Wkidk

Hvordan at overbevise dine forældre til at få dig en hamster

Vil du virkelig have en hamster? Nå, her er hvordan du får en!

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at få dig en hamster. Forskning hamstere og deres vaner.
Hvordan at overbevise dine forældre til at få dig en hamster. Forskning hamstere og deres vaner.
 1. 1
  Forskning hamstere og deres vaner.
  • Du vil lære, at de lever op til 3 år, nogle gange endda 5 år. De er følsomme over for lys, varme, og mange andre ting såsom kæledyr og små børn. Hvis du har katte, der måtte forsøge at spise det, mener to gange. De kan ikke holdes i direkte sollys eller i utætte områder og har brug for en temmelig stabil temperatur. De har også brug for at blive håndteret hver dag for at forblive venlige, og har brug for at have deres bur rengøres en gang om ugen for at holde sig sund. Du burde ikke få en hamster, bare fordi de er søde.
 2. 2
  Tal med dine forældre. Fortæl dem, du har forsket hamstere og så op dyrehandlere, beskyttelsesrum, og opdrættere rundt i området. Forklar dine planer om at tage sig af hamster. Hvis dine forældre siger ja, vil du har brug for et hjul uden bjælker (fast overflade, så de ikke går i stå), bur strøelse, hamster mad, et bur, og en vandflaske.
 3. 3
  Vær vedholdende uden at være irriterende. Hvis de siger måske, kan du være heldig! Gå til dyrehandleren for at vise dem en hamster og fortælle dem alle de interessante ting, du har lært om hamstere. Få dem interesseret i emnet, og du kan være i stand til at ændre deres sind.
 4. 4
  Vær tålmodig. Efter et par uger eller dage, kan de sige ja. Hvis ikke, af den grund spørge, men ikke tigge, give dem mere tid til at tænke over det, hvis de har brug for det. Der er masser af grunde for og imod at få et kæledyr. For eksempel, hvis du har andre dyr måske sige noget lignende "Vi har ikke brug for en hamster" eller "Vi har katte!" Hvis du ved, hvorfor de nægtede, kan du enten give op eller planlægge, hvordan at overbevise dem i fremtiden. Hvis de siger nej, har ikke en fit, bare spørg dem igen i en måned eller deromkring.
 5. 5
  Planlæg økonomisk for din hamster pleje. Du får brug for mindst hundrede dollars, som du kan få ved at sælge lemonade eller har en garage salg.
 6. 6
  Skriv et brev til dine forældre angivelse, blidt, men klart, hvorfor du vil have en hamster. Også vise, at du overveje grundene til ikke at have en. Dine forældre vil være mere tilbøjelige til at give efter for det gode og konstruktive argument.
 7. 7
  Dine forældre vil sandsynligvis ikke få dig en hamster, hvis du har en historie af ikke at være ansvarlig eller har dårlige karakterer. Prøv at gøre dine gøremål uden dem spørge dig eller forsøge at få bedre karakterer i skolen. Hvis dine forældre kan se, at du er ansvarlig nok til vedligeholdelse af en hamster, kan de lad du har en!
 8. 8
  Tegn et eksempel på en hamster bur. Omfatter alt din hamster har brug for, og tilsæt priserne på alle de elementer (bur inkluderet).
 9. 9
  Beslut dig for et sted at holde din hamster. Hvis du har andre dyr, sætte det i et sted adskilt fra dem, men prøv at sætte på et sted, hvor du går ofte, ligesom stuen eller køkkenet.
 10. 10
  Må ikke bringe hamster op for meget. Det hjælper ikke med noget, undtagen at gøre dine forældre føler sig mere presset.
 11. 11
  Betale for det selv. Du må ikke vil, men det vil sandsynligvis hjælpe overbevise dine forældre. Også, det er ikke for dyrt.

Tips

 • Spørg dem, når de er i godt humør!
 • Spørg dine forældre pænt, men ikke hver anden, vil det gøre dem gale.
 • Må ikke klynke eller tigge. Det bare forværrer dine forældre, og viser, at du ikke er kontrolleret eller modne nok til at håndtere et levende væsen.
 • Sørg for at dit argument er fair og klart for dem.
 • Fortæl dine forældre, at du ikke blot ønsker et kæledyr, men en kammerat, som du vil behandle med venlighed og respekt. Dine forældre har brug for at vide, at du er ansvarlig nok til at få en!
 • Forældre kan sige nej, fordi de tror, ​​de vil ende med at tage sig af det. Hvis du har en anden kæledyr derhjemme, viser sig at jer forældre, du kan tage sig af en hamster ved at tage sig af dette dyr. Hvis du ikke har en anden kæledyr, kan du gøre gøremål for at vise, hvordan ansvarlige og engagerede du er.
 • Være ansvarlig. Pas på ting omkring huset, rense dit værelse, rive bladene, gøre det vaskeri, osv. Dette vil vise du er klar til din egen stue ting.
 • Må ikke bade en hamster i vand. Dette kunne give dem lungebetændelse og dræbe dem.
 • Du måske ikke har vidst dette før, og det er vigtigt! Bemærk, at hamstere er nataktive, så de vil kunne sove det meste af dagen, hvis du ønsker en kælen, men legesyg dagen kæledyr du kunne overveje en kanin eller et marsvin. De fleste kæledyr butikker har begge dele, og de er ret nemme at passe.
 • Kontroller, at ingen i din familie er allergisk over for hamstere, hvis nogen er, hamstere er ikke det bedste valg.
 • Hvis dine forældre stadig ikke sikker, så prøv Dyrepasning efter en ven til at vise dig kan tage sig af hamstere.
 • Sørg for at du har dine forældre tilladelse, før de køber en hamster.
 • Hamstere er bedst holdes alene, og være opmærksom på, at selv dværg hamstere kan ende kampene.

Advarsler

 • Hvis du får syrere, eller forsøger at få dem, så skal du ikke huse dem (syrere) sammen. De vil kæmpe!
 • Roborovski hamstere ikke er gode hamstere for begyndere. De er bedre for mere erfarne hamster ejere. En god race til at starte med, er Winter Whites.
 • Må ikke tigge - dette vil gøre det ud som om du er umoden.
 • Må ikke tænke på at få en hamster, hvis du ikke er klar. Det er et stort ansvar. En hamster er en levende ting, ikke et legetøj, som du kan ignorere eller smide væk.