Wkidk

Hvordan til at vokse katteurt

Katteurt er en urt, der anvendes i te og kaffe som smagsstof booster og er en sikker "kat stof", der forårsager katte til at gå ekstatisk! Denne side vil fortælle dig, hvordan man dyrker nogle.

Steps

Hvordan til at vokse katteurt. Køb katteurt lokale hjem og haven butikker og undertiden dyrehandlere normalt bære både katteurt frø og små katteurt planter klar til udplantning.
Hvordan til at vokse katteurt. Køb katteurt lokale hjem og haven butikker og undertiden dyrehandlere normalt bære både katteurt frø og små katteurt planter klar til udplantning.
 1. 1
  Køb katteurt lokale hjem og haven butikker og undertiden dyrehandlere normalt bære både katteurt frø og små katteurt planter klar til udplantning. Hvis du ikke ønsker at bruge penge, eller hvis du kender nogen, der allerede vokser katteurt, kan du bede dem om en plante eller nogle frø.
 2. 2
  Plant i fuld sol de fleste steder. Vand jævnligt at starte. Prøv også at holde din kat væk fra anlægget, indtil det vokser lidt mere. (Kan være lidt udfordrende) Sommetider katte vil spise det hele, eller blot lå på toppen af ​​det, får det til at ikke vokse så hurtigt, som det kunne. Sætte en plante support / hegn ting kunne undgå problemet, især hvis der er en masse andre katte i nabolaget.
 3. 3
  Stå tilbage. Når de er etableret, kan det virkelig tage ud i nogle områder, især Colorado og dele af Michigan, i sommertiden. Det er et medlem af mint familien, og kan næsten blive en skadelig ukrudt. Husk, at hvis du planter en katteurt plante, kan du være næsten sikker på, at mindst 2 flere vil poppe op i andre muligvis uønskede steder i din værftet. Hvis din kat synes at være rullende rundt i visse steder i din værftet, kan dette være et tegn på, at du måske har et katteurt invasion problem.
 4. 4
  At vokse fra frø, begynder i en lille gryde dækket med en lille mængde jord. Vand let, to gange dagligt for at starte indtil etableret.
 5. 5
  Alternativt, køb tørret katteurt til indendørs katte, eller hvis du ikke ønsker at have til at plante det, dette er et godt alternativ. Også, hvis du bor i nordlige dele af USA og Canada, er det en god idé at holde noget af det rundt i vintertiden når din katteurt planter er begravet under sne. Tørret katteurt kan købes på ethvert dyrehandel, eller du kan tørre dit eget katteurt og gem den til vintertid!

Tips

 • Katte er tiltrukket af det, men kun nogle katte. Neighbor katte kan stoppe ved hver morgen og bare sidde med hovedet inde i planten, men nogle katte kan få temmelig aggressive med det og skade den, så du skal ikke plante den i et sted, hvor katte kan komme til det, indtil den er stærk nok.
 • Sommetider katteurt vokser lige foran dig uden at du selv at vide det. Følg din kat.
 • Plant i et kontrolleret haven område, så det ikke spredes.
 • Prøv og plante i åbne rum.
 • Katteurt kan også bruges som te for mennesker.
 • Giv det delvis til fuld sol. De gør stor i fuld sol selv. Lidt for godt, faktisk.

Advarsler

 • Dette kan være en aggressiv producenten og overtage din værftet, hvis du ikke er forsigtig. Hold øje med skud.

Ting du behøver

 • Vand
 • Sunshine
 • Catnip Seed / Plant