Wkidk

Sådan at genbruge tomme vandflasker

Gad vide hvad de skal gøre med dine tomme vandflasker? Her er nogle forslag!

Steps

Sådan at genbruge tomme vandflasker. Brug caps til at gøre nålepuderne.
Sådan at genbruge tomme vandflasker. Brug caps til at gøre nålepuderne.
 1. 1
  Foretag tragte. Disse tragte kan bruges til madlavning, håndværk, og hvad du ellers kan tænke på!
 2. 2
  Foretag plast tråd. Denne wire kan bruges til at lave stilke for falske blomster, samt armbånd og andre smykker.
 3. 3
  Foretag vaser. Mens denne skabelse ligner en delikat glas eller krystal vase, er det ubrydelig og kan stadig blive genanvendt senere, hvis det ønskes! Brug disse vaser til blomster, kuglepenne / blyanter og give dem væk som gaver.
 4. 4
  Brug caps til at gøre nålepuderne. Du kan endda bære denne nålepude som en ring. Hvor belejligt!
 5. 5
  Drej caps i pille eller smykker sager. Det er muligt at lave en smuk pille tilfældet med 2 plast flaske hætter. Det kan også gøre en god gaveæske eller opbevaring tilfældet for øreringe.
 6. 6
  Lav en omrejsende øreringe indehaveren. Lim flaske hætter sammen med varm lim pistol ind i en smuk design, som en blomst. Så brug en nål til at lave huller til øreringe.
 7. 7
  Gør candy retter!
 8. 8
  Har nogle videnskabelige eksperimenter:
 9. 9
  Gør wasp fælder. Dette er en enkel, billig og miljøvenlig måde at afskrække hvepse fra hængende omkring din hals skoven.
 10. 10
  Lav en skraldespand. Du kan bygge en med kun 54 flasker. For et stort fællesskab projekt, indsamle 6.000 og bygge en skole rum!
 11. 11
  Refill det. Du kan selvfølgelig sætte ledningsvand i det og bruge det igen. Det er massivt billigt i forhold til at købe flaskevand, og nogle mennesker foretrækker måske smagen af ​​vandværksvand, afhængigt af hvor de bor.

Tips

 • Flasker kan skylles ud og fyldt med alle slags kolde / lunkent væsker til at blive drukket senere. Prøve fylde flasker med vand fra hanen, læskedrikke fra et større flaske, iste, kaffe eller saft.

Advarsler

   • Klasse 1 flasker fx vandflasker, mens de kan have været sikker én gang, var ikke beregnet til at blive genbrugt og kan udvaskes DEHP - et sandsynligt kræftfremkaldende for mennesker, når de er på mindre end perfekt stand. I dette tilfælde genbruge dem, og dette vil være sikker.