Wkidk

Hvordan til at vælge en brudekjole

Tillykke på din engagement! En af de første ting, du sikkert billede, når envisioning din er den kjole. Men før du begynder shopping for en brudekjole, er det en god ide at vide, hvad du leder efter.

Steps

Hvordan til at vælge en brudekjole. Beslut dig for en silhuet.
Hvordan til at vælge en brudekjole. Beslut dig for en silhuet.
 1. 1
  Gør din forskning. Før du overhovedet begynder at kigge rundt, forsknings kjoler. Du bør altid have en smule viden om kjoler (og kender nogle af de lingo), før du selv sat foden ind i en brude butik. Der er også mange brude magasiner, der vil give et væld af oplysninger, herunder Brides, moderne Bride, Brude Guide, Wedding Bells, osv. Alle disse blade har hjemmesider, hvor du kan finde hurtig information uden at betale for bladet.
 2. 2
  Beslut dig for en silhuet. Brudekjoler er lavet i flere forskellige silhuetter. Før du overvejer noget andet, ved, hvilken type kjole vil fladere din figur bedst. Kig på billeder af hver type. Du kan gennemse bryllup website message boards og medlem profiler for billeder af rigtige kvinder iført kjoler, snarere end at lægge professionelle billeder af modeller iført dem.
  • Bold kjoler har meget fuld nederdele og generelt vil se smuk på enhver kropstype, medmindre bruden er meget kort og små. I dette tilfælde kan det være overvældende at hendes lille ramme. Bold kjoler generelt enten have krinoliner indbygget eller en slip du skal bære for at støtte formen af ​​kjole. Vær opmærksom på at dette ekstra stof kan være tunge og pladskrævende og vil kræve ekstra pleje til at bære.
  • A-linjer har normalt en monteret overdelen med en nederdel, der blusser forsigtigt fra taljen til at danne et "A" facon. De generelt arbejder for alle som godt, og er et fantastisk valg for en person, der gerne vil skjule underkrop fejl, men ønsker ikke en bold kjole. A-linjer er ikke så fuld som bold kjoler.
  • Skeder fladere kvinder med slanke, afbalancerede figurer. De bør ikke bæres af brude, der ikke kan lide deres tal. Denne kjole vil ikke skjule eventuelle mangler. Hvis du tror, ​​dine lår eller numse er for store, vil du være elendige i denne type kjole. Forsøg ikke at trække det ud, fordi du har fundet en kjole, du elsker i denne stil. Du ønsker ikke at risikere at blive ubehagelig eller selvstændig bevidst på din bryllupsdag, eller beklager dit valg, hver gang du ser på bryllupsbilleder.
  • Empire talje kjoler har en nederdel, der falder fra lige under brysterne. Selv om der normalt er opført med forskellige talje typer, og ikke altid betragtes som en form for silhuet, de er et fantastisk valg for en afslappet, uformel bryllup eller bryllupper i et tropisk klima. De er som regel lavet af lys, der strømmer stof. De er også fremragende til gravide brude, fordi de giver ekstra plads i taljen, hvilket gør dem en behagelig valg. De vil heller ikke trække så meget opmærksomhed til maven som en kjole med en lavere talje ville.
 3. 3
  Envision dit bryllup. Forestil dig selv på din bryllupsdag. Hvad har du på? Hvilken silhuet er din kjole? Hvilken stof? Er det broderede eller beaded? Hvilken farve er det? Med så mange valgmuligheder for den kjole, kan det være overvældende at se gennem hundreder eller tusinder af dem. Nogle brude har sagt, at efter at have kigget gennem stativer og stativer af kjoler, de alle begynder at se det samme. Så før du selv sat sig for at prøve dem på, forestiller din bryllupsdag, og hvordan din kjole ser ud, og notere ned en liste over ting, der beskriver den kjole af dine dagdrømme. Du behøver ikke at kende alle de brudekjole vilkår. Bare nedskrive en beskrivelse af den kjole, du forestille. Eksempel liste: "princessy, satin, nogle skygge af hvidt, men ikke ren hvid, spaghetti-stropper."
 4. 4
  Overveje omstændighederne. En bred vifte af faktorer kan påvirke, hvad der gør en særlig kjole passende til lejligheden.
  • Formelle ceremonier normalt kalder for gulv længde kjoler og lange tog, mens uformelle ceremonier (især destination bryllupper), er et fantastisk sted at bære en kortere kjole uden et tog på alle (eller en "sweep" tog, som lige netop børster gulvet). Et andet eksempel: I nogle tilfælde er stropløs kjoler anses for uegnede til meget formelle ceremonier.
  • Hvis du skal giftes om vinteren, kan du ikke ønsker at være en meget let, tyndt stof, medmindre du planlægger at være inde hele tiden. Hvis du har en strand bryllup i midten af juli, kan du ikke ønsker at bære en tung stof som hertuginde satin.
  • Mens de mest traditionelle ceremonier vil kræve en hvid kjole, i mange tilfælde, behøver brudekjoler ikke at være ren hvid længere! Mange kvinder vælger kjole farver, der bedst supplerer deres hudfarver, der spænder fra diamant hvid til elfenben til champagne til faktiske farver (pink, blå, rød). Vælg den farve, du føler dig smukkeste i.
 5. 5
  Beslut dig for en budget. Når der træffes beslutning om dit budget, behøver du ikke at angive en meget specifik pris. Bare gør det en generel rækkevidde, som f.eks 750€ - 1120€ eller endda 750€ - 1500€. Du kan altid bryde denne regel senere, hvis du er i stand til og virkelig vil, men det hjælper at have en generel rækkevidde. Nogle eksperter foreslår, at afsætte 10% af det samlede bryllupsbudget til brudens påklædning. Bare sørg for at huske på, at "påklædning" omfatter ikke bare den kjole selv, men de andre ting: slør, sko, slip, smykker, handsker, osv. Alle disse ting er valgfrie, naturligvis (undtagen for slip, hvilket er normalt nødvendigt at holde kjolen fra at gå mellem benene, når du går). Men du bliver nødt til at faktor i prisen på hvad emner, du beslutter dig for at bære med din kjole.

Tips

 • Brudekjoler sælges typisk af designer og stil nummer, selv for de mindre dyre typer, så notere hvilke designere du kan lide og den stil numre - dette kan hjælpe dig med at finde lignende stilarter, der kan være mere overkommelig end den nøjagtige kjole du ønsker.
 • Når du rent faktisk går til en butik, i modsætning til andre tøjbutikker, vil brudekjole butikker ikke har ofte kjoler i din størrelse. Du kan gøre en beslutning baseret på en kjole, der er for stort eller for lille. Det er her, der træffes beslutning om en silhuet forhånd kan hjælpe dig. Hvis du ved, at empire talje er smigrende at din figur, er det lettere at tage springet, når du står i en kjole 4 størrelser for store med enorme klip i ryggen og forsøger at forestille sig, hvordan den korrekte størrelse vil se ud.
 • Hvis du føler, du er mest smuk i en kjole, så køb det! Ligegyldigt hvad stil bryllup du har, eller hvor lang tid før dit bryllup - du er shopping, hvis du føler dig smuk i det, du vil skinne på dagen.
 • En anden mulighed for at overveje, er at leje en kjole. Dette kan være en langt mere overkommelig måde at få dig en fantastisk kjole (for dagen). Den anden bonus er ikke at skulle rengøre, gemme, eller nogensinde beskæftige sig med det igen.
 • Bare husk, at i sidste ende, det er dit bryllup, og du kan gøre hvad du vil. Men hvis du beslutter dig for at bære en mini-nederdel kort, stropløs, backless kjole til din super religiøs ceremoni, kan du ende med at komme tilbage for at dele dine erfaringer ved at skrive en Google artikel om "Sådan holder dit Super Religiøse forældre fra Skæring Off Deres monetære indskud i dit bryllup! "
 • Hvis du er heldig nok til at have en master syerske som en god ven og tid nok, du har mange flere muligheder. Den første er at gøre det fra bunden. Dette kan være ganske dyrt med visse stoffer være så dyrt som en kjole selv. En anden mulighed er at alvorligt ændre en kjole. En størrelse 10 brudekjole kan være i stand til at blive omdannet til en 18 ved visse kombinationer af størrelser og kapaciteter. Disse kjoler kan købes i salget for mindre end stof.
 • Hvis finanser er virkelig et problem, kan der være kjoler til rådighed gennem velgørende organisationer.