Wkidk

Hvordan til at samle stof til flæser

Mange artikler i, at du kalder for flæser. Der kan være flæser på, om en mænds påklædning eller, oftest, på en lang differentieret. For at stoffet, så det skaber flæser, er det nødvendigt at samle kanten til at skabe flæser og har det lette jævnt og glat ind i ethvert område af tøjet, der kræver flæser. Det er ikke så nemt som det lyder, fordi indsamling dem jævnt kan mange gange være svært og tidskrævende. Men med denne vejledning, vil du være i stand til at gøre perfekt flæser at sætte fut enhver beklædningsgenstand!

Steps

Hvordan til at samle stof til flæser. Sy 3-4mm (1/4 tomme), der kører sting langs kanten skal indsamles.
Hvordan til at samle stof til flæser. Sy 3-4mm (1/4 tomme), der kører sting langs kanten skal indsamles.

I hånden

 1. 1
  Tråd en nål med et gevind, der er mindst én fod længere end længden du samle ned til. For eksempel, hvis du har brug for at samle en længde på bånd til 8 inches længe vil du har brug for mindst 20 inches af tråd. Bind en knude på enden af ​​din tråd.
 2. 2
  Sy 3-4mm (1/4 tomme), der kører sting langs kanten skal indsamles. Træk forsigtigt at glide dit materiale i små bølger / folder mod knuder slutningen af ​​din tråd, mens du syr kørende søm. Når alle dine materiale er blevet "samlet" til den ønskede længde, binde off din tråd sikkert.


Ved maskinen

 1. 1
  Forlænge din maskine søm til sin længste indstilling.
 2. 2
  Løsn dine spændinger på den øverste tråd (den går gennem nålen).
 3. 3
  Sy to linjer / sømme tæt på kanten af stoffet.
  • Vær omhyggelig med at sy parallelle linjer, der ikke krydser hinanden. Efterlad lange tråde på hver ende af sømmen.
 4. 4
  Knot bunden (spolen) gevind sammen i den ene ende af det område, der skal indsamles.
 5. 5
  Træk forsigtigt bunden (spolen) tråde fra den anden ende, og skub forsigtigt kluden langs trådene mod din knude, danner små bølger / folder. Når din klud er blevet "samlet" til den ønskede længde, knude indsamlingen slutter sikkert med hinanden.
 6. 6
  Gør din indsamling, selv ved forsigtigt at skubbe "bundtede" områder fra hinanden og mod jævnere områder af dine parallelle tråde.

Tips

 • Det er meget lettere at hem de indsamlede stof før indsamling.
 • For at gøre det færdige emne slid længere, sy indsamlede brik til stoffet to gange - én gang på syning linje og igen om 1/8-del til 1/4 tomme væk i sømrummet. Dette vil forhindre pres på syning linje, der kan gøre de indsamlede stof pull løs.
 • Meget lange strækninger * af indsamling skal opdeles i flere mindre sektioner for at undgå den frustration for at bryde din tråd. * Over 20 til 24 inches.
 • Brug en stærk tråd, som Coats & Clark. De mindre dyre mærker vil snap meget lettere, og du bliver nødt til at gøre alt dit arbejde igen.
 • For at gøre det lettere at sprede flæser jævnt ud, før indsamling finde midten af ​​flæse ved at folde stykket i halve ende mod ende og placere en prik i midten af ​​stykket inde sømrummet hvor det ikke vil blive vist i færdige længder; derefter folde den halve sektioner i halve igen og placere en anden prik i folden. Du kan gøre dette så mange gange som du ønsker. Når emnet er samlet, kan du fortælle ved afstanden mellem prikkerne, hvis du har flæser jævnt fordelt. Når pinning den indsamlede brik på stoffet, placere en nål på sidesømmene, så en i midten dot, så stifter i prikker markerer midten af ​​mindre sektioner, osv., indtil du har den brik forsvarligt fastgjort på plads.
 • For at holde flæser jævnt fordelt under syning, brug en risøm at holde dem på plads. Dette kan gøres med hånden eller med symaskinen ved hjælp af en lang søm og mindske presset på transportøren af ​​maskinen til at lade stoffet og stifter glide glat gennem syning området. Hvis trykket er for stram den pjusket stof kan glide sammen gøre indsamlingen klumpet. Efter basting kan du indstille foden presset tilbage til normal og fjerne benene, fordi risømmen vil holde flæser på plads. Denne linje af risting undertiden kommer ud lidt skæve, afhængigt af hvor lille del af beklædningsgenstanden bliver arbejdet på kan være, såsom syning en muffe i et ærmegab. Efter at have riet, se på det stykke fra højre side, og se, om samler er jævnt plads. Hvis ikke, kan du skære risømmen på den glatte side af sømmen (ikke de indsamlede side, fordi maskerne formentlig vil blive skjult af samler), og Repin og sy igen den sektion, du ønsker at fastsætte. Hvis risting viser på ydersiden af ​​stykket efter den endelige syning er færdig, de er nemme at fjerne, fordi de er et langt søm, en opsprætter eller lille saks kan glide under at klippe tråden uden at skære stoffet.
 • Ved hjælp af en zigzag, og forsigtigt trækker undertråden kan gøre samler ved syning, men en række af zz sting. Test bredde og længde af zz ønsket.
 • Når du syr den flæse til tøjet, flade ud de områder, der vil være i sidesømmene så stoffet vil ligge fladt der og en del af flæse ikke bliver fanget i sømmen.