Wkidk

Hvordan til at bygge et fuglehus

Forudsat vilde fugle med en passende reden kan tilskynde dem til at vende tilbage år efter år, fylde din værftet med skønhed og sang. Læs videre for at finde design instruktioner til flere sorter af birdhouse.

Steps

Hvordan til at bygge et fuglehus. Forbered træstykkerne som vist i figur 1..
Hvordan til at bygge et fuglehus. Forbered træstykkerne som vist i figur 1..

General birdhouse

 1. 1
  Forbered træstykkerne som vist i figur 1.. Se hvad du har brug for detaljerne.
 2. 2
  Put og lim de to nederste stykker sammen. Tillader en at overlappe den anden lidt og lime dem sammen til en 90 graders vinkel. Lad dem tørre, før man går videre til næste trin.
 3. 3
  Lim og kløer bagpanelet på plads. Påfør lim langs den ene kant af de to gulv stykker og placere bagpanelet, så det ene hjørne flugter med de limede kanter. Søm på plads.
 4. 4
  Vedhæft en støttende stykke til hver tag panel. Lay den eksisterende fuglehus struktur ned, så den opbakning ligger på en flad overflade, og derefter placere tagplader på plads over den øverste hjørne af bagpanelet. (Placering tag sektioner, så at de opfylder, men ikke butt sammen i toppen, hvilket efterlader en åben "kanal" langs den øverste hjørne.) Placér hver understøtning inde i boksen, så den skod i hjørnet, hvor tagpanelet opfylder opbakning. Når alt er på plads, kan du vedhæfte understøtter derfor:
  • Ved at trykke på støtten på plads med den ene hånd, fjerne en tagplade og den tilsvarende støtte sammen og lægge dem på en flad overflade. Dette vil tillade dig at fastgøre støtte til tagpanelet samtidig tage hensyn til tykkelsen af ​​bagpanelet.
  • Trace omridset af støtte brik på taget panel.
  • Lim den bærende brik på plads ved hjælp af den spores omrids som en vejledning. Lad limen tørre.
  • Nail den bærende brik på plads.
  • Gentag med andre tagplade.
 5. 5
  Fastgør tagpladerne til den eksisterende birdhouse struktur. Påfør lim på de udsatte bagsider de understøttende stykker og læg begge tagpanelerne på plads. Lad limen tørre for at sikre, at taget er stabil. Hvis det ønskes, giver ekstra stabilitet ved sømning tagpladerne til kanterne af de tykkere gulv stykker.
 6. 6
  Nail og lim frontpanelet på plads. Placer panelet under tagudhænget, så bunden kanter flugter med de tykke gulv stykker. Nail de to nederste kanter ind i de tykke bund stykker og anvende lim langs de øvrige kanter.
 7. 7
  Bor en indgang hul i frontpanelet. Med en 1-3/8-in (4,2-cm) hulsav, bore ind i panelet, så toppen af ​​hullet er 2 i (5 cm) ned fra øverste hjørne.
 8. 8
  Bor et aborre hul i frontpanelet. Brug en 1/4-in (6 mm) til at bore et hul for dyvel aborre 5 3/8 i (14 cm) under bunden af ​​hullet.
 9. 9
  Sand birdhouse. Sand kanterne af indgangshullet, så de er glatte og sand ydersiden af ​​huset som ønsket.
 10. 10
  Lim 5-i (12.5-cm) dyvel i den øverste kanal. Bore et lille hul i midten af tappen og skru i en 7/8 "eller mindre messing kop krog eller øje for at hjælpe med at hænge fuglehus.
 11. 11
  Lim den 3-in (7.6-cm) dyvel i position som en aborre (ekstraudstyr). De fleste fugle har ikke brug for siddepinde, som faktisk gør det lettere for rovdyr et sted at iværksætte angreb på unger.
 12. 12
  Plet eller male dit fuglehus, hvis det ønskes. Husk på, at vilde fugle tendens til at foretrække naturlige, dæmpede farver og foretrækker måske ufarvede bokse. Hvis du gør vælger at male huset, så husk at lysere farver tiltrækker mindre varme.

Gourd hus

 1. 1
  Find en passende størrelse græskar. Vær sikker på, centnergraeskar allerede helbredt (dvs. tørret og faste), før du begynder. Den type hulrum-rugende fugle (r) du håber at tiltrække vil bestemme hvor stor græskar skal være. Da græskar uregelmæssigt formes, bruge målingerne nedenfor, som er ideelle, blot som retningslinjer for at vælge en græskar.
  • Tree Svalerne foretrækker et indre rum, der måler 5x5 in (13x13 cm) bredt og 7 i (18 cm) høj.
  • Gærdesmutter foretrækker et indre rum, der måler 4x4 in (10x10 cm) bredt og 7 i (18cm) høj.
  • Mejser og dunede spætter Mejser> foretrækker et indre rum, der måler 4x4 in (10x10 cm) bredt og 9 i (23 cm) høj.
  • House finker foretrækker et indre rum, der måler 5x5 in (13x13 cm) bredt og 8 i (20 cm) høj.
 2. 2
  Bor et indgangshullet. Vælg størrelsen på boret baseret på, hvor stor en fugl, du gerne vil rumme. Dette er måske den vigtigste del af fuglehus, giver en alt for stort hul for fuglen, du gerne vil tiltrække vil invitere rovdyr til at angribe og mobbe det. Den højde, som du borer hullet er også vigtig, da forskellige fugle foretrækker forskellige rede-hulrum dybder. Brug nedenstående retningslinjer for at afgøre, hvor stor hullet skal være, og hvor højt op fra bunden af ​​græskar at bore det.
  • Træ sluger foretrækker et hul, der er 1 1/2 i (4 cm) bred og 5 i (13 cm) høj.
  • Hus gærdesmutter foretrækker et hul, der er 1 in (2,5 cm) bred og 5 i (13 cm) høj.
  • Carolina gærdesmutter foretrækker et hul, der er 1 3/8 i (3,5 cm) bred og 5 i (13 cm) høj.
  • Chickadees foretrækker et hul, der er 1 1/8 i (2.85 cm) bred og 7 i (18 cm) høj.
  • Dunede spætter foretrækker et hul, der er 1 3/8 i (3,5 cm) bred og 7 i (18 cm) høj.
  • Hus finker foretrækker et hul, der er 1 1/2 i (4 cm) bred og 6 tommer (15 cm) høj.
 3. 3
  Rens indersiden af græskar. Brug en ske til at skrabe eventuelle løse frø, fibre og snavs fra indersiden af ​​græskar. Må ikke bekymre dig om at gøre det perfekt, hulrum-rugende fugle er vant til udgravning deres eget hjem, og ikke har noget imod at plukke ud, hvad du går glip.
 4. 4
  Bore et smalt hul gennem halsen af græskar at hænge det. Brug en lille borehoved helt igennem halsen nær toppen af ​​huset, så du kan streng græskar på en streng, læderrem, wire osv. ikke bekymre sig om vind og regn, der vil komme ind i græskar gennem disse huller, i virkeligheden, vil ventilationen faktisk gøre græskar sundere for dets indbyggere.
 5. 5
  Bor 3-5 små drænhuller i bunden af græskar. Brug en 1/8-inch at 3/8-inch (3 mm til 10 mm) borehoved at gøre huller.
 6. 6
  Tilføj en aborre, hvis nødvendigt. Blot finde en dyvel, kvist, eller et stykke affaldstræ, der er lang nok til at rumme en fugl, bore hul under indgangshullet med en passende størrelse bor og placer aborre inde i hullet. Du kan være nødt til at lime aborre i hullet for yderligere stabilitet, i så fald tillade masser af tid til at passere, så den barske stink limen kan sprede, før du hænger reden.
  • Forsøg ikke at gøre reden mere tilgængeligt end det behøver at være. Mens den giver en ekstra lang aborre kan virke som en venlighed, det faktisk gør huset mere sårbare over for rovdyr, herunder større fugle.
  • Klamrer fugle som Mejser og spætter Mejser> behøver ikke siddepinde. Det giver dem den fordel at have ekstra-safe indgange. Kontroller at se, om ikke din fugl kan klamre sig til den forreste del af huset, før de beslutter at tilføje en aborre.
 7. 7
  Sand ydersiden af græskar, hvis det ønskes. Brug en fin sandpapir korn at udjævne ru pletter eller pletter. Men forventer ikke overfladen for at se helt selv, den naturligt ujævn tekstur er en del af det, der giver centnergraeskar huset sin rustikke charme.
 8. 8
  Mal græskar, hvis det ønskes. Brug en udendørs maling, der kan tage en weatherproofing finish. Du kan male græskar farverigt, hvis du ønsker, men bemærke, at fuglene foretrækker naturlige, neutrale farver.
 9. 9
  Forsegle ydersiden af græskar. Anvendelse af en frakke af polyurethan, lak, eller Miljøvenlige voks til den ydre hud til at beskytte græskar mod elementerne. Hvis man anvender en barsk lugtende finish, tillade centnergraeskar at lufte ud for en meget lang tid, før du lægger det, bare fordi du kan ikke lugte det længere betyder ikke fuglene ikke vil.
 10. 10
  Tråd en snor gennem halsen og hænge græskar. Den nøjagtige højde og position græskar vil afhænge af, hvad fugl, du gerne vil bo der. Læs ideelle betingelser nedenfor for idéer.
  • Tree Svalerne foretrækker at være 5 til 15 fod (1,5 til 4,5 m) fra jorden i et åbent område i nærheden af vand.
  • Hus gærdesmutter foretrækker at være 4 til 10 fod (1,25 til 3 m) fra jorden i et felt eller krat.
  • Carolina gærdesmutter foretrækker at være 5 til 10 fod (1,5 til 3 m) fra jorden i et felt eller krat.
  • Mejser foretrækker at være 5 til 15 fod (1,5-4,5 m) over jorden i åbne skove.
  • Dunede spætter foretrækker at være 5 til 20 fod (1,5 til 6 m) fra jorden i skov åbninger.
  • House finker foretrækker at være 5 til 10 fod (1,5 til 3 m) fra jorden i baggårde.

Diverse træhuse

 1. 1
  Byg en generel redekasse til havens fugle. Hvis du er mere interesseret i at opbygge en reden først og se, hvad det tiltrækker efter den kendsgerning, bruge disse instruktioner.
 2. 2
  Byg en bluebirdhouse. Bemærk at Bluebird huse er også nogenlunde passende størrelse for at tiltrække træet sluger. Hvis du har et specifikt bluebird i tankerne, kan du også ønsker at:
  • Byg et bjerg bluebirdhouse.
  • Byg en østlig bluebirdhouse.
  • Byg en western bluebirdhouse.
 3. 3
  Byg en. Bemærk at Titmouse huse er også nogenlunde passende størrelse for at tiltrække Mejser, nuthatches Mejser,>, gærdesmutter og dunede spætter.
 4. 4
  Byg et hus-martin hus. Bemærk at bysvaler gerne leve i kolonier, og at disse instrukser er designet til at producere en multi-compartment kabinet.
 5. 5
  Byg en spurv hus. Sparrows gerne rede i tagskægget af huse og heldigvis vil tage ophold i en mindre-end-landdistrikt.
 6. 6
  Byg en. Hvis du har en stor dam og vil gerne tiltrække træ ænder, bruge disse instruktioner for at tilskynde dem til reden.

Ting du behøver

General Birdhouse

 • Hammer
 • 1/2 "(1,25 cm) efterbehandling negle
 • Vandtæt lim
 • Sandpapir
 • Bor med 1-3/8 "(4,1 cm) hulsav og 1/4" (0,63 cm) borehoved
 • 1/2 "(1,25 cm) krydsfiner i størrelser er vist i figur 1, til to nederste sider og to indvendige understøtter
 • 1/4 "krydsfiner til to tagsektionerne, hver 7" (17,5 cm) x 5 "(13 cm)
 • 1/4 "(0,63 cm) krydsfiner og bagside sektioner, hver 5-7/8" (15 cm) kvadrat
 • 5 "(12,5 cm) længde på dowel at afslutte toppen
 • 7/8 "eller mindre Brass Cup krog eller Eye
 • 3 "(7,6 cm) længde dyvel for fugle aborre (valgfri)
 • Bird-safe maling eller bejdse (ekstraudstyr)
 • Goggles

Gourd House

 • Tørret, saltet centnergraeskar
 • Bor
 • Passende størrelse bor til indgangen
 • 1/8-inch til 3/8-inch (3 mm til 10 mm) borehoved til hængende og ventilationshuller
 • Hængende ledning (ex. snor, læder, tråd)
 • Fine-grus sandpapir (valgfrit)
 • Vejrbestandig maling (valgfrit)
 • Vandafvisende finish (ex. polyurethan, lak, Eco-friendly voks)

Tips

 • De fleste fugle foretrækker de farver, teksturer og former, som de finder i naturen, hvilket er grunden til ru, umalede, asymmetriske græskar huse er sådan en fantastisk måde at invitere dem til at leve i din værftet. Gourd huse er også fremragende isolatorer i både varmt og koldt vejr.
 • Dette er en dejlig gave for naturelskere, gartnere, eller til nogen speciel på Fars dag eller Mors Dag!
 • Hvis bygge en trækasse, kigge efter ubehandlede cedertræ hegnet boards på din lokale isenkræmmer, cedertræ er billig, vejrbestandigt, bug-afvisende og aldre godt. Dette vil spare dig et bundt.
 • Aldrig sætte mad i et fuglehus. Det er en børnehave, ikke et køkken. Fødevarer tiltrækker rovdyr og insekter! Faktisk bør redekasser og fugl foderautomater anbringes langt væk fra hinanden. Bird foderautomater er rigtig sjovt, og vil tiltrække en række fugle, men placere dem i en anden del af værftet.
 • Tilføj flere inches af ubehandlet træflis eller høvlspåner til bunden af ​​Chickadee og spætte huse til at tilskynde nesting.
 • Selv om det er en god idé at lave tag vandtæt, er det vigtigt at bore nogle små huller i bunden af ​​kassen til dræning, så enhver regnvand, der kommer i kan løbe væk. Også luftcirkulation hjælper holder insektpopulationerne ned.

Advarsler

 • Sæt fuglehus i en hård at nå sted, hvis du har katte, eller ved, at katte kommer ind i din have. Det er sikkert at bare antage, at du bør holde huset højt op for at modvirke alle rovdyr.
 • Fugle har en tendens til at søge efter bestemte funktioner, når at finde steder at reden. Hvis du bygger et fuglehus, hvis indre dimensioner, indgang størrelse og højde og afstand fra jorden ikke rumme en bestemt fugl, vil det meget sandsynligt forblive tomt.
 • Aldrig male eller bejdse indersiden af birdhouse.
 • Brug ikke behandlet træ, som ofte indeholder mange farlige kemiske forbindelser som arsen, som kan forgifte birdhouse indbyggere.
 • Brug ikke super lim.