Wkidk

Hvordan at sende en hund

Følg disse forholdsregler for at sikre din hund er transporteret korrekt og med kvalificerede transportører.

Steps

Hvordan at sende en hund. Lær at når du bruger flyselskaberne, bør du tjekke vejret regler.
Hvordan at sende en hund. Lær at når du bruger flyselskaberne, bør du tjekke vejret regler.
 1. 1
  Lær at når du bruger flyselskaberne, bør du tjekke vejret regler. De får strengere over ikke forsendelse kæledyr i vejret, der er for varmt eller for koldt. (Deres definition, ikke din.)
 2. 2
  Kontroller, at din hunds papirer er up-to-date. Forordninger er forskellige for at flytte dyr intrastate vs mellemstatlige og også for at krydse internationale grænser. Ethvert luftfartsselskab skal et sundhedscertifikat dateret tidligst 10 dage før afrejse.
 3. 3
  Spørg din dyrlæge, hvis du har brug for at tage nogen forholdsregler før afsendelse tid. Dyrlægen vil også sørge for, at din hunds rabies skud er aktuelle. Dette er også et godt tidspunkt at spørge om mulige sedering for dyret under sin tur og om mikrochip identifikation. (BEMÆRK:.. Brug sedation at sende dit kæledyr er meget farligt, da det i høj grad reducerer dit kæledyr evne til at regulere deres kropstemperatur Der har været mange dødsfald forårsaget af ejere ved hjælp af beroligende midler, og det bør kun bruges i ekstreme tilfælde Europa Veterinary Medical Association, Humane Society i Europa, ASPCA, DOT og FAA foreslår, at du IKKE GØRE adstadige dit kæledyr, når de flyver. Yderligere oplysninger fra Den Europæiske Veterinary Medical Association kan findes på www.avma.org )
 4. 4
  Hvis du flyver med rutefly, sørg for at have en tilstrækkelig kennel / bur til dit dyr. Dit kæledyr bør være i stand til at komme op og vende rundt i kabinettet. Det er en god ide at skrive ned dine kontaktoplysninger på kennelen / buret, bare for at være på den sikre side. Gør det personligt: ​​Hej, mit navn er _______, og du kan kontakte mig at_____ i Arizona. Det vil hjælpe med at få dit kæledyr bemærket, hvis der er en forsinkelse eller uventet ventetid. Også sætte nogle fødevarer i en Ziploc pose med instruktioner og tape det til kennelen i tilfælde af en nødsituation.
 5. 5
  Hvis du flyver med dit kæledyr i kabinen af flyet med dig på en crateless flyvning, det dogtravel selskabet bestemmer i-kabine crateless flyvninger til hunde i alle størrelser], så sørg for dit kæledyr er vant til at sidde i et sæde i en bevægende køretøj til lange perioder, såsom din bil. Du vil også ønsker at akklimatisere dit kæledyr til at bære en sikkerhedssele før din flyvning.
 6. 6
  Sørg for at din hund har et halsbånd med de korrekte tags på det. Endnu bedre bruge en permanent markør og skrive direkte på kraven for bedre visuel. Hvis dit kæledyr får løst er det ikke sandsynligt at lade nogen tæt nok at se tags. Eller tags kan gå tabt.
 7. 7
  Vær sikker føreren kender medicin din hund tager, samt den type kost, vand og motion tidsplan, at dit kæledyr er vant til. Vær sikker på at give ekstra mad og medicin til chaufføren, hvis deres rejse tager længere tid end forventet på grund af vejret, trafik, mekaniske problemer, osv.
 8. 8
  Pak ikke legetøj eller andre tæpper, håndklæder mv. De er ikke tilladt i kassen. Blot 16 ounces tørt hundemad, absorberende materiale såsom strimlet papir og din hund. Flyselskabet handlere levere vand og absorberende materiale vil blive kasseret og erstattet på et tidspunkt i løbet af turen.

Tips

 • Stille flere spørgsmål, indtil du føler dig tryg med PET transportvirksomheden.
 • Find en kvalificeret og pålidelig pet transportvirksomheden.
 • Forskning kæledyr transportører, indtil du finder en, der opfylder dine behov og prisniveau.

Advarsler

 • Alle lastrum er tryksat, men lufttrykket i lastrummet ikke forblive den samme som den gør i passagerkabinen. Dette kunne være en alvorlig risiko for din hunds helbred.
 • Der bliver ingen mennesker i lastrummet for at hjælpe dit kæledyr, hvis dit kæledyr har en nødsituation. Sørg for, at dit kæledyr er ved godt helbred og har en ok fra din dyrlæge til at flyve i lasten. Hjerte, lunge, nyre, og alle andre vitale organer spørgsmål kan være fatalt for dit kæledyr. Hvis du flyver dit kæledyr for at modtage behandling, skal du huske ændringen i højde og lufttryk kan være yderst smertefuldt for dit kæledyr. Eventuelle knogler, der er blevet brudt, eller blevet opereret, eller endda kæledyr, der har haft større operationer bør gives betydelig tid til at komme før fører dem til at undgå svære smerter. Sedation er ikke en meget god løsning til kæledyr, der flyver og kan være dødelig, især for et dyr, der bare blevet opereret.
 • Hvis du har en kortskallet (kort næse) kæledyr som en mops, bokser, chow chow, tyr hund af enhver art, osv., sørg for at tjekke med din dyrlæge før der fører til at sikre dit kæledyr kommer til at være sikker. Mange flyselskaber vil ikke flyve hunde med korte næser i lastrummet på grund af risikoen for deres helbred.
 • Før plukning et kommercielt flyselskab til at flyve, kan du ønsker at gennemgå Dot Animal hændelsesrapporter om antallet af tabte kæledyr, sårede eller som dør under transport i lastrum. Hvis du gerne vil gøre nogle grave, kan du finde disse rapporter i bunden af hver måneds Flytransport forbruger rapport
 • Længere ture kan kræve mad og vand til din hund.

Ting du behøver

 • Collar
 • Leash
 • Korrekt navneskilte
 • Kennel (medmindre PET transportør giver en)
 • Fødevarer, medicin, legetøj, tæppe, noget andet din hund kan kræve
 • Vand dispenser
 • Dit kæledyrs journaler og primær dyrlægen #, hvis der er en nødsituation. Det gør ikke ondt at have disse oplysninger på din hunds kennel.