Wkidk

Hvordan laver en justerbar reb grime

Et reb grime er godt at have omkring til kvæg, får og geder, og det er en absolut nødvendighed omkring gården og ranch. Det er langt billigere at lave en justerbar halterneck end at gå ud og købe en hest grime et foderstof butik og finde ud af det er ikke den rigtige størrelse til de dyr, du har behov for at bruge den på.

Hjemmelavet grime er gode at bruge til at undervise husdyr, som kvæg, får og geder, at lede, til at gøre rutinemæssig håndtering i dag-til-dag aktiviteter, og for at begrænse dem, når det er nødvendigt. En grime lave omkostninger giver producenten til at foretage ekstra at placere rundt om gården, hvor og når det er nødvendigt.

Steps

Hvordan laver en justerbar reb grime. Vælg en 12 'til 15' (fod) (3.
Hvordan laver en justerbar reb grime. Vælg en 12 'til 15' (fod) (3.
 1. 1
  Vælg en 12 'til 15' (fod) (3.6 m til 4,5 m) længde halv-tomme (1,27 cm) tre-strenget reb. Enhver form for reb, fra bomuld til nylon vil arbejde. Men dit valg afhænger af den nødvendige styrke, holdbarhed er nødvendig, og omkostninger. Mindre tov, der er 1/4 "til 3/8" (6,35 til 9.52mm) diameter er egnet til og geder.
 2. 2
  Finish ene ende af den ved piskning det, fastspænding det med en rørring, dypning eller varmebehandle den. Bemærk, at den metode, du vælger, afhænger af dine ønsker og den type af reb, der anvendes. Manglende afslutte rebender vil resultere i optrevling og un-lægningen.
  • Midlertidigt afslutte den anden ende af rebet med tape eller snor.
  • Du bliver nødt til at danne en ind i denne ende efter grimen er afsluttet.
 3. 3
  Markér et punkt med din hånd omkring 12 til 15 inches (30.5 cm til 38cm) fra piskede enden af rebet. Henvise til denne længde som den korte ende af rebet. Den resterende længde er den lange ende.
 4. 4
  Placer den korte ende på din højre og den lange ende på din venstre. Tag fat i rebet på 12 "til 15" (30,5 cm x 38cm) mark mellem tommel-og første to fingre (forgrunden og midten) på begge hænder.
  • Adskille dine højre og venstre hånd med omkring 2 "(5cm) fra hinanden.
  • Drej rebet med din højre hånd og mod uret med venstre hånd. Dette vil åbne strenge i rebet mellem hænderne.
 5. 5
  Isoler en af de åbne tråde med tommel-og pegefinger på din venstre hånd. Brug højre hånd til at indsætte piskede ende af den korte ende af rebet under streng åbningen, indtil den dannede løkke har øje åbning omkring det dobbelte diameter af rebet.
 6. 6
  Placer rebet, så øjet loop er på din venstre hånd med den korte ende peger mod 03:00 og den lange ende peger mod 06:00. Tag fat i øjet loop og enkeltstrengen løber tværs over korte ende af rebet mellem din venstre tommelfinger og pegefinger.
  • Med din højre tommelfinger og pegefinger, så tag fat i den korte ende af rebet på et punkt i nærheden af ​​øjet loop.
  • Sno eye-loop og korte ende af rebet med hænderne, indtil du har isoleret to strenge mellem din højre tommelfinger og pegefinger.
 7. 7
  Brug din venstre hånd til at indsætte den lange ende af rebet fra bunden og op under og gennem disse to strenge.
  • Træk den helt igennem, indtil der ikke er nogen slæk. Hvis du har gjort det ordentligt op til nu, vil den ene side af sløjfen viser tre dele liggende glat side-by-side. Dette er vigtigt, fordi de vil blive anbragt mod dyrets ansigt.
 8. 8
  Med øjet loop i din højre, tag fat i den korte ende af rebet mellem din venstre tommelfinger og pegefinger omkring 2 inches (5cm) fra pisket ende. To inches længere væk fra pisket ende fatte det på samme måde i din højre hånd (dine hænder skal være 2 inches fra hinanden, venstre nærmest den korte ende end den højre).
  • Åbn trådene ved at dreje med uret med højre hånd og mod uret med venstre hånd.
  • Når trådene er åbnet bred, skubbe dine hænder sammen. Dette vil medføre, at strengene spænde og fold overstået, danner tre.
 9. 9
  Linje disse tre loops op i den rækkefølge og arbejde en skærpet stick med samme diameter af rebet ind i sløjfer. Brug højre hånd til at fodre den lange ende af rebet ind i sløjfer, der starter ved en tættest på øjet loop. Fjern stokken fra en løkke på et tidspunkt, som du kører den lange ende af rebet gennem dem.
 10. 10
  Kør den lange ende af rebet ind i og gennem øjet af løkken. Dette afslutter grime!
 11. 11
  Permanent afslutte den lange ende af rebet grimen på den måde, du vælger. Overveje at gøre en krone knude i enden, fordi en krone knude og tilbage splejse skaber en praktisk håndtag.
  • Brug ikke en hog ring til slut enden, da det kunne fange og rive huden af ​​din hånd.

Tips

 • Anbring altid grime på dyret, så øjet løkke er på venstre side. Denne måde du fører fra venstre.

Ting du behøver

 • 12 'til 15' (fod) (3,6 til 4,5 m) tov
 • Skærpet stick samme diameter som tov