Wkidk

Hvordan til at passe gigantiske afrikanske snegle


Giant afrikanske snegle er hjemmehørende i Østafrika. De vokser til 25cm / 10 "i længden. I lande, hvor de lovligt kan holdes, kan de gøre gode kæledyr, da de er relativt lav vedligeholdelse og fascinerende at se.

Steps

Hvordan til at passe gigantiske afrikanske snegle. Hold din snegl på et godt ventileret glas eller plastik tank.
Hvordan til at passe gigantiske afrikanske snegle. Hold din snegl på et godt ventileret glas eller plastik tank.
 1. 1
  Hold din snegl på et godt ventileret glas eller plastik tank. Sikre, at det har en sikker låg. Én snegl brug en tank omkring 40 cm med 25 cm med 25 cm / 16 "x 10" x 10 ".
 2. 2
  Monter en varmemåtte med en termostat og termometer på bagsiden af beholderen for at kontrollere temperaturen holdes på omkring 25 ° C / 77 ° F.
  • Placer en termostatføleren over varmekilden.
 3. 3
  Beklæd gulvet med et tykt lag af substrat. Brug almindeligt muld fra en havecenter snarere end kompost, som kan være tilsat gødning skadelige for snegle, og undgå kokos eller bark, som kan holde formen. Brug ikke muld du har indsamlet selv, da dette kan være forurenet med pesticider og kunstgødning, samt en række bakterier og patogener.
 4. 4
  Spray tanken hver anden dag med varmt vand for at opretholde fugtighed på 60-70%. Dette kan kontrolleres med et hygrometer.
 5. 5
  Håndteres med forsigtighed.
  • Snegle skal afhentes forsigtigt ved deres skaller. Det er bedst at vælge dem fra gulvet snarere end når de sidder fast tæt til glasset.
  • Snegle har ikke noget imod at blive håndteret, men sørg for dine hænder er rene og fugtige, da sved eller kemikalier let absorberes af din sneglen, og kan være skadelig.
 6. 6
  Feed din kæmpe snegl bladgrøntsager hver dag, såsom salat, kål og spinat. Alle grøntsager skal vaskes for at fjerne alle spor af kemikalier. Fjern eventuelle fødevarer, der ikke er blevet spist inden for en dag.
  • Snegle har brug for kalk. Giv en blæksprutte knogle for en nem kilde til calcium for sneglen.
  • De får brug for en flad skål med frisk vand, men kan drukne, hvis det er dybere end et par millimeter.
 7. 7
  Rengør tanken på snegl stier og ændre underlaget hver uge. Vask beholderen kun med varmt vand som vaskemidler kan være skadelig.
 8. 8
  Hold din snegl sundt. Din sneglen skal have nogle sundhedsmæssige problemer, hvis de opbevares under de rette forhold. Det er afgørende, at det ikke udsættes for nogen kemikalier i hjemmet. Hvis det er for varmt, koldt eller tørt, vil din snegl skjul og bliver inaktive og en membran kan danne over åbningen af ​​skallen. En sund snegl har en ren, ubrudt shell og ingen usædvanlige klumper eller pletter på sin krop.

Tips

 • De fleste snegle lide at grave sig ned, før lægge deres æg, så det er nødvendigt at foretage en grundig kontrollere deres akvarium for æg mindst hver 3. dag. Hvis du ikke ønsker, æggene at klække, så de skal bortskaffes ansvarligt; blot at smide dem væk er ulovligt. Det anbefales, at du fryse alle æg i 48 timer, før bortskaffelse af dem.
 • Snegle kan fortsætte med at lægge æg i op til flere år efter en enkelt parring.
 • Gals hermafroditter, hvilket betyder, at de besidder både mandlige og kvindelige kønsorganer, og er i stand til at befrugte hinanden - hvilket kan resultere i op til 300 æg bliver lagt på et tidspunkt hver snegl.
 • Hvis du går glip nogen æg, og de senere udklækkes, skal enhver ung derefter forsigtigt flyttede ind i en sikker beholder væk fra de voksne snegle, hvilket let kunne knuse dem. Unge snegle er for små til at håndtere og i stedet bør overlades til at kravle på en salat blade, som derefter kan flyttes ind i en passende størrelse tank. Vandskåle, bør ikke gives til unge snegle, da de nemt kan drukne.

Advarsler

 • Må ikke fodre sneglen icebergsalat, da det ikke vil indeholde nok næringsstoffer og næring.
 • Når picking up sneglen ved sin shell, så sørg for at du ikke skade den. Hvis det ikke give slip, lade sneglen hvor det er.
 • Efterlad ikke mugne mad i tanken.
 • Hold beholderen væk fra direkte sollys, radiatorer, kladder og kemikalier, såsom flyve sprays.
 • Slip aldrig nogen form for eksotisk dyr i den lokale vilde bestand. Søge hjælp fra din lokale dyreinternat.
 • Sørg altid for, at hvis du ønsker at dræbe dem, så gør det i søvne. Det er mindre smertefuldt.

CFIA. Se USDA dokument om gigantiske afrikanske snegle.

 • Tjek de lokale regler, før de får denne snegl som kæledyr. Giant afrikanske snegle er ulovlige i Europa og Canada. Kontakt din lokale landbrug embedsmænd eller USDA, hvis du har en, eller se dem udbydes til salg i Europa. I Canada, skal du kontakte