Wkidk

Hvordan til at træde en nål og binde en knude

Trådning en nål og sikring tråden med en knude er det første skridt til nogen syprojekt, du er ved at afslutte med hånden. Processen er den samme, uanset om du gevindskæring en lille eller stor nål. Lær at tråde en nål og binde en knude ved hjælp af to forskellige metoder.

Steps

Hvordan til at træde en nål og binde en knude. Vælg den rigtige nål til din tråd.
Hvordan til at træde en nål og binde en knude. Vælg den rigtige nål til din tråd.
 1. 1
  Vælg den rigtige nål til din tråd. Needles kommer i mange forskellige størrelser, og det er vigtigt at vælge en med et øje, eller en åbning, stor nok til den tråd, du bruger.
  • Overvej at købe en pakke med nåle i mange forskellige størrelser, så du kan prøve et par, indtil du finder en, der er den rigtige størrelse.
  • Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvad nål til at bruge, da en sælger på stof eller syning butik, hvor du har købt dine leverancer.
 2. 2
  Skær længden af tråd, du har brug for. Et stykke af tråd længere end 36 inches (91 cm) kunne få viklet, mens du syr, men et kort stykke tråd kunne løbe hurtigt ud, og du vil blive bedt om at tråde nålen igen, før du ved af det. Bestem længden, der passer til dit projekt.
  • Hvis du ikke er sikker på, hvor lang tid at klippe tråden, fejle på siden af ​​en kortere længde, og du kan altid Tråd nålen med mere tråd senere, men en sammenfiltret stykke tråd kan være en smerte at glatte ud.
  • Skæring tråden i en 45 graders vinkel med en skarp saks vil oprette et punkt, der er nemmere at tråde gennem nålen.

Metode én: tråd nålen og binde en knude med fingrene

 1. 1
  Sæt tråden gennem nåleøjet. Hold nålen mellem tommel-og pegefinger med øjet peger opad. Hold spidsen af ​​tråden mellem tommel-og pegefinger på den anden hånd. Sæt tråden gennem nåleøjet.
  • Hvis du har problemer med at se nåleøjet, tænde en lys lampe til at give bedre synlighed.
  • Befugtning spidsen af ​​tråden med din tunge, så udfladning det med dine læber, skaber en stivere tip, der er lettere at indsætte i øjet.
 2. 2
  Træk tråden gennem nålen. Træk flere inches af tråden gennem nåleøjet, så du har en generøs hale hængende ned. Dette bidrager til at holde nålen fra at blive skrues, som du arbejder på at binde knude.
 3. 3
  Hold den anden ende mellem tommel-og pegefinger. Sørg for, at tråden ikke glider gennem nålen, som du fat i den anden ende.
 4. 4
  Wrap tråden omkring din finger. Brug tommelfingeren til at holde den løse tråden på plads mod pegefingeren. Brug din frie hånd til at vikle tråden én gang rundt om pegefingeren, så du har et komplet løkke af tråd omkring din finger.
 5. 5
  Gnid tråden sløjfen. Brug tommelfingeren til at begynde at gnide tråden loop mod din pegefinger. Fortsæt gnide og rulle den mod spidsen af ​​din finger, derefter forsigtigt glider det ud, holde løkken intakt.
  • Tråden løkke bør nu viklet omkring sig selv som en vinstok, med enden stikke ud fra sløjfen.
  • Hvis løkken kommer fortrydes, prøv igen. Øvelse gør mester med denne metode.
 6. 6
  Træk løkken i en knude. Brug dine fingre til at gribe tråden stikker op fra løkken. Hold den anden side af tråden, som stadig skal føres gennem nålen, mellem tommel-og pegefinger på den anden hånd. Træk tråden fra begge sider med begge hænder, så løkken krymper og bliver en knude.
  • Hvis løkken ikke gør knude, betyder tråden ikke var ordentligt vævet sammen på trin 4.. Gentag processen og fokusere på at skabe en vævet sløjfe.
  • For en større knude, skal du gentage processen, og sørg knuden falder i det vævede tråd loop. Når du krympe løkken i en knude det skulle falde direkte over den første knude.
  • For en mere holdbar streng af tråd, skal du bruge den dobbelte streng metoden. I stedet for at lade en hale efter du tråde nålen, træk tråden igennem og holde tråden tips sammen. Følg samme retninger for at binde en knude med én streng, at holde de to tråde sammen i hele processen.

Metode to: tråd nålen og binde en knude ved hjælp af en trådning og nål

 1. 1
  Sæt nåletråderen gennem nåleøjet. Den spidse, bøjeligt metal stykke skal klemme gennem øjet og foråret tilbage i form på den anden side, hvilket giver et større hul, hvorigennem at indsætte tråd.
 2. 2
  Placér tråden gennem nåletråderen. Hold spidsen af ​​tråden til nåletråderen og sætte det gennem hullet. Tag fat i enden af ​​tråden og træk den igennem nåletråderen, så du har et par inches af halen hængende gennem nåletråderen.
 3. 3
  Træk nåletråderen ud af nåleøjet. Langsomt tilbage tråderen ud af øjet. Da det forlader øjet det vil trække tråden igennem, også. Tag nåletråderen off af enden af ​​tråden. Nålen skulle nu være gevind.
 4. 4
  Vikl tråden rundt om nålen. Hold den længere ende af tråden vinkelret på nålen. Vikl tråden rundt om nålen to gange. For en tykkere knude, vind det omkring tre gange.
 5. 5
  Træk tråden sløjfer mod øjet. Træk forsigtigt såret tråden sløjfer ned nålen til øjet, så fortsætte med at trække løkkerne ned hele længden af ​​tråden.
 6. 6
  Binde knude. Når du har nået enden af ​​tråden med tråden loop, stram den ind i en knude.

Tips

 • Ikke alle vælger at binde en knude i deres tråd. En alternativ metode er at gentage den første sting flere gange gennem de samme huller (det vil sige at "tack" det).
 • Andre mennesker foretrækker at bruge en løkke i stedet. Dette gøres ved at binde en simpel knude (den første knude bruges, mens binde dine sko...), syning en enkelt søm, men ikke trække det fuldt igennem, og passerer nålen gennem løkken mellem knude og stof.

Advarsler

 • Hold nåle i en sag eller nålepude at undgå at miste dem i gulvtæppet eller mellem dine sædehynder.

Ting du behøver

 • Needle
 • Tråd
 • Skarp saks
 • Nåletråder (ekstraudstyr)