Wkidk

Hvordan til at designe en baby børnehave


Udsmykning en planteskole (En babys Bedroom) kan være en lidt stressende proces (især hvis du er en perfektionist.) Der er så mange beslutninger at gøre, men så lidt tid. Må ikke stress - baby planteskole design kan være sjovt, hvis du tager det et skridt ad gangen.

Steps

Hvordan til at designe en baby børnehave. Vælg en baby krybbe.
Hvordan til at designe en baby børnehave. Vælg en baby krybbe.
 1. 1
  Børnesikret rummet. Tænk over det hele vejen gennem design processen - sikkerhed bør være din primære bekymring.
 2. 2
  Overvej dit budget. Det er nemt at have det bedste for barnet, og for nogle forældre, der kan omfatte giver en smuk, nye, velkoordineret børnehave, men husk, at det ikke vil betyde noget for barnet, om området tæppe matcher med gardiner. Pletter er en kendsgerning, så fokuser på at købe ting, der er funktionelle først, smukke sekund. Når barnet spytter op og har uheld, du ønsker at fokusere på barnet, ikke om, hvorledes disse ark, du har brugt så mange penge på er ødelagt.
 3. 3
  Mål rummet og skrive målingerne på et lille kort, du kan bære i din tegnebog. Du får brug for disse målinger, når du går på indkøb til møbler, maling, osv. Og hvis du tilfældigvis til at se noget rart på et loppemarked, du ikke forventer at besøge, kan du nå i lommen til målingen information.
 4. 4
  Planlæg layout.
  • Sæt krybbe tæt på indgangen, så du ikke behøver at gå rundt ting eller risiko falder over noget, når du kommer til baby midt om natten. Undgå at lægge krybbe lige ved siden af ​​vinduet, hvor der kan være træk.
  • Sæt puslebordet tæt på krybbe. Når barnet har våde uheld, behøver du ikke ønsker at bære ham eller hende på tværs af lokalet.
  • Hvis der er et vindue, tænke over at sætte gyngestol eller svævefly ved siden af ​​den, så du kan se uden. Du kan også få dig en dejlig behagelig vuggende hvilestol. Ved dette vindue, så sørg for at få nogle kontrasterende gardiner, der går med væg farve for at beskytte barnet fra enhver lys. Tilføj en blok ud blind for at hjælpe din baby sove godt om dagen, hvis solen skinner direkte ind i vinduet.
  • Anslå, hvor meget lagerplads du har brug for, og skabe dobbelt så meget. Barnet vil akkumulere flere varer end du måske tror. Placer ikke reoler over krybben, hvor enten reoler eller de ting på hylderne måtte mase og falde ned på barnet.
 5. 5
  Vælg en baby krybbe. Krybbe vil danne omdrejningspunktet for din baby planteskole. Tag din tid og vælge klogt. Form, stil, finish og holdbarhed er blandt de faktorer, du bør overveje. Vær sikker lamellerne af krybbe er lodrette, så barnet vil være mindre tilbøjelige til at bruge lamellerne til klatring ud. Og vær sikker på lamellerne er tæt nok sammen, for ikke at lade barnet at få hans eller hendes hoved fast. En nem retningslinje for denne måling: Hvis en standard størrelse soda kan passer gennem tremmerne, de er for langt fra hinanden. Nyere modeller vil indarbejde begge disse funktioner, men hvis du bruger en gammel krybbe, er du nødt til at tænke over disse ting.
 6. 6
  Find baby planteskole møbler til at supplere din krybbe. Væsentlige møbler kan nævnes: en baby puslebord, en meget komfortabel stol, en night stand eller bord, en planteskole hæmmer og et ur, hvis du planlægger at amme. Vigtige sikkerhedsoplysninger Bemærk: Bortset fra stolen, er det meget vigtigt at sikre alle møbler til væggen. Dit barn vil være gammel nok til at trække ned på en åben skuffe hurtigere end du tror. Det er bedst at sikre alt, når du sætter det i rummet. Du kan gøre dette enten med en stærk nylon rem eller en L beslag. Først finde en stud i væggen bag møblet. Du kan gøre dette ved at tape med en hammer eller ved at bruge en billig stud finderen. Valgte en position på oversiden eller toppen af ​​møbler, hvor du kan fastgøre rem eller beslaget til stud.
 7. 7
  Vælg din nærmeste-bed-time belysning. Det kan være en god ide at slukke alt lys i rummet, når barnet er blevet sat i bås, på grund af de seneste undersøgelser. (. Se link nederst) en lysdæmper, lysestage, lysekrone eller vågelampe - de er alle blandt dine muligheder. Vælg mere end én, hvis du vil. Sørg for at du kører alle nødvendige ledninger nu, før du begynder at male.
 8. 8
  Vælge nogle gulvbelægning. Vil du have det til at matche resten af ​​dit hjem? Har du eller din ægtefælle har en historie af allergi? Hvis ja, kan dit barn være modtagelige også. Tage dette i betragtning, når du foretager dit valg. Væg til væg tæppe kan havnen allergener, så en hårdttræ gulv med en aftagelig tæppe (som kan rengøres) kan være din bedste satsning.
 9. 9
  Træn et farveskema. Dette vil blive påvirket af din planteskole tema, hvis du har valgt en. Hvis du ikke kender barnets køn, favorisere neutrale farver som creme, gul, beige og lysegrøn. Beslutter også, om du ønsker eller ikke ønsker at dekorere med en planteskole tema. Alt går, fra cowboys til blomster, pirater til sommerfugle, eller noget mere moderne, såsom blokke eller striber. Også overveje, hvordan rummet vil blive brugt i fremtiden. Bliver du nødt til genfremstille rummet når barnet vokser fra det tema?
 10. 10
  Hæng dekorationer. Det er tid til den store baby planteskole shoppingtur, du har ventet på. Vælg et vægmaleri, billede og strøelse. Købe ting, sy ting, lim stuff. Saml møbler i børnehave, hvis det er muligt, så du ikke har nogen problemer med store emner ikke montering gennem døråbningen. Lad rummet levende. Husk at tilføje vigtigt udstyr til din baby planteskole:
  • En babyalarm at vide, hvornår dit barn bliver ked af.
  • Bleer, klude, salve, bøvs klude, der modtager tæpper, backup outfits, og et stykke legetøj eller to i eller i nærheden af ​​puslebordet.
  • Skraldespand (eller en ble bortskaffelse system, der minimerer lugt) ved siden af ​​puslebordet.
  • Begyndelsen legetøj at lege med, ligesom rangler, bamser, eller en mobil.

Tips

 • Prøv at bruge lave VOC (flygtige organiske forbindelser) maling i dit barns børnehave. De kemikalier, der frigives ved standard maling kan være skadeligt for dit barn.
 • Hvis du har et valg mellem flere rum i dit hus for børnehave, vælge den, der er tættest på din, så du ikke behøver at gå på tværs af huset i midten af ​​natten.
 • Pynt loftet, også. Husk, at din baby vil bruge en masse tid på hans eller hendes ryg, ser på loftet. Bare vær sikker på ikke at hænge noget i loftet, der kunne falde og slå barnet - pind til malede mønstre, stencils, eller klistermærker.
 • Omhyggeligt forskning brugte børnesenge. Sikkerhedsnormer langt strengere i dag, end de var år siden. Ved hjælp af en brugt krybbe kan sætte dit barns liv i fare, men på mange modeller, som du kan afgøre, om der er risici ved at kontrollere for hjemkaldelse, og at kende det grundlæggende i krybbe sikkerhed, hvoraf nogle er nævnt ovenfor.
 • Alt, hvad der er stof skal vaskes et par gange før brug med et barn på grund af anvendelsen af ​​formaldehyd.
 • Husk på, at nogle af de ting, du ser, når shopping kan ikke være nyttigt for meget længe. For eksempel vil en mobil for barnet ser meget attraktivt for dig, men måske snart blive ignoreret af barnet, så du kan undgå disse ekstra hvis du vil.
 • Tag din udsmykning projektet et skridt ad gangen for at undgå stress og angst. Indret dit baby værelse skal være sjovt!
 • Husk at dekorere dit barns værelse er valgfrit. Din baby er virkelig ikke pleje, hvis billedet er hængt perfekt.

Advarsler

 • Vær opmærksom på den seneste tids massive tilbagekaldelse af cribs med drop-down sider. Der har været tilfælde af spædbørn, der har kvalt, fordi låsen er frigivet og tillod den side til at falde, fældefangst barnet med sit ansigt mod madrassen.
 • Vær opmærksom på SIDS. Med en krybbe, bør et barn altid fastsættes på ryggen for at undgå vuggedød.

Ting du behøver

 • Krybbe, krybbe madras, vandtæt rullemadras, krybbe ark, krybbe nederdel og kofanger pad
 • Bomuld tæpper eller sove sæk
 • Puslebord
 • Ble spand
 • Behagelig stol (gyngestol eller hvilestol)
 • Puslepude
 • Cd-afspiller eller tape afspiller til at afspille beroligende musik til baby
 • Infant monitor
 • Toy brystet kurv med baby passende legetøj og mobil
 • Wall hylder eller kroge til prydgenstande og udstoppede dyr
 • Maling, klistermærker eller stencils til at dekorere væggene
 • Glarmestre
 • Tøjkurv
 • Lampe og nat lys
 • Luftfugter