Wkidk

Sådan opretter du en babyalarm med en mobiltelefon

Forældre kan lejlighedsvis finde sig i situationer, hvor konventionelle babyalarmer vil ikke arbejde, såsom i et stort hotel. Mens du aldrig skal bruge disse instruktioner til at forlade dit barn uden opsyn, mens du er en betydelig afstand fra barnet, kan du bruge en mobiltelefon som en babyalarm i visse situationer, hvor du forbliver fysisk tæt på barnet og er i stand til at høre og tilbyde øjeblikkelig hjælp, når barnet græder.

Steps

Sådan opretter du en babyalarm med en mobiltelefon. Anskaf en mobiltelefon med "mute" funktion og helst på "højttaler"-funktionen.
Sådan opretter du en babyalarm med en mobiltelefon. Anskaf en mobiltelefon med "mute" funktion og helst på "højttaler"-funktionen.

DIY metoden

 1. 1
  Anskaf en mobiltelefon med "mute" funktion og helst på "højttaler"-funktionen. Næsten alle mobiltelefoner nu har disse funktioner.
 2. 2
  Placer en standard fastnet telefon eller mobiltelefon i nærheden af krybbe. Den forælder skal bære mobiltelefon med mute funktion.
 3. 3
  Tilslut et opkald mellem de to telefoner. Aktiver mute funktion på forældrenes mobiltelefon.
 4. 4
  Test forbindelse for at sikre enhver støj barnet gør er hørbar på den mobile højttaler telefonen. Hvis du har etableret forbindelsen korrekt, vil den forælder være i stand til at høre barnet, men barnet vil ikke være i stand til at høre nogen støj fra forældrenes telefon.
 5. 5
  Få ro i sindet, vel vidende, vil du være opmærksom på dit barns sikkerhed og komfort, når du går til brusebad eller bruge badeværelset. Men aldrig nogensinde forlade barnet uden opsyn til at gå ud af værelserne helt. Når du åbner døren til forstuen eller lobby, tage barnet med dig.

Software metode

 1. 1
  Køb software til en smartphone (såsom en iphone, T-Mobile G1 eller Windows Mobile telefon), der er designet til at bruge en babyalarm. Nogle produkter vil overvåge lyde fra baby og derefter ringe til et nummer, du vælger, når barnet begynder at græde.
  • Produkterne omfatter Baby Monitor til Windows Mobile
  • Produkterne omfatter Baby Monitor til Windows Mobile og Symbian www.babymobile.de.
  • Produkterne omfatter BabyMonitor til Windows Mobile og Babyphone Deluxe til iPhone og T-Mobile G1 fra www.babyphoneweb.com.

Tips

 • På telefonen til skærmen side, se i menuen for en auto svar funktion. Denne funktion vil blive placeret under Værktøj eller undermenuen Indstillinger. Du kan også vælge at lukke munden på ringetonen. Dette vil gøre det muligt for dig at genetablere en forbindelse uden at gå tilbage til skærmen telefonen.
 • Sørg for at du har nok magt i dine batterier til at opretholde forbindelsen, så længe du har brug for.
 • Reducer bekostning af hjælp af en mobiltelefon ved at praktisere denne overvågning teknik under de gratis nætter og weekend minutter, der kommer med mobiltelefon planer. Tilsvarende placere opkald mellem to mobiltelefoner fra samme firma (fx Sprint / Nextel til Sprint / Nextel) er ofte gratis på mange celle planer.

Advarsler

 • Husk, at en skærm er ingen erstatning for tilsyn. Sørg altid for, at du kan komme til dit barn inden for et par sekunder, hvis du har til.
 • "Mute"-funktionen i nogle mobiltelefoner kan bare slå højttaleren på telefonen og ikke mikrofonen. Sørg for, at mute-funktionen på telefonen faktisk gør, hvad du vil have det at gøre, dvs, tavshed Mic så barnet på modtagerens ende ikke hører ekstra støj fra dig.