Wkidk

Hvordan vælger en dug størrelse

Er det ikke frustrerende at bringe hjem en dug og har den hænge alt for langt i løbet af de korte ender, og lige knap passer bordet den lange vej? Der er to enkle løsninger på dette problem: Køb dækkeservietter eller klippe dit bord til størrelse. Hvis de ikke appellerer til dig, der er noget endnu nemmere løsning: vælge den rigtige dug størrelse. Her er hvordan.

Steps

Hvordan vælger en dug størrelse. Kend dit bord størrelse og form.
Hvordan vælger en dug størrelse. Kend dit bord størrelse og form.
 1. 1
  Kend dit bord størrelse og form. Der er fire grundlæggende dug figurer: aflange, ovale, runde og firkantede. Der er også forskellige størrelser af disse former til at passe hvert bord i overensstemmelse hermed.
 2. 2
  Mål dit bord fra ende til ende i begge inches og centimeter som nogle dug leverandører kun vise én måling på emballagen. Det er vigtigt at kende størrelsen på dit bord, den tekniske terminologi "store nok til seks personer" ikke altid flyve.
 3. 3
  Sæt et budget. Det beløb, du er villig til at bruge, vil påvirke den type dugen, vil du købe. Et højere budget vil tillade dig at købe en elegant, slidstærkt hør dug, der ser godt for en formel frokost eller middag. En medium-budget dug vil normalt være mere brugbart, og kan komme i polyester, som giver mulighed for nem rengøring og vask, mens eventuelt bevare udseendet af en ren linned. En lav-budget eller dagligdags brug dug såsom vinyl, eller trykt eller almindelig damask er god, hvis du ikke ønsker, børnene til at ødelægge din glasbord.
 4. 4
  Tillad for tabel fodpaneler. Branchens standard er at tilføje 8-10 inches fra hver ende. Nice hjørne fodpaneler ofte tilføje elegance til din eksisterende indretning
 5. 5
  Invester i en vinyl plastic dug til at dække dine dyrere duge, når du ikke underholdende.

Tips

 • Sengetøj vil skrumpe, uanset hvad producenten siger. Tillad 2-3 "svind. Når du er i tvivl fejle på større side.
 • En dejlig dug størrelsesskema er placeret på.
 • Besøg linket "Dug Size Guide" for at finde de mest almindelige formede klude og detaljer for korrekt dimensionering. Brug guiden til at hjælpe finde ud af hvilken størrelse og form vil være den perfekte pasform til dit bord.
 • Nogle foreslår at tilføje 16-20cm inches (8-10 "på hver side) til den faktiske længde og bredde på din tabel og derefter matche op den længde med en af ​​vores størrelser fra" Dug Size Guide "For eksempel, hvis dit bord foranstaltninger 45 "bredde x 52" længde, tilføjer 20 "ville betyde, at du skal kigge efter en dug ikke mindre end 65" X 72 ". Bedre for lang end for kort.
 • Husk på, at en dug skal have en 8-12 tommer "drop". Eksperter anbefaler længere falder til at drage fordel af indviklede mønstre og udskæringer. Nogle sengetøj har meget indviklede hjørner og vil se meget elegant, hvis du planlægger en længere dråbe.
 • Lad dig ikke narre af udtrykket "Sengetøj" Dette er en generel terminologi for alle duge. Nogle sælgere kræve deres materialer er "Linen", som er en naturlig fiber fra hør (anlæg). Kig på fiberindhold oftere end ikke det er 100% bomuld eller 100% Polyester, som i denne dag og alder er nemmere at bruge og rengøre.
 • En anden dug størrelser vejledning og en dug størrelser lommeregner er tilgængelig på følgende link Dug størrelser vejledning og lommeregner.
 • For at få en idé om priserne henvise til følgende (baseret på en tabel, som plads til seks):
  • 100% Linen Hand Broderi Udklipsbroderier 90€ - 450€
  • Mix Linen Hand Broderi Udklipsbroderier 50€ - 300€
  • Bomuld Hand Broderi 40€ - 200
  • Polyester 30€ - 60€
  • Vinyl, Trykt, Damask 10€ 0,00-30€ 0,00

Advarsler

 • Broderede Sengetøj skal hånd vaskes for at undgå brud.
 • Spot vask 100% rene linned duge. Undgå renseri.