Wkidk

Sådan holder dit værelse rent

Du tror måske, at rengøring dit værelse kan være så irriterende og kedeligt og tager op masser af din tid, men virkelig med et par nemme tricks som at lytte til musik, mens du renser kan gøre dig arbejde hurtigere.

Steps

Sådan holder dit værelse rent. Gør det til en vane at din seng, før du forlader for dagen.
Sådan holder dit værelse rent. Gør det til en vane at din seng, før du forlader for dagen.
 1. 1
  Gør det til en vane at din seng, før du forlader for dagen. En rodet seng kan gøre en ellers ren værelse ser rodet. Denne lille skridt kan inspirere dig til at holde dit værelse pæn hele dagen. Kaste ting på din seng er ikke at gøre det.
 2. 2
  Få en mp3-afspiller eller et stereoanlæg og afspille musik, mens du rent (så længe det ikke vil genere andre). Det kan hjælpe distrahere dig fra opgaven ved hånden, og det kan gøre det sjovere!
 3. 3
  Hold mad ud af dit værelse. Så fristende som det er at bringe snacks i dit værelse, kan alle disse beskidte tallerkener og indpakning rod op et værelse hurtigt. Hvis du absolut skal spise mad i dit værelse, bringe retter tilbage til køkkenet og smide alle papirkurven i skraldespanden, når du er færdig. Du kan også finde det nyttigt at have din egen skraldespand. Sørg for, at der ikke er nogen sidesten krummer! Krummer kan og vil tiltrække bugs som myrer og kakerlakker, og bugs i et værelse er ingen spøg!
 4. 4
  Sætte tingene tilbage hvor de hører hjemme. Dette kan synes som det `s ikke en simpel regel, men hvis du følger det, vil du aldrig behøver at bekymre dig om dit værelse bliver en katastrofe nogensinde igen. Hvis du ikke har tid, i det mindste lave en aftale med dig selv at du vil sørge for at alt er samlet op, før du går i seng. Hvis du ønsker at samle den op før, samle ting op, når du bruger den. Eller måske en gang om ugen kan du bruge omkring en time eller så for at sørge for, at dit værelse er rart og ren og organiseret for den næste uge. Hvis dette bliver trættende, vil du ikke ønsker at skulle re-rense dit værelse, og så vil du ikke gøre noget rod i første omgang!
 5. 5
  Vedligeholde. En gang om ugen, lave en simpel vedligeholdelse rengøring. off dit skrivebord, reoler og andre støvede overflader. Støvsug og feje dit gulv. Vask dine plader. Måske rense ud vinduer.
 6. 6
  Bryd vaner, der fører til snavs.
  • Denne ene er indlysende: Sætte tøj på gulvet i stedet for i det beskidte tøj hamper.Buy en kurv, og hver gang du bruger tøj læg dem i kurven. Derefter hver par dage bringe det til en vaskemaskine.
  • Desavouerer en bog på gulvet efter at have læst det i stedet for på hylden. Det er ikke få dig overalt.
  • Kicking off sko på gulvet i stedet for at sætte dem væk. Put sko i et bestemt punkt.
  • Krøller et stykke papir og smide det på gulvet i stedet for det.
  • Sæt dit affald i en skraldespand, alle. Jeg kan ikke understrege det nok. Må ikke bare smide det ud af vinduet.
  • Drikke noget på Værelset og forlader koppen på skrivebordet. Læs trin 3.
  • Kaste uønskede puder på gulvet i stedet for at sætte dem i skabet. Læse trin 1.
 7. 7
  Husk, kan belysningen få et rum at se endnu renere. Køb et par lamper, men ikke overdrive det. 1 gulvlampe og 2 bordlamper er masser, og sørg for din pære giver fra en blød, hvid, fluorescerende lys.
 8. 8
  Før du går i seng, tage afsat et par minutter til at afhente nogen snavset tøj eller indpakning du har glemt at lægge væk og sørg for dit værelse mindst ser anstændigt, før du sætter dig i seng.
 9. 9
  Hvis rengøring dit værelse er svært for dig at gøre, du "ikke har tid", eller du bare er for doven til, få en ven til at komme over og hjælpe dig med det. Derefter kan du have det sjovt mens du gør jobbet!

Tips

 • Sørg for at du ikke forlader papirkurven i dit værelse som på gulvet, sengen, reception osv. Hvis du finder papirkurven på dit værelse, kan holde en papirkurv på dit værelse for at foretage hurtige oprydning. Hvis du har nogen papirer eller vigtige noter fra skole, så prøv at holde en stak af dem, og ikke holde dem over hele dit skrivebord. Prøv også at ikke smide beskidt (eller skorpet) væv på gulvet eller tilbage i æsken, fordi det er blot brutto.
 • Hver gang du får tøj til at lægge væk, og du har en rodet soveværelse, sætte dit tøj væk først.
 • Vær opmærksom på visse situationer, som kan underminere selv dine bedste indsats. Hvis du går væk på en rejse eller haft en lang dag, kan du føler dig træt og bare ønsker at smide dine ting på gulvet. Dette er en af ​​de værste ting, du kan gøre. Det er vigtigt at pakke med det samme. Du vil være taknemmelige for det senere.
 • Hold et billede af dit tidligere rodet værelse eller andet sted i nærheden. Hvis du er fristet til at lade tingene ud af sted, eller at være rodet, tage et kig på billedet for at minde dig om, hvad der vil ske, hvis du ikke sætter en indsats.
 • Undgå at lade folk ind på dit værelse, især hvis de aldrig har været i dit værelse før. De vil se på tingene, samle den op, og ikke sætte den tilbage på det rigtige sted. Afstå fra at gå til dit værelse, eller bede dem om at sætte dine ting tilbage, hvor de var.
 • Hvis du opdager, at holde dit værelse rent er stadig en umulig opgave med disse tips, måske dit system af organisation har brug for nogle forbedringer. Sommetider nytænke den måde, du organisere og gemme ting kan gøre underværker.
 • At udfordre dig selv, en gang om ugen vælge et objekt (er), såsom et skrivebord, skuffe, natbord, osv. Og udfordre dig selv til at holde den ren for hele ugen.
 • Hvis du deler dit værelse, kan du prøve at tale med din værelseskammerat, hvis det lader til, at det meste af tiden er det din værelseskammerat rod.
 • Nogle gange, hvis du keder dig foregive at du er en person i et fangehul, og hvis du ikke rydde op på et bestemt tidspunkt den onde dungeon keeper (din mor), vil komme og finde ud af, du ikke gjorde det. Og hvis du er færdig til tiden, du belønnes for at forlade fangehullet! Det kan være sjovt for yngre mennesker. Husk du kan også have det sjovt ligesom, foregiver din hæmmer er en basketboldkurven og dit tøj kan være boldene. Men husk, hvis du går glip sørge for at afhente tøjet.

Advarsler

 • Bare husk, tøven er din største fjende i kampen for at holde dit værelse rent. Sige "Jeg vil samle det op senere" er en klar invitation til rod og kaos.
 • Sørg for at sætte tingene i grupper (makeup, skole, negle, legetøj osv.). Næste ting du kender dit værelse er god som ny!
 • Alle fødevarer tilbage i dit værelse vil føre til fejl sidst. Hvis du ikke ønsker at have "venner", og derefter spise i køkkenet og spisestuen alene. Bugs kan bære sygdom.
 • Beskidte undertøj om på gulvet underminerer ikke kun dig som person, men hele husholdningen som helhed!
 • Glem ikke at rengøre vinduet grill grundigt som hver og alt spørgsmål!
 • Hvis fjernsynet er slukke det, da du kan blive distraheret på grund af det.