Wkidk

Hvordan man kan overvinde kedsomhed

Er du træt af dit arbejde, dit forhold, eller dit liv i almindelighed? Kedsomhed er en kompleks proces. Der er masser af grunde til, at man kan være træt. Den mest almindelige er, at du ikke har nogen idé om, hvad de skal gøre. Andre årsager kan være, at du føler dig doven, træt eller bare ikke ønsker at gøre de ting, der er tilgængelige for dig at gøre. Måske du har ideer til ting, men du føler, du ikke kan gøre de ting du ønsker at gøre. Kedsomhed bliver en stor bekymring, når det resulterer i tøven, ubeslutsomhed og følelse sløv og slidte. Her er nogle ideer til, hvordan man kan overvinde kedsomhed.

Steps

Hvordan man kan overvinde kedsomhed. Prøv at finde ud af, hvorfor du keder.
Hvordan man kan overvinde kedsomhed. Prøv at finde ud af, hvorfor du keder.
 1. 1
  Prøv at finde ud af, hvorfor du keder:
  • Er du gør noget, som du har gjort mange gange før? Prøv at tilføje noget nyt eller at gøre det på en anden måde. Hvis der bare ikke klippe det, stoppe med at gøre de samme ting igen og igen. Selvfølgelig, hvis gentagne opgaver er en del af dit erhverv, så kan du desværre ikke have andet valg end at holde det. Du kunne overveje at få et nyt job selv, hvis dette er tilfældet. Hvad nogensinde situationen måske, prøv og undslippe den monotone opgave.
  • Føler du dig doven, træt eller umotiveret? En lur kan forynge dig, og det kan være overraskende, hvor meget mere motiveret du kan føle efter en hurtig snooze. Alternativt kan indånde den friske luft udenfor for kun ti minutter opfriske din tankegang, og den plads, og (måske) solskin kan gøre underværker for dit humør. Hvis det ikke virker, kan du ikke indstille din self små 'præmier', hvis du fuldføre en opgave din for doven til at gøre, eller lidt 'straffe' for hvis du ikke gør det. For eksempel kan du give dine self to kvadrater af chokolade, når du er færdig med et stykke hjemmearbejde. Denne metode bør anvendes i reguleringen selv (se advarsler).
  • Er du udhvilet alligevel føler doven? Prøv at overbevise dig selv til at gøre bare en lille ting: noget små eller kort varighed eller blot en del af en opgave. Tage små skridt i retning af et mål, kan give dig en følelse af realisering, der vil slå enhver kedsomhed. For eksempel, hvis du har en 3 side essay til at skrive skrive det med ti minutters pauser mellem hver side. Eller hvis dovenskab er fordi du virkelig ikke ønsker at udføre opgaven, forestille sig konsekvenserne af at gøre og ikke gøre det. Prøv at overbevise dig selv opgaven gøres bedre end ikke gjort, så skal du føle sig mere motiverede.
  • Er du træt, fordi du føler, du ikke kan gøre de ting du ønsker at gøre? Dette kan være en meget irriterende situation at være i, fordi det eneste, stoppe dig fra at fuldføre en opgave eller have nogle sjove er mangel på materialer eller måske ekspertise. Prøv at tænke på alternative måder at gøre, hvad du ønsker at gøre, der arbejder med det, du har til rådighed. Må ikke være en perfektionist, vil du altid ender frustrerede og derfor keder sig, hvis du ikke nå dine umulige mål. Beløn ​​dig selv eller anden måde, når du udrette noget / noget, der giver dig spændingen ved at nyde livet. En anden ting at gøre, er at gøre en times arbejde, så tyve minutter af afslapning. Denne måde, du bruger mest tid på jobbet, men bør ikke blive for kede sig. Du kan altid skalere denne timing ned (forholdet er 3:1).
  • Er du træt, fordi du ikke kan tænke på noget at gøre? Gør noget fysisk eller socialt aktive. Gør noget motion kan få dig ind i en bedre sindsstemning, samt den ekstra bonus for at holde dig i form. Social aktivitet (f.eks tale med nogen) opfylder en af ​​vores basale menneskelige behov. Face-to-face kontakt er, hvis det er muligt, meget bedre end at tale over telefonen eller Facebook. Hvis det er så slemt, google en tilfældig aktivitet generator, så lover dig selv at gøre det første aktivitet, du kan se, at er muligt for dig at gøre.
 2. 2
  Prøv at gøre noget helt nyt og lære af det. Nye situationer og handlinger vil aktivere din hjerne, som gør det muligt at udøve sin læring beføjelser.
 3. 3
  Forsøge at være aktiv med en interessant gruppe af mennesker. Disse kan være din almindelige venner, eller måske du kunne deltage i en ny gruppe af mennesker interesseret i lignende ting til dig. Der er mange klubber i lokale Faellesskabers, eller online. Deltag en, og deltage i det regelmæssigt.
 4. 4
  Bryde ud af din rutine. Selv om det er vigtigt at have struktur i dit liv, lejlighedsvis at gøre noget radikalt anderledes, eller på et usædvanligt tidspunkt, kan styrkende. Du er nødt til at være opmærksom på dine tanker og daglige aktiviteter og finde måder til ikke at indsende dig selv til slid og tage tingene for givet. Være spontan!
 5. 5
  Skift dine tanker. Dine tanker påvirker din adfærd og humør. Ved at ændre dit sind om betydningen af ​​dine følelser og erfaringer, vil du generere en anden holdning. Bliv inspireret med kraftige langtrækkende mål. Kraftige mål holder dig inspireret. Du kan ikke føle kede på samme tid, når du er motiveret til at bygge et liv. Tænk om én ting, du elsker hver dag, og når din ned har en selvstændig peptalk forberedt, om, hvorfor du er forbløffende.
 6. 6
  Fyr op din fantasi. Opret mentale billeder til at stimulere dine tanker. Visualiser, hvor du ønsker at være, og hvad du ønsker at blive. Brug din fantasi til at opleve en situation, som du ønsker skal ske i dit liv. Det vidunderlige ved fantasien er, at du kan skabe noget, du ønsker at opleve. Ser ud af et vindue, tage en tur i en park, eller gå til et museum er alle nemme måder at blive inspireret.
 7. 7
  Tal med andre mennesker. Hvis personen ved siden af ​​dig ser så kede som du er, finde en samtale! Eller ringe til en ven og spørge, om de ønsker at komme over til en natter eller et spil af noget. Hvis du har en interessant, tankevækkende person at tale med, kan tiden passere temmelig hurtig. Du kan også lære noget. Klubber og Fællesskaber har mange mennesker at snakke med, så deltag i en og TALK! Eller endda gå op til en tilfældig person på gaden, og begynde at chatte med dem!
 8. 8
  Være aktiv! Gå en tur eller gøre noget fysisk skandaløst. Nedskrive 10 ting du kan gøre, og 10 kan du ikke endnu. Arbejde gennem dem, når du keder dig. Du kan også prøve at sport, du altid har ønsket at gøre, men aldrig har.
 9. 9
  Skabe nysgerrighed. Opret din nysgerrighed om, hvad der sker omkring og inde i dig. Du finder livet kedeligt på grund af gentagelser eller et mønster af nogle vaner eller aktiviteter. Prøv at se på og gøre dem anderledes og få dig selv fascineret med andre muligheder og muligheder. Se nyheder oftere, læse flere bøger også. Det er virkelig øjenåbnende!
 10. 10
  Finde, læse, høre, se eller gøre noget spændende, stimulerende og underholdende. Du vil sandsynligvis være mere opfyldt, hvis du lærer noget: hjernedød medier kan absorbere, men i sidste ende slet ikke stimulerende.
 11. 11
  Find en ny hobby, såsom, tegning, spiller et instrument, brætspil, kort, Cykling eller fotografering. Hvis du er særligt gode til en færdighed, kan du lære andre at gøre det, og hjælpe andre, samt at undgå kedsomhed.
 12. 12
  Undgå kedelige mennesker og situationer. Kom væk fra mennesker og situationer, som bar dig. Du kan ikke bare gå ud af et forhold, men du kan give dig selv nogle plads til at gøre ting, der interesserer og motivere dig.
 13. 13
  Starte et liv liste, og udføre en ny ting hver dag eller uge.
 14. 14
  Prøv nogle af disse ideer:
  • på dit lokale hospital eller plejehjem. Dette kan give dig en stor følelse af tilfredshed i at hjælpe andre mennesker.
  • . Spørg om job at gøre omkring huset for penge eller selv starte en virksomhed som slåning folks græsplæner eller Dyrepasning. Pretty snart alle de penge vil tilføje op, og du kan købe noget nyt, der vil holde dig underholdt.
  • Dyrke sport af dig selv eller med venner. Du vil ikke blive kede længere, og du vil være i stand til at vise dine evner næste spil og føle sig stolt af, hvad du udrettet.
  • Tag din cykel / skateboard / rulleskøjter / løbehjul og få noget motion. Kald op en ven, og se, om de ønsker at komme med dig.
  • Gå til indkøbscenter og være opmærksom på de mennesker, der, hvad kunne de tænke på? Hvem kunne de taler til? Hvilken slags mennesker er de?
  • Bage noget. Derefter får du at spise det bagefter!
  • Fangst op på eventuelle lektier eller at du måske stadig nødt til at gøre. Mens dette kan synes som den sidste ting du ønsker at gøre, kan det være lige den ting at få din hjerne snurrende.
  • eller. Men bliv ikke hul op indendørs. Se en film, du ikke har set i lang tid. Virker det anderledes nu?
  • Journal dine følelser og tanker, enten privat eller på en blog. En af måderne at få kendskab til, hvad der udløser din kedsomhed er at sætte spørgsmålstegn dig selv og tage et hårdt kig på det. Observere og nedskrive dine følelser og tanker i en uge, og i slutningen af ​​det, reflektere over dem. Du kan også starte en blog på nettet, hvis du føler, at dele dine tanker med andre mennesker kunne være gavnligt.
  • Læs og bidrager til Google. Du vil måske blive overrasket over, hvor meget du nyder at bruge dine evner til at informere andre mennesker. Eller det kan kede dig endnu mere: Du vil ikke vide, før du prøver!
  • Mindes om de gode somre, du plejede at have. Du kan skrive en roman om det. Vær forsigtig med ikke at blive alt for nostalgisk, dog.
  • Saml dine venner og spille noget som et brætspil, du ikke har spille med i et stykke eller bygge noget ud af LEGO. Hvis du ikke har haft nogen barnlig sjov for et stykke tid, her er din chance!
  • Hvis du har noget, du ikke har brug for, sælge det! På den måde kan du bruge de penge, du har tjent til at købe dig noget, der vil underholde dig.
  • Tænk på steder, du gerne vil besøge, og hvorfor. Så, hvis det er muligt, besøge dem og se, om de lever op til dine forventninger!
 15. 15
  Lære og praktisere mindfulness meditation. Du pludselig bliver kede - utålmodig og rastløs. På dette tidspunkt bliver klar over dine følelser. Vær opmærksom på de fysiske symptomer på din rastløshed.
 16. 16
  Udforske verden og dit sind. Når kedsomhed er overvundet, vil dit sind finde mange måder at holde dit sind besat. Reducerede rapporterede niveauer af kedsomhed blev anset pålidelige indikatorer for, hvorvidt behandlede narkomaner ville forblive clean. Langdistance chauffører, der rapporterede lidt kedsomhed, spillede mentale spil, såsom optælling af at passere objekter. De var også mere sikre bilister. Bare selvbevidsthed kan sætte dig fri. En befriet sind kan udvikle nye færdigheder og fritidsinteresser. Befriet fra kedsomhed, vil dit eget mønster sensing mekanismer finde glæde i skønheden i verden omkring dig.
 17. 17
  Prøv at gøre noget på din computer, hvis du har en, eller se tv. Det tager din kedsomhed væk, og du vil tænke om forskellige andre ting end at kede sig.
 18. 18
  Lære et fremmedsprog med en gruppe af medstuderende. Faserne du vil gå igennem den gruppe undersøgelse, læring og interagere, dit arbejde på egen hånd, dine aflæsninger, vil medierne og de mange aspekter i denne livslange hobby anspore dig til at gå på at nyde alle facetter af det eller træde på lort.

Tips

 • Hvis du har et kæledyr, lege eller hænge med ham / hende.
 • Prøv tegning hvad der nogensinde kommer ind i dit hoved.
 • Begynde at gøre noget mærkeligt, ligesom kombinere to fødevarer, du aldrig tænkt at kombinere
 • Mange mennesker spiser for at overvinde kedsomhed, men du ikke ønsker at lade sig rive. Prøv at bruge dette som en chance for at spise sunde fødevarer, såsom frugt eller grøntsager.
 • Prøv en af ​​disse aktiviteter:
  • Hjælpe andre, det er en af ​​de aktiviteter, som giver dig indre fred.
  • Være spirituel, gøre nogle åndelig aktivitet.
  • Fry et æg på fortovet.
  • Lav en limonade stå.
  • Watch skyer.
  • Surf dit TV til en kanal, du aldrig har været i før, derefter vente på reklamer til at komme på og prøv og gæt hvad de sælger, før de fortæller dig.
  • Gå til en butik og gennemse, du aldrig vide, du måske brug for dagligvarer eller nye bukser eller noget. Men du behøver ikke rive, lommepenge er egentlig ikke en hobby.
 • Husk, kedsomhed er kun en tankegang, holde dit sind besat med noget at gøre.
 • Gør noget, der vil være positivt for en anden, uden personlig vinding.

Advarsler

 • Hvis du bruger prisen og straf metode, ikke gør præmierne eller straffe noget, der kunne være liv at ændre, hvis det gøres for meget. Du skal bruge metoden så lidt som muligt, og har realistiske præmier.
 • Må ikke blive fristet til at eksperimentere med eller gøre noget ulovligt for at fordrive tiden. Det er virkelig om det værste idé muligt for at kurere kedsomhed.
 • Samtidig med at eksperimentere noget nyt du aldrig har gjort før prøv ikke cigaretter eller alkohol som senere kan blive væsentlige og uden hvilken man kunne trækkes til kedsomhed.