Wkidk

Sådan at male metal

Maling af metal er en forholdsvis nem opgave, hvis det gøres korrekt. I modsætning til maling af træ, betyder maleri metal ikke nødvendigvis kræver, at du være så vidende om den forrige farve. Alligevel skal du sørge for du er omhyggelig med den overflade, du vælger at male over og den type maling, du bruger. Læs altid etiketterne og især være forsigtig, når du maler over en rusten overflade. Selvom det lader til, at metal kræver mindre forberedelse end træ, det er ikke altid tilfældet, afhængigt af tilstanden af ​​metallet du maler på.

Steps

Sådan at male metal. Tør al løs maling, snavs, fedt og snavs fra overfladen af din metal.
Sådan at male metal. Tør al løs maling, snavs, fedt og snavs fra overfladen af din metal.
 1. 1
  Læse etiketter. Sørg for at din primer og din frakke af maling er kompatible. Hvis ikke, kan din maling job så godt være irrelevant. Tjek den tørre tid, også for at sikre, at du ikke lægge mere primer på, end du overhovedet kan male den næste dag. Planlægning er altid af største betydning, når du maler.
 2. 2
  Tør al løs maling, snavs, fedt og snavs fra overfladen af din metal. I modsat fald vil resultere i en elendig maling job, der ikke klæber til metal og vil skrælle nemt. Selv olie på overfladen, der måske ikke være synlig vil hindre din maling job, så giv din metal en grundig rub ned, selvom du ikke tror det er nødvendigt.
 3. 3
  Sand ned din metal. Ved sandblæsning overfladen af ​​din metal, er du sikre en endnu længere levetid og mere holdbare maling job. Den grovere din metal, jo mere vil det klæbe til overfladen.
 4. 4
  Påfør en zink-chromat primer, hvis du arbejder med rustent metal. Skrab al løs rust og resterende støve først, og derefter belægge den med denne særlige primer. Du behøver ikke at smide den rustent stykke metal ud efter alle. En god maling job kan spare dig tid og penge på noget rustent metal.
 5. 5
  Dobbelt pels med primer. Fordi metal er yderst tilbøjelige til virkningerne af oxidering, mere primer er ofte bedre for metallet. Ikke alene vil det hjælpe den øverste lag maling stick til overfladen, men vil også gøre det metal mindre sårbare over for virkningerne af tid, især rust, langt ind i fremtiden. Igen, sørg for, at din primer og topcoat maling er sammenhængende og vil fungere godt sammen.
 6. 6
  Male. Acryllatexmaling er normalt den bedste satsning for metal. En billig metal maling eller en spray paint sandsynligvis smitte, tvinger dig til at have til at gentage dit job hurtigere end nødvendigt. Ved at være omhyggelig og anvende din maling jævnt på overfladen, kan du spare dig selv nogle store besvær i fremtiden.

Advarsler

 • Vær på vagt over for at indånde kemikalier, når ved hjælp af enhver form for maling, især spraymaling, der nemt kan matriculate ind i dine lunger.