Wkidk

Hvordan man har en grøn bryllup

Bryllupper er ofte ekstravagante anliggender med mange penge, omsorg, opmærksomhed for detaljer og tid bliver kælet for at skabe den ultimative dag for bruden og gommen. Hvis du er en miljømæssigt og socialt bevidste par, kan du lide at overveje at dele din øko-kyndige og social bevidsthed med din familie og venner ved aktivt at demonstrere, hvordan det er muligt at "grøn" et bryllup og stadig bevare essensen af ​​elegance og raffinement mange forventer fra sådan en vigtig begivenhed.

Steps

Hvordan man har en grøn bryllup. Alternativt give afkald papir invitationer helt og i stedet sende invitationer elektronisk.
Hvordan man har en grøn bryllup. Alternativt give afkald papir invitationer helt og i stedet sende invitationer elektronisk.

Invitationer

 1. 1
  Foretag genbrugte invitationer. Invitationen og konvolutten kan gøres fra genbrugspapir. Endnu bedre, hvis du har tålmodighed og evne, lave din egen papir og omfatter pressede kronblade i papiret. Snarere end at udskrive invitationer, har en lokal kalligraf skrive dem for dig. Dette eliminerer energi, der bruges i trykprocessen, ansætter en person lokalt og effekten er fantastisk.
 2. 2
  Alternativt give afkald papir invitationer helt og i stedet sende invitationer elektronisk. Du kan dirigere gæster til en personlig bryllup hjemmeside med alle de nødvendige oplysninger, plus mere end du kunne medtage på en standard invitation, såsom links til lokale hoteller, et interaktivt kort af placeringen og fotos af det lykkelige par.

Registry

 1. 1
  Brug en grøn brude registreringsdatabasen, kan hvoraf mange kan findes online. Også, når du vælger de emner til brylluppet registreringsdatabasen, kun vælge øko-venlige elementer. Hvis der er en butik, som du kan lide, der sælger miljøvenlige produkter, men det har ikke en brude registreringsdatabasen, spørge, om de ville have noget imod sætte en op for dig. Det kunne bare være den drivkraft butikken skal gøre det regelmæssigt.
 2. 2
  Anmod velgørende donationer i stedet for gaver. Hvis du vil have registreringsdatabasen for at være mindre fokuseret på at give gaver til dig selv og din nye ægtefælle, og mere fokuseret på at dirigere ressourcerne mod dem i større behov, kan du overveje at have indskrive være en liste over mulige donationer til velgørende formål. Foreslå til dine gæster, at der i stedet for gaver, skal de donere de penge til en velgørende organisation, der understøtter miljømæssige, uddannelsesmæssige eller sociale årsager.

Bryllup tøj og ringe

 1. 1
  Genbrug eller leje dit bryllup tøj. Du skal bære disse tøj én gang, så der er flere muligheder, der kan passe til dine behov. Leje en eller jakkesæt er et svar. Genbrug en vens eller familiemedlems bryllup tøj er en anden mulighed. Dette er en fantastisk måde at genbruge og genanvende!
 2. 2
  Søg hylderne i sending butikker eller og har det tøj ændres til din størrelse og stil. Nogle mennesker finder en perfekt løsning i at finde en kjole eller jakkesæt, der kan bruges igen med en lille ændring. Hvis du er handy med en symaskine, overveje at gøre dit eget bryllup tøj fra miljøvenlige tekstiler.
 3. 3
  Tilskynde andre til at følge din genanvende, udleje eller genbruge tilgang til tøj. Tal med brudepiger, økonoma af ære, bedste mand, og alle andre med betydelige roller i brylluppet, og få dem til at gøre det samme. Få dem slid simple tøj, der kan bæres igen eller tøj de allerede ejer, at holde sig til en bestemt farve tema. Være lidt fleksible og give en række farver, der passer i et tema. Brides kan altid tjekke de Brudepigernes valg på forhånd at sikre, at kontinuiteten bevares.
 4. 4
  Brug genbrugspapir guld til din udvinding af guld og andre ædelmetaller efterlader miljømæssige ødelæggelser i sit kølvand ved at forlade arsen rester og andre problemer i forbindelse med minedrift. Diamond minedrift har også negative konsekvenser for miljøet. Der er mange guldsmede nu genbrug guld og omdanne det til vielsesringe. Dette er ikke kun en stor metode til genbrug, men det er også en vidunderlig forbindelse med fortiden og de elsker og livet for dem, der er gået før os.
  • Overvej materialer foruden guld til din vielsesring, såsom titanium.
 5. 5
  Køb antikke ringe fra en bonde butik eller ejendom salg og blot har dem mellemstore.
 6. 6
  Overvej en vielsesring tatovering. Du vil aldrig miste det!

Venue og rejser

 1. 1
  Vælg et bryllup sted tæt på hjemmet. Jo tættere mødested, jo mindre afstande forpligtet til at rejse, og mindre energi forbruges. Overvej et sted, der har rigeligt naturligt lys og drage fordel af solen snarere end all-elektrisk belysning. Andre overvejelser omfatter evne til din spillested til at modstå varme eller kulde uden at skulle skrue op for varmen eller air-condition.
  • Må ikke udelukke dit eget hjem som et bryllup mødested, især hvis du har en mindre bryllup. Hvis du har et hjem og værftet, kan du sætte de penge, du ellers bruger på et mødested på fastsættelse af sted og plante en have.
 2. 2
  Vælg et sted, hvor du kan være vært både ceremonien og modtagelse til at fjerne rejse i mellem.
 3. 3
  Vær kreativ med transport. En hestevogn er både effektiv og romantisk. Ligeledes cykeltaxier er sjove og carbon gratis. Sørge for samkørsel blandt bryllupsfest og opfordre gæsterne til at gøre det samme.
 4. 4
  Brug en kulstof lommeregner. Hvor mange gæster der kommer til dit bryllup, og hvor kommer de fra? Medtag en anmodning i invitationen for dem at udligne deres rejse ved at beregne deres carbon effekt og købe en offset.
 5. 5
  Generelt holder brylluppet lille. Flere gæster er lig med mere indflydelse fra rejse, omkostninger og mængde krav fra spillestedet størrelse til den mængde mad, der skal forberedes. Desuden kan bruden og virkelig fokusere på 200 mennesker? Gå efter de mere intime affære og behandle alle dine venner og familie med din opmærksomhed.

Blomster

 1. 1
  Brug lokalt dyrkede blomsterarrangementer. De rejser mindre, de ankommer friskere og du støtter din lokale samfund.
 2. 2
  Vælge økologiske blomster, der ikke er blevet behandlet med pesticider eller herbicider.
 3. 3
  Vælg fair trade blomster. Hvis du ønsker specielle blomsterarrangementer, der kræver roaming længere væk, mener fair trade blomster. Den blomsterbranchen er i øjeblikket under kontrol for sine dårlige arbejdsforhold og fair trade blomster med til at sikre, at behandlingen af ​​arbejdernes betingelser er taget i betragtning.
 4. 4
  Genbrug blomsterarrangementer. Sørge for nogen til at tage blomsterne fra brylluppet venue til receptionen spillested. Det er en logisk løsning til ellers spilder blomsterne og det reducerer dine omkostninger. Endnu bedre, dekorere med potteplanter og blomster, der kan fortsætte med at vokse. Deres bryllup dekorationer kan blive en have for at nyde i mange år fremover.
 5. 5
  Vælg et sted, hvor blomsterne er allerede naturligt i flor, såsom en botanisk have og undgå at købe blomster helt.

Receptionen menu

 1. 1
  Vælg økologiske og lokalt dyrkede produkter, der er i sæson for modtagelse mad. Støtte til lokale avlere er en fantastisk måde at skære ned på omkostningerne og rejse afstande. Det kan også give dig en mulighed for at fremvise lokale specialiteter. Økologiske fødevarer er et symbol på en intention om at starte gift liv sammen med fokus på at skabe en sundheds-bevidst og informeret måde at leve på. Spørg din festmåltider til handle hos landmænd markeder og bestille så meget af maden som muligt direkte fra lokale gårde.
 2. 2
  Overvej en lav kød eller-fri modtagelse menu. Kødproduktion har en høj miljømæssige omkostninger, og fremhæve nogle lækre vegetariske valg på dit bryllup kunne give gæsterne nye ideer til forskellige fødevarer at forsøge. Overvej veganske appetitvækker stationer lavet med fødevarer, selv kødspisere indtager på daglig basis.
 3. 3
  Må ikke over-cater. En masse af fødevarer bliver spildt på store arrangementer og bryllupper er ikke anderledes. Beregn fødevarebehov omhyggeligt. Hvis der er rester, så spørg cateringvirksomheder til komplet hjul og fryse, når det er muligt; hvis dette ikke er muligt for hygiejne-og sikkerhedsmæssige årsager, så spørg dem til så meget som muligt.
 4. 4
  Hold bryllupskage enkel. En simpel kage kan stadig være elegant og formidle alle de samme betydninger som en dyrere, ressource-og arbejdskrævende én. Bruge enkle temaer og vælge økologiske, spiselige blomster i stedet for plastik dekorationer.
 5. 5
  Brug redskaber og plader, der kan vaskes. Undgå engangsartikler. Servietter bør klud. Brug glas og kopper i stedet for engangsartikler. Hvis du bruger en restauratøren, gøre dine præferencer klart kendt dem på denne optælling, herunder serveringsfade og redskaber.

Honeymoon

 1. 1
  Tag en øko-hensynsfuld bryllupsrejse. Overvej økoturisme til din bryllupsrejse destination, såsom at hjælpe på et økologisk kaffe gård i tropiske Costa Rica.
 2. 2
  Hvis du rejser, holde det øko-venlige og gøre det til en del af det sjove, som rejser med tog eller endda sejlbåd.
 3. 3
  Omvendt holder rejse tæt på hjemmet og har en lokal bryllupsrejse mens opdage mere om din egen region. Prøv en backpacking tur sammen.

Tips

 • Nogle dressmakers nu speciale i efterbehandling brudekjoler til hverdagens festtøj eller endda daywear. De kan fjerne buer, pailletter, blonder, pufærmer etc. og Gendesign kjole til noget du kan bære ofte.
 • Tænk uden for boksen-udendørs bryllupper åbner en enorm vista muligheder for dine gæster til at have en stor tid. Bliv gift under træerne og derefter "sætte dine gæster fri" ved at tillade dem at drage fordel af placeringen til at udforske, spille sport, gå en tur, eller deler et bryllup sammen. Sådanne aktive bryllupper bliver mere og mere populære og afspejler den ånd, der i anledning handler om sandhed involverer gæster i fejre din delte bevidsthed om vigtigheden af ​​en sund planet for raske mennesker.
  • En udendørs spillested kan også give dig og dine gæster mulighed for at klæde sig afslappet. Hvis du vælger at klæde ned, stave det ud i de invitationer, jeans, shorts, og sneakers er velkommen, bør der gæsterne medbringe svømning påklædning til brug på stranden, eller hvad det måtte være. Du kan godt finde, at alle er mere behageligt, når de ikke er klædt så formelt.
 • Bruge digitale kameraer til din oprigtige fotos i stedet for engangs bord kameraer. I Europa alene er mere end 24 millioner engangskameraer kun bruges én gang og derefter smides væk hvert år. At udvikle disse billeder kræver også en stor del af kemikalier, som ikke ligefrem øko-venlige enten. Plus de tager meget lav kvalitet fotos. Overveje at leje en eller to digitale kameraer for dine gæster til at tage oprigtige fotos, eller blot opfordre dine gæster til at bringe telefoner og kameraer de sandsynligvis allerede ejer. Du vil ende op med en masse flere billeder, der er langt højere kvalitet, plus de fleste virksomheder, der tilbyder denne service giver hjemmeside hosting af fotos, så alle dine gæster kan nyde minderne, de hjalp med at skabe.
 • For musik, overveje en akustisk band og undgå energiforbrug forstærket musik af et elektrisk band eller DJ.
 • Leje leverandører, der allerede er grønt. Du kan finde grønne bryllup DJs eller grønne fotografer eller videografer, som allerede reducere deres carbon brug ved hjælp af lav-drevne high-output-udstyr og opveje enhver resterende carbon brug.
 • Skrot det hele og bare stikke! Hvis en traditionel ceremoni er ikke hvad der er vigtigt for dig, kan du og din elskede tage en tur ned til rådhuset og binde knude ret dengang og der.

Advarsler

 • Der vil være naysayers. Der vil være nogle mennesker, der klager over dette er det eneste begivenhed i dit liv, hvor du skal spendere og ikke bekymre sig om konsekvenserne. Men hvis du virkelig tror på en miljøvenlig livsstil, give efter for sådanne klager ikke kun forråde din passion, men vil heller ikke give mulighed for at skabe et rum, der blidt rejser folks bevidsthed gennem demonstration af mulighederne.