Wkidk

Hvordan at slippe af bændelorm i dit kæledyr

Bændelorm er tarmparasitter af hunde og katte. Denne parasit tillægger tyndtarmens væg ved kroglignende munddele. Til sidst, kan voksne bændelorm nå flere inches i længden. Som voksen modnes, enkelte segmenter brække fra hoveddelen af ​​bændelorm og passere ind i afføring.

Steps

Hvordan at slippe af bændelorm i dit kæledyr. Vide hvor man skal lede.
Hvordan at slippe af bændelorm i dit kæledyr. Vide hvor man skal lede.
 1. 1
  Vide hvor man skal lede. Du vil normalt være mere opmærksomme på bændelorm i dit kæledyr end dyrlægen, da æggene ikke møder op i en fækal prøve, medmindre dyrlægen centrifuger fækal prøve. Segmenterne vil blive fundet rundt om bagsiden af ​​kæledyr eller i afføringen.
 2. 2
  Kontrol lopper. Bændelorm skal have en mellemliggende vært, loppen, for at fuldføre sin livscyklus, og angribe det næste offer. Dit kæledyr får bændelorm ved at sluge en loppe inficeret med bændelorm larver eller ved at spise et lille pattedyr, normalt en gnaver, der indeholder ormen. Loppe kontrol indebærer behandling af din hund, indeklimaet og udendørs miljø, hvor hunden bor.
 3. 3
  Indgiv praziquantel som er fundet i Drone og Drontal plus (fra dyrlægen på recept), og tradewinds bændelorm faner (den generiske form, der nu er over-the-counter og meget billigere).

Tips

 • Fordi medicin, som behandler bændelorm infektion er så effektiv, tilbage af bændelorm er næsten altid skyldes reinfektion fra miljøet.
 • Hvis PET bor i en loppe-befængt miljø, reinfektion med bændelorm kan forekomme i så lidt som to uger.

Advarsler

 • Bændelorm kan inficere mennesker, selv om infektion er ikke almindelige eller sandsynlige. En loppe skal indtages for mennesker at blive smittet med den mest almindelige bændelorm af hunde. De fleste rapporterede tilfælde har involveret børn. Den mest effektive måde at forebygge smitte til mennesker er gennem aggressiv, grundig loppe kontrol. Risikoen for infektion med denne bændelorm hos mennesker er ganske lille men eksisterer.
 • Kontrol af lopper er hjørnestenen i forebyggelse af bændelorm infektion. Med de nye og spændende loppe kontrol produkter, der er blevet tilgængelige, er det nu meget lettere end i de forløbne år.

Ting du behøver

 • Du bliver nødt til at befri hjem af lopper.
 • Bændelormsbehandling med praziquantel, nu fundet over-the-counter.
 • Straks behandle når bændelorm opdages.
 • Passende bortskaffelse af alle kæledyr afføring, især i offentlige parker, værftet, eller legepladser.
 • Strenge hygiejne for børn efter at spille udendørs.