Wkidk

Hvordan at stryge en skjorte

Der er en kunst at korrekt strygning en skjorte. Mange mennesker foretrækker at sende det ud skal stryges, fordi det er vanskeligt at stryge et heletiden skjorte. Men når du finder du absolut skal have den skjorte strøget nu at bære aften, er der ingen tid til at sende en skjorte ud til at blive vasket, er du nødt til at vide, hvordan man gør det selv.

Steps

Hvordan at stryge en skjorte. Start med en nyvasket skjorte.
Hvordan at stryge en skjorte. Start med en nyvasket skjorte.
 1. 1
  Start med en nyvasket skjorte. Når din skjorte kommer ud af tørretumbler, ryste det ud, glatte det med dine hænder, og hænge det på en skjorte bøjle. Knap den øverste knap.
 2. 2
  Lad din jern for at nå den rette temperatur. En skjorte, der er rynke-fri tager et køligere indstilling end den varme indstilling for bomuld. Vær omhyggelig med ikke at brænde skjorten. Se fabrikantens indstillinger.
 3. 3
  Let spray hængende shirt med dimensionering eller spray stivelse (ekstraudstyr) og fjern derefter skjorte fra bøjlen. Knappe den øverste knap.
 4. 4
  Læg kraven fladt ud på strygebrættet og tryk på. Jern fra punkterne i kraven indad til bagsiden af ​​halsen. Gøre undersiden af ​​kraven samt.
 5. 5
  Tryk på bærestykke og skuldre. Placer dit strygebræt inde i skjorte og ind i armen. Hvis dit strygebræt ikke har en lille bord til at indsætte i ærmerne, og derefter sætte ærmet oven strygebrættet, begge sider sammen flade, og jern. Drej skjorte at stryge bagsiden. Flyt til den modsatte skulder. Derefter drejes skjorte, og gør bagsiden af ​​åget og skuldre
 6. 6
  For en langærmet skjorte, skal du trykke på manchetterne næste, svarende til kraven instruktioner. Drej shirt til at trykke på den anden side.
 7. 7
  Lay ene ærme fladt ud på strygebrættet. Juster ærmet efter den nederste søm som vejledning. Tryk forsigtigt, bevæger begge lag af stof flad som jern glider tværs forsiden af ​​muffen. Gentag i den anden ærme. Drej skjorte til at gøre den anden side af ærmet.
 8. 8
  Placer kroppen af skjorte på den kvadratiske ende af dit strygebræt, knaphul panel først. Tryk fra bunden halen forløber opad til kraven. Lad ikke rynker eller folder til at presse ind i stoffet. Drej skjorte at stryge indersiden af ​​kroppen af ​​skjorte også.
 9. 9
  Flyt shirt position til den næste krop panelet halvdelen af ryggen. Tryk fra halen forløber opad til kraven.
 10. 10
  Flyt shirt position til næste karrosseripanelets, den anden halvdel af ryggen. Tryk som før.
 11. 11
  Flyt shirt position til den sidste kroppen panelet anden halvdel af fronten, knappen panelet. Tryk som før.
 12. 12
  Retur pressede shirt til bøjle, knap øverste knap og tredje knap.

Tips

 • Du måske ønsker at stryge bagsiden eller indersiden af ​​stoffet samt udenfor. Det gør en pænere, glattere udseende, minus folder. Start strygning undersiden, eller inde i stoffet først, således at eliminere folder under strygningen ydersiden.
 • Hvis du har et dampstrygejern, brug destilleret vand købes på ethvert købmand. Det vil forhindre tilstopning af ophobning af mineraler.
 • For at finde ud af, om jernet er varmt, lægge fingrene i vand, og svirp det på jernet. Hvis det syder, du ved jernet er klar og varm.
 • Bomuld indhold shirts trykke bedst og tage en varmere jern indstilling.

Advarsler

 • Husk at trække din jern når du er færdig, står den på toppen af ​​ovnen for at køle af, og opbevar utilgængeligt for børn.
 • Luftfriskere er ikke en erstatning for spray dimensionering.

Ting du behøver

 • Skjorte
 • Bøjle
 • Jern
 • Strygebræt
 • Destilleret vand