Wkidk

Hvordan man laver en fjerdedel forsvinde

Med lidt omhyggelig forberedelse, kan du lave en fjerdedel eller en anden mønt forsvinde. Du placerer et glas over mønten og poof - det er gået! Denne variation kræver nogle indstilling op, men er imødekommende og sjov for børnene.

Steps

Hvordan man laver en fjerdedel forsvinde. Forbered dig på tricket på forhånd, ud af synet af din målgruppe.
Hvordan man laver en fjerdedel forsvinde. Forbered dig på tricket på forhånd, ud af synet af din målgruppe.

Forberedelse

 1. 1
  Forbered dig på tricket på forhånd, ud af synet af din målgruppe.
 2. 2
  Spore en cirkel omkring kanten af en klar drikkeglas. Arbejd let med blyant og holde den linje så tæt som du kan for at fælgen.
 3. 3
  Klip denne cirkel fra papiret. Gøre cut pæn og stok så tæt som du kan for at linjen.
 4. 4
  Stick fire bittesmå stykker af klare, dobbeltklæbende tape til randen af glasset ved 12 klokken 03:00, 06:00 og 09:00. Arrangere dem, så at overskydende strækker mod indersiden af ​​glasset. Brug at skære stykker tape så lille som muligt.
 5. 5
  Line up papiret så tæt som du kan med kanten af glasset, og tryk tapen mod papiret cirklen, så papiret dækker mundingen af glasset.
 6. 6
  Placer manipulerede drikkeglas på hovedet på et andet stykke farvet papir i samme farve. Mundingen af ​​glasset skal se normalt og du bør ikke være i stand til at fortælle, at der er et stykke papir tapede til fælgen.

Udførelse af trick

 1. 1
  Inviter din målgruppe til rummet.
 2. 2
  Placer en fjerdedel på farvet papir ved siden af den klare drikkeglas. At låne illusionen autenticitet, spørg et publikum medlem i det kvartal eller anden mønt. Hvis du vil, læse den året på kvartalet og understrege, at kvartalet skal være reel, da det kom fra publikum. Vis den rundt, giver det en flip, banke den mod bordet for at bevise, at det er solid.
 3. 3
  Drapere et tørklæde, lommetørklæde eller håndklæde over glasset.
 4. 4
  Flyt dækkede glas på toppen af kvartalet, hvilket gør, at papiret cirklen dækker kvartalet helt.
 5. 5
  Bølge en tryllestav, tryk på bunden af glasset tre gange, eller sige de magiske ord, hvad du foretrækker. Denne form for udsmykning med til at give det indtryk, at forsvinden sker ved et trylleslag.
 6. 6
  Fjern kluden med en blomstre til at afsløre, at kvartalet er forsvundet.

Tips

 • Gør kredsen af ​​papiret nøjagtig samme størrelse som mundingen af ​​glasset. Hvis det er større, er det en død giveaway.
 • Hvis du bruger tyndt papir, f.eks papir, kan du være i stand til at se en svag kontur af mønten under papiret. Stick med tunge konstruktion papir eller lignende.
 • Du kan vende det trick at gøre kvartalet frem igen, men ikke gentage det, for at dit publikum fange den.
 • Ved hjælp af for stor en mønt, såsom en dollar kunne give det væk.
 • Du kan bruge to mindre stykker farvet papir eller et større stykke til din baggrund.
 • Hvis denne illusion vil være en del af en større handling, kan du indstille det hele op på et lavvandet bakke. Derefter indfører bakken med glasset allerede på det, eller har din assistent bringe det i. Udfør illusion det samme, så fjerne hele bakken på én gang. Hvis bakken har en dejlig, firkantet bund, kan du endda linje i bunden af ​​bakken med farvet papir, så farven ligner bare en del af bakken.
 • Hvis der blyantstreger være synlig på papiret efter man skærer cirklen, enten bruge en viskelæder til at fjerne dem, eller et sted at side, så det vil stå ned, når glasset er i position til det trick.
 • Lyset brydende gennem den afrundede kant af glasset vil bidrage til at skjule båndet, som vil tykkelsen af ​​glasset.
 • Hold dit publikum på en lille afstand til denne illusion, hvis du er i tvivl om synligheden af ​​papirets kanter eller stumper af tape.
 • For at gøre publikum endnu mere forvirret, satte kredsen papir på større stykke, satte klar tør lim på det og lad det tørre lidt, så det er klistret. (Alle før publikum kommer i). Hold glasset op, beviser at der er noget særligt ved det. Derefter, når du sætter det nedad, sætte det over cirklen, og dække det med tørklædet. Dit publikum vil blive overrasket.

Advarsler

 • Løft ikke klare drikkeglas for højt op, eller folk kan se papiret tapede på fælgen. Gør det ikke for langsomt ellers publikum kunne se tricket bag det.
 • Må ikke frivilligt i drikkeglasset for inspektion, medmindre du er sikker på at du kan fjerne papiret, og alle spor af båndet. I stedet viser halstørklæde og kvartalet.

Ting du behøver

 • Tape
 • Saks
 • Farvet papir (såsom byggeri papir)
 • En klar drikkeglas
 • Et håndklæde, lommetørklæde eller tørklæde stor nok til at dække glasset.
 • En fjerdedel eller andet mønt