Wkidk

Hvordan at kontrollere, om din hund er sund og glad

Har du nogensinde spekulerer over din hund, spørger dig selv, "Er han okay?" Hvorfor er han om den måde? Har han fået et problem? Ikke længere vil du være bekymrende over små problemer din hund har, fordi du kan følge disse simple rutine og daglige check-ups for at holde en glad og sund hund kammerat.

Steps

Hvordan at kontrollere, om din hund er sund og glad. Se og røre ved hans næse.
Hvordan at kontrollere, om din hund er sund og glad. Se og røre ved hans næse.
 1. 1
  Tjek hans øjne. Med din pegefinger og tommelfinger, lette forsigtigt øjenlågene fra hinanden. Hvis hans øjne er rart og klar, og du kan se dit spejlbillede i dem, så er han fint. Hvis de ser noget mælkeagtig og tåget, så han kan have brug for dyrlæge opmærksomhed, afhængigt klarhed hans øjne.
 2. 2
  Se og røre ved hans næse. Er det vådt og koldt? Din hund er helt fint. Men hvis hans næse er varm og tør, kan det betyde, at han er dehydreret og har brug for en drink. Som er den normale årsag til en tør næse.
 3. 3
  Undersøg ørerne. Kig inde i hans ører. Et meget alvorligt problem er, når han har masser af sorte klumper af ørevoks, og dette ofte foreslår skader på hjernen. Det kunne dog bare være en gær infektion i hans øre, som ofte ledsaget med en lugt. Ear infektioner er ikke alvorlige, men ubehandlet kan forårsage høreskader. De kan behandles i hjemmet med en øre vask. Hvis det er persistent der bliver brug for dyrlæge pleje. Et andet element af interesse i øret er duften. Er der en mærkelig lugt wafting fra deres ører? Dette kan betyde uregelmæssigheder i at spise, men det er ikke noget at være bekymret over.

Tips

 • Hvorfor er han klynker? Klynker er en hunde måde at udtrykke de har brug for noget, som regel vil han brug for mad eller vand, kærlighed og menneskelig hengivenhed. Men hvis du allerede har givet ham disse ting, så han formentlig nødt til at have en check op hos dyrlægen, for at sikre at han ikke har noget galt med ham.
 • Min hund ridser meget ofte. Hvad er det? Nå alle hunde ridse, ligesom mennesker, når vi har en kløe, men hvis de er skrabe hele tiden, det kunne være en eller flere ting. Først shampoo, du bruger på ham, kan være for barsk - prøv en vanilie baseret shampoo. Hvis hans hud er også skællet han kunne have en allergi til enten mad eller noget i hans omgivelser - prøv nogle Benedryl (spørg din dyrlæge til dosering-a £ 70 hund kan tage 2 piller tre gange dagligt). Hvis kløe er omkring hans ører, tjek dem, hvis de har sort ørevoks, kan han have en øre infektion - se ovenfor til behandling, hvis ørerne ser rashy indeni kunne være allergi eller øremider. Øremider brug dyrlæge behandling. Eller hvis du ser noget andet de sandsynligvis har hentet en slags tic eller loppe, sandsynligvis fra at køre i højt græs eller fra en anden hund. Dette kræver en besøg på dyrlæger, efterfulgt af regelmæssige månedlige behandlinger for at sikre, at han ikke fanger nogen flere uønskede parasitter.
 • Hvorfor min hund spiser græs? Ligesom katte, når hundene føler sig syge, de spiser græs, fordi deres mave ikke kan fordøje græs. Når græsset når maven, det gør dem kaste op. Hvis han spiser græs og fortsætter derefter med at være syg mere end en gang om ugen, kan han have ring eller bændelorm, hvilket ville have behov for lægehjælp.
 • Hvis din hund halter overhovedet, før farende ham til dyrlæger, har et godt kig og en blid poke at se, hvad der kan have forårsaget haltende. Hvis der er noget, kilet inde i poten, så tag et fast greb, og med jeres længste negle, lås omkring elementet for ubehag, og langsomt trække ud. Hvis du undlader at se noget, og hunden er stadig halter, den fylde badet op med en halv fod varmt vand og masser og masser af salt. Dette vil rense såret, og også sterilisere det, men salt i et åbent sår vil få din hund meget smerte. Må ikke være bekymret, hvis din hund tilbringer et stykke slikker sin pote senere, er han bare nyde den salte smag. Hvis han stadig halter så han kan have brug for medicinsk veterinære opmærksomhed.

Advarsler

 • Hvis en hunds næse er varm eller tør, er det ikke altid, fordi de er syge, og hvis det er koldt og vådt, betyder det ikke, at de ikke er syge. Den varme næse / kold næsetip er en ammestuehistorie og er blevet bevist forkert af mange, mange dyrlæger!
 • Hvis din hund har opfanget noget, kan du føler dig dårligt for at lade det ske. Men husk det er ikke din skyld; alle hunde fange sygdomme på et eller andet tidspunkt i deres liv.