Wkidk

Sådan at lære dit barn til selv afregne til at sove


Ideen om at have babyer bosætte sig til at sove synes vanvittigt at forældre, der har siddet oppe hele natten forsøger at få dem til at stoppe med at græde. Men det kan gøres. Prøv disse trin for at få dit barn til at bosætte sig til at sove.

Steps

Sådan at lære dit barn til selv afregne til at sove. Forstå, at din baby, tænker simpelthen associerede diverse objekt, mennesker og aktiviteter med at sove.
Sådan at lære dit barn til selv afregne til at sove. Forstå, at din baby, tænker simpelthen associerede diverse objekt, mennesker og aktiviteter med at sove.
 1. 1
  Forstå, at din baby, tænker simpelthen associerede diverse objekt, mennesker og aktiviteter med at sove. Disse kaldes "sleep sammenslutninger". Hvis en søvn forening involverer dig, så dit barn vil synes, de har brug for dig til at falde i søvn. Hvis en søvn forening indebærer fodring eller rokkende, vil dit barn tror, ​​de har brug for mad og / eller rokkende at falde i søvn.
  • Andre søvn foreninger omfatter sutter, flasker og bamser, dette er ikke i sig selv dårlig ting, da det er naturligt for et barn, men som forælder, skal du vælge den bedste forening for dit barn at have en komplet og afslappende nattesøvn.
 2. 2
  Etablere en søvn forening fra dag ét. Efter at bringe din nyfødte hjem fra hospitalet, bosætte dem ind i deres rum og prøve diverse foreninger, der gør din baby rolig og behagelig.
 3. 3
  Taler sagte til din baby er den mest udbredte godkendt metode.
 4. 4
  Vid, at det er vigtigt at etablere gode sovevaner tidligt, før nogen vaner formular. Sørg for at din baby er i en god rutine, helst med fastsatte tidspunkter for dagtimerne lur og natlige sengetid. Dette hjælper din baby at forstå, hvad du forventer og når du forventer det, og det hjælper din afregning træning arbejde meget hurtigere.
 5. 5
  Beslut på et personligt plan, som du kommer til at holde op med rokkende, fodring, kørsel eller hvad du gør for at få dit barn til at sove. Mange mennesker vil råde dig til blot lade dit barn til at græde, og de vil i sidste ende falde i søvn. På den anden side er dette bestrides af mange med følgende begrundelse: De grund, at babyer græder, fordi de ikke er i stand til at beskytte sig selv og bange for at blive forladt af deres forældre. Et barn, der holder op med at græde opgiver håbet om at blive "reddet", og mister tillid til dig, den forælder, som beskytter. Dette kan i høj grad påvirke et barns udvikling og selvtillid. Alligevel er det dit personlige valg.
 6. 6
  Lær dit barn at falde i søvn uafhængigt ved at give dem mulighed for at gøre det. Mange babyer har brug for en periode med nedtrapning for at falde i søvn, og ved ikke at lade dem græde på alle, kan de gå glip af muligheden for at lære at falde i søvn. Disse teknikker kan arbejde hurtigt med en masse af spædbørn, men konsistensen er meget vigtigt at gøre dem arbejde effektivt. Hvis du bruger kontrollerede gråd ved 07:00, 22:00 og 02:00, og derefter på 4 am foder baby til at sove i din seng, er programmet ikke kommer til at arbejde hurtigt, hvis overhovedet. For at bruge et af disse programmer, skal du være sikker på at du kan lytte til din baby græder i en periode af tid og være i overensstemmelse med, hvordan du reagerer.
 7. 7
  Disse teknikker også give dig en middelvej mellem ikke at lade dit barn græde og græde det ud metoden.

Tips

 • Settle barnet, så forlade rummet for at øge perioder, der giver barnet mulighed for at falde i søvn uafhængigt. Du starter med to minutter afvikling, og forlade rummet i 2 minutter, og derefter to minutter afregning, ud af plads til 4 minutter, osv. Indtil maks. forlade din baby i 10 minutter. Dette har vist sig at være en af ​​de mest effektive metoder til at undervise babyer til selv afregne, forudsat at det anvendes konsekvent på alle sover og enhver nat-vækning.
 • Det siger det metode indebærer at forlade din baby, indtil de går på vågeblus af sig selv. Dette arbejder ofte meget hurtigt - i så få som 3 nætter - men det kan betyde, at lytte til din baby græder i lange perioder.
  • Denne teknik kan være nyttigt for småbørn, der er 'forsøger den på, "for eksempel hele tiden anmode om flere historier, en anden flaske, hver undskyldning men kommer til at sove. Det kan også være egnet, hvis du har prøvet kontrolleret grædende med en ældre baby, men du er at finde går i at genbosætte dem er bittert dem yderligere.

Advarsler

 • Det siger det tilgang har været forbundet med psykiske problemer. De fleste menneskelige samfund i verden forbinder efterlader et barn på egen hånd, græd med opgivelse.