Wkidk

Hvordan man spiller spøgelse på kirkegården

Traditionelt i varme forår nætter børn lege Ghost in the Graveyard - et spil, der kan være kendt af mange andre navne, såsom "The Witch er ikke ude Tonight", "Ghost er Out Tonight" og "Bloody Murder". Det er ikke kun sjovt, men det er også god motion. Dette er et gammelt spil, der er blevet overleveret fra den ene generation til den anden. Lad os ikke tabe det!

Steps

Hvordan man spiller spøgelse på kirkegården. Find nogle venner at lege med.
Hvordan man spiller spøgelse på kirkegården. Find nogle venner at lege med.
 1. 1
  Find nogle venner at lege med. Jo flere mennesker, du kan runde op, jo bedre.
 2. 2
  Udpeg et hus gård eller et andet område i nabolaget for spilleregler. Du skal bruge en hjemmebase, som alle kan stå eller alle røre samtidig, såsom et stort træ, front nedlade eller tilbage patio.
 3. 3
  Vælg en person til at være "ghost". Du kan gøre dette på nogen måde du ønsker: plukke et nummer, beder om en frivillig, rock, papir, saks, osv.
 4. 4
  Har alle, men spøgelset stand på hjemmebase, mens spøgelset løber ud for at skjule et eller andet sted udenfor.
 5. 5
  Chant langsomt som en gruppe, "01:00... 02:00... 03:00..." og så videre, op til 0:00. Så råber: "Midnight! Jeg håber, jeg kan ikke se spøgelset i aften!" Alternativt "Starlight, stjerne lyse, jeg håber at se et spøgelse i aften!"
 6. 6
  Lad hjemmebase og søg efter spøgelset i gården. Spøgelset opgave er at springe ud, overraskelse, og tag en spiller. Når nogen møder spøgelset de skulle råbe, "Ghost på kirkegården!" og forsøge at løbe væk. Når spøgelset fanger nogen, den nye person bliver den eneste spøgelse. Dette gør det mindre skræmmende for unge, der ikke kan lide at vove meget langt væk fra hjemmebasen.
 7. 7
  Har alle de mennesker, der blev fanget gå og skjule med (eller tæt på) den oprindelige spøgelse. Folk på hjemmebasen starte forfra med sangen "One klokken... 02:00..."
 8. 8
  Fortsæt spil som dette, indtil alle er fanget. Den sidste fangede person bliver spøgelset til næste runde.

Tips

 • Vær sikker på at vente til efter mørke at spille.
 • Et andet alternativ er at have spøgelset starter i bunden, mens de andre spillere skjul på banen. For at tilføje en humoristisk spin til spillet, kan spillerne bringe "gaver" til spøgelset og fyldes op aa historie om noget, der skete for dem, mens de stadig var i live. Gaverne kan være ting som legetøj eller andre tilfældige genstande omkring huset og bruges som ting, man ville muligvis bringe til en grav en afdød familiemedlem.
 • En anden variation af spillet har spøgelset ligge ned i et rent område stort nok til alle deltagere let at omringe ham eller hende. De derefter cirkel spøgelse, mens chanting, "Ghost på kirkegården, 01:00. Ghost på kirkegården, 02:00..." hele vejen op til "Ghost på kirkegården, 00:00," på hvilket tidspunkt de råber, "Ghost er løs!" og løbe væk fra spøgelse, der hopper op og forsøger at mærke nogen. Den første person, han / hun tags bliver spøgelset i det næste spil.
 • Du kan vælge et andet sted at spille, såsom en græsmark.
 • En anden variation af spillet indeholder hjemmebasen spillerne holder hænder, mens de søger efter spøgelse. Når spøgelset er spottet du bryde hænder og styrte tilbage til hjem.
 • I en anden variation af spillet, kan flere spøgelser lege. Dette fungerer godt med en masse af mennesker, der spiller.
 • I nogle varianter af spillet, tæller "ghost" til 12:00 og derefter alle andre råber "Midnight!" men det har den ulempe, at potentielt give spøgelset skjulested stedet væk.
 • Spøgelset kan også kaldes i nogle variationer af spillet, en "heks" eller "blodig morder" eller "Nej Ghost ved midnat."
 • En anden version har alle dem på hjemmebase faktisk gå ud og opsøge de spøgelse, som fortsat skjule. Den person, der finder spøgelset råber ud, og alle skal derefter flygte fra spøgelse og vende tilbage til basen.
 • En anden version går 1,2,3,4,5,6,7, Slip ene ignoreres af himlen. 8,9,10. Nu køre og skjule eller slutte sig til hende på djævle side. 11, kommer den urene vil kime, glemte sjæle slettet af tid. Midnight kommer det ikke til sent, så dræbe spøgelse eller forsegle din skæbne. Og den sidste fandt vinder.

Advarsler

 • Vær omhyggelig med ikke at løbe ind i forhindringer. Du vil måske ønsker at afhente slanger og haveredskaber, før du spiller.
 • Spørg dine forældres tilladelse før de går udenfor, især efter mørkets frembrud.
 • Dette spil er måske ikke egnet til ældre mennesker med svage hjerter, eller yngre børn, der er let bange. Det kan være særdeles skræmmende, når den "ghost" springer ud på dig.
 • Du vil gerne udpege grænserne for spilleområdet, før du begynder. Dette vil hjælpe med at undgå argumenter senere.
 • Må ikke spille dette spil i en egentlig kirkegård. Muligheden for at beskadige eller fortrænge gravstenene er meget høj. Ikke kun det, det er respektløst af dem, der har videregivet, og dem, der stadig har en tendens til at grave. Du kan også skade dig selv på gravene, hvis du gør.
 • Vær forsigtig med ikke at råbe alt for højt, fordi andre mennesker kan forsøge at sove.