Wkidk

Sådan at plante med to rækker plantageejere

For mere ambitiøse havearbejde projekter kan en traktor og plantageejere være nødvendig. Ved hjælp af disse stykker udstyr gør arbejdet hurtigere, nemmere og mere præcis, og bør give gode resultater. Her er de grundlæggende trin, illustreret ved hjælp af omkring 50 årige Burch 2-rækkede plantageejere.

Steps

Sådan at plante med to rækker plantageejere. Hold dit udstyr i god stand.
Sådan at plante med to rækker plantageejere. Hold dit udstyr i god stand.
 1. 1
  Hold dit udstyr i god stand. Traktoren har brug for regelmæssig vedligeholdelse for at holde det fungerer korrekt, og plantageejere, selv enklere, også bevægelige dele, der kræver opmærksomhed med jævne mellemrum.
 2. 2
  Køb dine frø. For store haveprojekter, køber fra et frø butik, eller endda et katalog frøfirma, der sælger frø i løs vægt (ved ounce, pund, eller endda skæppe) er langt billigere end at købe færdigpakkede frø på en stor kasse butik.
 3. 3
  Valgte en bestemt plantesort, der er akklimatiseret til din voksende region, og forhold, og passer til din smag. Du skal bestemme den mængde frø, du har brug for ved de lineære fødder rækker, du har til hensigt at plante, og indehaveren af ​​frøet butik kan hjælpe med dette.
 4. 4
  Forbered jorden til plantning. Jorden kan være nødvendigt at være subsoiled eller bottom-pløjet, men i de fleste tilfælde, vil simpelthen rystende med en disk-harve løsne jorden og gøre enhver plantemateriale til det, efterlader en glat, ren jord seng til dyrkning.
 5. 5
  Vælg de plader, du bliver nødt til at plante med. Forskellige afgrøder har forskellige størrelse Sæd og disse frø er plantet på forskellige afstand, så de rigtige plader er nødvendige for at forsikre succes plantning. Afgrøden bliver plantet i illustrationerne er engelsk (sød) Ærter, og de ​​er fordelt 1/2 tommer fra hinanden. Dette betyder plantageejer plader (den enhed, der løfter frøene fra såkassen til plantning slisken) vil have et stort antal indsnit. Disse indhak fylde med frø, derefter, drevet kæde vender pladerne, bliver de deponeres i foderrøret, som falder dem ind i furen.
 6. 6
  Placer dine frø i frø kasser (tragtene, der holder dem, indtil pladerne dispensere dem i render). På to rækker plantageejere, bør du opdele frøene ligeligt mellem de to frø bokse, så hver vil fortsætte plantning, indtil frøet løber ud.
 7. 7
  Test sådybde afstand efter du har installeret de korrekte plader. Du skal blot hæve plantageejer samlingen med tre point hitch så pakning hjulene rydde jorden og rotere dem i hånden. Når emballagen hjulene drejer, vil drevet kæden rotere frø plader, og man kan tælle hvor mange frø tabes under hver omdrejning, og dividere dette tal med omkredsen af emballagen hjulet. Dette vil give dig din aflægningsafstanden.
 8. 8
  Juster din traktor på de rækker, du kommer til at plante. For det første par rækker, kan du ønsker at etablere en markør, så de rækker er lagt ud lige, men du kan være i stand til at bruge kanten af din have plaster eller felt for at opnå dette.
 9. 9
  Drop plantageejere til den korrekte dybde for rækken openners og koble ud din traktor. Når du begynder at bevæge sig, vil pakning hjulene dreje frø plader og beplantning er begyndt.
 10. 10
  Stop efter de første par fødder for at sikre hver af rækken åbnere er i samme dybde, og at de dækker frøene rigtigt. Tre point hitch forsamlinger har en justerbar link for at hæve eller sænke den ene side af elevatoren, så selv på terræn, der ikke er niveau, kan redskabet betjenes parallelt med jorden.
 11. 11
  Kør din traktor på et beskedent uniform hastighed. Dette vil sikre den mekanisme ikke stikken, eller bindes op, og frøene ikke hoppe ud af hakkene i pladerne.
 12. 12
  Løft plantageejere op med tre point elevatoren før dreje rundt for enden af rækken. Efter at traktoren rundt, justere din front hjul i midten af baghjulet spor, du gjorde, mens plantning af de første to rækker. Hvis traktoren hjulbredde korrekt indstillet til din rækkeafstand, vil dette opretholde den korrekte plads mellem alternerende rækker, som du plante to mere sammen med dem. Normal rækkeafstand er 36 inches center til center, og så bør traktor Hjuldele sættes 72 inches fra hinanden.
 13. 13
  Fortsæt plantning indtil du er færdig, kontrol lejlighedsvis for at sikre rækken openners er klare, er der frø tilbage i såkassen, og kæderne og plader opererer frit og gnidningsløst.
 14. 14
  Rengør såkassernes ud og smøre drivkæderne når plantning er færdig. Nu kan være et godt tidspunkt at begynde at tænke gødskning, ukrudtsbekæmpelse og skadedyrsbekæmpelse, mens du venter det første grønne spirer at dukke op.

Tips

 • Disc jorden, indtil det er så glat og løst som muligt inden plantning.
 • Plow under nogen vegetation i din have plot, så vegetationen har tid til at nedbryde før plantning. Dette materiale kan tilstoppe rækken åbnere under plantning, hvis det ikke er tilstrækkeligt nedbrudt.
 • Tal med erfarne lokale gartnere om deres plante valg, plantning tidsplaner og specifikke teknikker for hver type anlæg.
 • Sørg for at der er tilstrækkelig jordfugtighed at spire og fastholde de nye planter før plantning.

Advarsler

 • Betjening af en traktor kan være farligt, så forsigtig eller har oplevet vejledning, når du starter ud.
 • Undgå indånding af pulver fra frø, der kan være kemisk behandlet for at modstå insekter eller sygdomme.

Ting du behøver

 • Traktor med plantageejere
 • Frø