Wkidk

Hvordan vælger forsænket belysning

Forsænket belysning er en af ​​de mest alsidige muligheder for belysning på markedet. Lad ikke sin uanselige natur narre dig selv, disse lys er stærke! Læg dem i hele dit loft for diskret generelle belysning til enten dit hjem eller kontor, placere dem over din vask eller desk for opgave belysning, eller dirigere dem mod din foretrukne kunstværk for ideal accent belysning. Der er en bred vifte af både nybyggeri og ombygninger forsænket muligheder for belysning. Gennemse komplette kits eller bygge din egen! Disse trin-for-trin retningslinjer, der vil tage dig gennem hvert valg, og hjælpe dig med at skelne et valg fra den næste. Der

er tre vigtigste komponenter til at overveje: Housings, trim, og lamper.

Steps

Hvordan vælger forsænket belysning. Afgøre, hvilken type huse, du har brug for.
Hvordan vælger forsænket belysning. Afgøre, hvilken type huse, du har brug for.
 1. 1
  Afgøre, hvilken type huse, du har brug for
  hvis du bygger et nyt hjem eller kontor, skal du huse specielt designet til nybyggeri. Hvis du udskifter en gammel forsænket lys, eller tilføje til en eksisterende struktur, skal du have en Remodeling eller Old Byggeri, boliger. Når du har indsnævret din søgning på denne måde, kan du overveje disse muligheder:
  • Loft Isolering (IC, Non-IC): Hvis dit loft er isoleret, skal du IC bedømte huse. Hvis dit loft ikke er isoleret, kan du bruge enten IC eller ikke-IC bedømte huse.
  • Air Tight / Energy Efficient: Disse er energibesparende og er en udvikling tendens over hele landet. Traditionelt har forsænket belysning er fremstillet med mange gennemføringer til det ydre hus giver varme eller afkølede luft til at flygte ind i loftet rummet. Dette skaber en unødvendig belastning af varme-og kølesystemer, i sidste ende resulterer i højere end nødvendigt el og gas regninger. For at finde ud af, om din tilstand har en energi-koden, se nedenstående kort, og husk: Air Tight Ready inventar er ikke lufttæt, de kræver visse trimmer eller et felt kan installeres pakningssæt til at dække hullerne i produktet.
  • UL / CUL vådrum: fugtige omgivelser er et område, der er udsat for fugt, men ikke direkte til vandet. Hold øje med emner noteret som UL eller UL / CUL opført. Disse produkter er de sikreste væddemål til brusere, køkkener eller andre områder, der kan blive udsat for fugt.
  • Fire Nominel Light Covers: Mange entreprenører og hjem-bygherrer kæmpet i fortiden forsøger at opretholde ilden bedømmelse af loftet når den gennemtrænges af forsænket lysarmaturer. De enten indbygget arbejdsintensive gipsvæg kasser eller påberåbt dyre brandgodkendt lys. Men udover deres høje omkostninger, er disse lys også kun tilgængelig i udvalgte størrelser og farver, hvilket begrænser valget af hjemme-bygherrer. En smart og UL-klassificeret alternativ er brandglas Light Covers. Dækslerne er lavet af et brandhæmmende materiale, der udvider sig internt for at fylde alle de tilgængelige plads med et brandsikkert, højisolerende char. De er nemme at installere, ved blot at sætte dem på toppen af ​​lyset uden værktøj og kan monteres på få sekunder. Udover dens primære funktion at opretholde brandbeskyttelse udførelsen af ​​et loft, også FF109-300 covers giver varme-og lydisolering. Produktet ser ud til at være en win-win situation for private hjemme-bygherrer, designere, arkitekter og entreprenører.
  • EZ Barrier Fire Bedømmelse Enclosures: En anden nem, enkel og sikker alternativ, der giver en times brand rating for forsænket belysning og kan bruges med både IC og ikke IC inventar. Du skal blot montere belysning fastholdelsesanordningen til indersiden af ​​den rektangulære 24 GA ikke-porøs, korrosionsbestandig galvaniseret stål kabinet og fastgør kabinettet til loftet / gulvet forsamling simpelthen ved at skrue fire træskruer gennem forborede huller i kabinettets flange til træ truss og endelig køre din ledninger gennem en af ​​fire runde knockouts. Den EZB 16-24-9 opfylder følgende brand-ratede specifikationer: UL 263, UBC 7-1, NFPA 251 og ASI A2.1.
  • Firebox: Separation vægge og gulv / loft forsamlinger har specifikke timeløn brandklasser. Disse vurderinger identificerer den mængde tid, det tager for ild at passere gennem disse barrierer, samt hvor meget tid en bygningens beboere nødt til at flygte før den strukturelle integritet af bygningen bringes i fare. Fireboxes opretholde denne brand rating, mens historisk har forsænket belysning fjernet en struktur rating. En Firebox boliger installerer på samme måde alle andre downlight ville, og eliminerer besværet med specialbygget bokse. Derudover er de UL klassificeret til at opretholde brandklasser, hvor specialbygget bokse ikke testes for noget. Når du bruger forsænket belysning i brandglas lofter, er det vigtigt at bruge en Firebox at bevare integriteten af ​​strukturen i den uheldige tilfælde af brand. <Br.
  • Kommerciel brug: Hvis dine behov er rettet mod kommerciel brug, så tjek huse som Progress 'kompakte fluorescerende Pro-Optic Series. Disse huse giver mulighed for højere lysudbytte, og fås i 6 "og 8" trim størrelser. Disse huse vil også i høj grad minimere opfattede lysstyrke af armaturet, og forbedre den generelle effektivitet af huset / trim kombination.
 2. 2
  Overvej din trim. Trimmer kommer i alle forskellige farver og stilarter, og de er den eneste del af forsænket belysning, der er synlig. Når du køber trimmer, så sørg for trim, du vælger, svarer med din nuværende eller nye boliger. Der findes flere typer af trim:
  • Bafler: Bafler fælde og form lyset, i sidste ende minimere blænding og reducere lysstyrken ved at indsnævre fokus i downlighting stråle. De giver også kontrol R, BR og PAR lamper. (Se lampe detaljer nedenfor)
  • Reflektorer: Reflekser maksimere lyseffekt. Disse klipper er ideelle til generel accent og opgave applikationer til både bolig-og erhvervsejendomme behov.
  • Vægoplysning: vægoplysning understrege lodrette flader og visuelt øge den opfattede størrelsen af et rum. Aim vægoplysning mod billeder, pejse, eller vægtæpper.
  • Linser og Diffusorer: Linser og Diffusorer er ideelle til toiletter, badeværelser og overdækket indgangsparti at diffuse lys og skjold lampen.
  • Eyeballs og kan justeres: Eyeballs giver justerbar og retningsbestemt belysning egnet til accent, opgave og væg vask.
  • Åben: Åbne trimmer er de mest økonomisk valg til forsænket belysning. De skaber et attraktivt færdige udseende uden at kompromittere effektiviteten af ​​lyskilden.
  • Dekorative: Dekorative trimmer er en fantastisk måde at give et værelse eller rum et stilfuldt løft. De er alle UL til fugtige steder, og rumme en række lampetyper.
  Ofte gange, flere forskellige trim typer vil matche en bestemt bolig, så gennemse de definitioner og finde en, der opfylder dine behov.
 3. 3
  Overvej lampen / pære. Din bolig og trim vil angive, hvilken type lampe, du har brug for, men her er en generel nedtrapning på store foretagender til at overveje:
  • Glødelampe: Standard glødepærer giver et varmt lys, og fungerer godt med dag til dag dekorative lamper.
   • Glødepærer R Lamper: R Lamper også udsender et varmt lys farve, og er ideelle til forsænket downlight og downlights i lysekroner. Disse er reflekterende generelle service-lamper.
   • Glødelamper Par Lamper: Par lamper er de mest sofistikerede reflektor lamper med glødelamper eller tungsten halogen lyskilder. Disse lamper tilbyder en bred vifte af strålemønstre og et hvidere lys.
   • Glødelamper Halogen Lamper: Lamperne er miniature halogenlamper, der giver fremragende farvegengivelse og maksimal stråle kontrol.
  • Compact Fluorescent: kompaktlysrør er fantastisk til generel belysning. De er langt liv og energieffektive lysstofrør.
  • Low Voltage 12 Volt: Low Voltage lamper tilbyder fremragende farvegengivelse og lyskeglen kontrol. De tilbyder også gode præcise opgave belysning med energibesparelser.
  • MR og PAR Lamper: MR og PAR lamper er kompakte halogenlamper enhed kilder med gode lyskegle kontrol.
  • Bajonet og Bi-Pin Lamper: Bajonet og Bi-Pin lamper er halogen eller glødelamper lavvolt lamper ideel til landskab og undercabinet applikationer.
  • High Intensity Discharge: Der er tre typer af High Intensity Discharge.
  • Metalhalogen: metalhalogenlamper har god farvegengivelse egenskaber, lang levetid, og optisk kontrol.
  • High Pressure Sodium: Dette er den mest effektive HID kilde. High Pressure Sodium udsender en gullig farve.
  • Mercury Vapor: Denne HID lampe er velegnet til udendørs brug og udsender en blå / grøn lys.
  • Fluorescent: Lysstofrør er omkring fem gange så effektivt omdanne elektricitet som glødelamper.