhyggeligt og trække referencemærker på den nye ark Sheetrock.
 4. 4
  Brug et lige kant (en, der er mindst lige så længe som cut) og læg den på sheetrock, linet op med dine referencemærker.
 5. 5
  Ved hjælp af en Sheetrock kniv (eller en hobbykniv), gøre det første snit. Prøv at skære gennem papiret lag, men ikke gå for dybt ind i sheetrock. Sørg for at skære den fulde længde.
 6. 6
  Det er unødvendigt at skære dybere end blot papir det vil kun sløve bladet. Du behøver kun at skære gennem papiret og det vil bryde meget let ved snittet.
 7. 7
  Vend ark over og bøj mindre del af Sheetrock op, til omkring en 90 graders vinkel. Dette vil bryde den resterende Sheetrock.
 8. 8
  Med mindre stykke bøjet, bør du være i stand til at skære gennem papiret på bagsiden, langs svinget, hvor du har lavet den første cut.

Tips

 • Mål to gange, klippe én gang.
 • Du har måske til at trykke på sheetrock på bagsiden for at få det til at bryde rent.
 • Vær forsigtig med ikke at rive papiret på ydersiden af ​​arket. Papiret giver Sheetrock sin styrke.
 • Køb en håndholdt gipsvæg så, koster ~ 15€ og giver en 4x stigning i skærehastighed når man vænner sig til det.
 • Under nogen til at hjælpe dig at holde, måle og skære sheetrock kan ikke skade.

Advarsler

 • Vær ekstra forsigtig, når du bruger skarpe genstande såsom en hobbykniv.