Wkidk

Hvordan man laver et garn dukke

Realiseringen af et garn dukken er en fantastisk måde at tilbringe kvalitetstid laver et børnevenligt projekt med dit barn. Ikke kun det, men det vil give ham eller hende noget at lege med og være stolte af. For at gøre en garn dukke, følge disse instruktioner.

Steps

Hvordan man laver et garn dukke. Beslut hvor højt du vil have dukken skal være.
Hvordan man laver et garn dukke. Beslut hvor højt du vil have dukken skal være.
 1. 1
  Beslut hvor højt du vil have dukken skal være. Klip et stykke pap (eller du kan bruge en musemåtte), der er nogenlunde samme højde. (For en lille dukke, kan du bruge et cd-omslag.)
 2. 2
  Loop garn én gang rundt om pap længderetningen. Vær sikker på at bruge en blød garn, som skratter garn ikke vil være så krammemaskot. Håndværk butikker har mange forskellige stilarter og teksturer og størrelser af garn, som du kan bruge.
 3. 3
  Bind en knude i toppen for at sikre det. Skær ikke garnet endnu.
 4. 4
  Hold indpakning garnet rundt pappet. Du får brug for mindst 100 sløjfer for en god dukke. Husk, jo flere gange man pak det, vil tykkere din dukke være. På din sidste sløjfe, binde den til en tidligere løkke til at sikre det.
 5. 5
  Skub et stykke snor mellem sløjfer og pap. Skub det op til toppen af ​​pap og binde en stram knude. Dette vil samle alle trådene i midten af ​​jajshhwudjejudhdhudhhshhehshehhsheudhedsieekcardboard. For en smuk accent bue, kan du bruge en anden farve stykke garn.
 6. 6
  Skub strengene off af pap. Bind et stykke snor i en stram knude omkring, hvor du gerne halsen af ​​dukken skal være. Må ikke bekymre dig, hvis det ender med at blive for høj eller for lav, kan du justere det senere.
 7. 7
  Træk et par løkker på hver side for at danne dukkens arme. Bind en snor stramt omkring midten af loopede strengene hvor du gerne vil taljen til at være.
 8. 8
  Bind armene på "håndled" og trim loopes garn ender. For et anderledes look, fletning armene før binde dem væk.
 9. 9
  Skær på tværs i bunden af kroppen at lave en "skørt" af garn. (Du kan også lade enderne sløjfes, hvis du foretrækker det udseende.) Alternativt kan du lave ben ved at opdele midten i 2 dele fra taljen ned og binde dem ud som du gjorde armene, så glem ikke, at du kan fletning disse så godt.

Tips

 • Hvis du ønsker din dukke at have hår, så sørg for du sætter et par ekstra sløjfer i begyndelsen. Så før du binder halsen brik, trække nogle sløjfer til håret. Lad dem dingle i ryggen, mens du er færdig med dukken og derefter klippe og flet dem i håret.
 • Prøv nogle dekorationer som bånd eller ved hjælp af to farver garn successivt.
 • For at gøre en kæmpe-store garn dukke, skal du bruge en streng moppe stedet for garn. Tag moppen off plastik stykke, der ville forbinde det til håndtaget, fold på midten, og binde til at gøre hoved.
 • Majs skallerne dukker er lavet på en lignende måde, kun fra majs avner snarere end garn.
 • Du kan sætte en ring af lifesavers i midten til en mere solid krop. Det er virkelig sød!

Advarsler

 • En stor dukke kan spise gennem en masse garn. Størrelse med omhu.
 • Altid være forsigtig med en saks.

Ting du behøver

 • Pap
 • Garn
 • Saks