Wkidk

Hvordan at videregive din krop gennem et ark papir

Trick dine venner og lære et nyt parti trick ved at satse dem, at du kan passe din krop gennem en gennemsnitlig stykke notesblok papir. Det er en temmelig simpelt trick, som kun kræver et par stykker at gøre det til et stort hul, som du kan passe din krop igennem.

Steps

Hvordan at videregive din krop gennem et ark papir. Fold stykke papir på midten, så den er bredere end længere (hamburger fold).
Hvordan at videregive din krop gennem et ark papir. Fold stykke papir på midten, så den er bredere end længere (hamburger fold).
 1. 1
  Fold stykke papir på midten, så den er bredere end længere (hamburger fold).
 2. 2
  Skåret fra folden til enden af papiret omkring 2 cm fra den side, stoppe 2 cm fra enden af papiret. Må ikke skære hele vejen til kanten. Foretag en anden, kortere snit omkring 2 cm til siden af ​​den første snit startende fra folden igen, stopper 3 cm fra enden af ​​papiret.
 3. 3
  Fortsæt skiftevis disse nedskæringer, indtil du når til slutningen af papiret, der slutter på en "lang" cut ca 2 cm fra den anden ende.
 4. 4
  Fold papiret og, startende på den ene side, skæres fra toppen af den første "lange" klip til den anden "lange" cut, adskille det fra øverst.
 5. 5
  Gentag dette trin, denne gang fra den tredje "lange" cut til den fjerde "lange" cut. Hold gøre dette indtil du når den sidste "lange" cut.
 6. 6
  Udfør den samme proces på den anden side, at gentage de nedskæringer beskrevet i de sidste trin, men denne gang skåret mellem anden og tredje "lange" nedskæringer, fjerde og femte, et cetera.
 7. 7
  Skær fra kanten af papiret til de "små" nedskæringer, du har foretaget tidligere (begge sider).
 8. 8
  Åbn papiret og trin gennem store papir hoop, som du lige har oprettet.
 9. 9
  Færdig.

Tips

 • Det kan være lettere at gøre dette med stivere papir. Hvis du bruger spinkelt papir stykkerne har en tendens til flop omkring en masse.
 • Gør din oprindelige nedskæringer tættere sammen, hvis du ønsker at gøre en større hul.
 • Nøjagtige målinger er ikke nødvendige.
 • For en hurtigere trick, gøre dette på en mindre stykke papir. Selv en fjerdedel af en almindelig stykke papir (omkring 4 tommer med 6,5 tommer) vil give dit hoved til at passere igennem!
 • Åbn papiret langsomt, så du ikke rippe den.

Ting du behøver

 • Papir (noget på størrelse med et postkort eller større vil gøre)
 • (Hvis det ønskes)