Wkidk

Hvordan at oprette en hamster bur

En hamster er en nem kæledyr at passe. Ønsker du at vide, hvordan man laver den perfekte bur til din baby? Forkælet hamstere vil elske denne ene.

Steps

Hvordan at oprette en hamster bur. Pick ud af en passende bur.
Hvordan at oprette en hamster bur. Pick ud af en passende bur.
 1. 1
  Pick ud af en passende bur. En hamster har brug for en bur med mindst 360 kvadrat inches af gulvplads til at være komfortabel (jo større buret, jo gladere hamsteren). Sørg for, at det vil ikke skade hamster, og det bør være coated wire til ventilation og sikkerhed, og helst have en plastik bund uden ledninger! Et glas tank med mesh top og fastgørelsesanordninger fungerer også ganske godt, selvom den er tung. Du kan lave en bin bur så godt, for under 15€, som er meget billigere end de små petstore bure.
 2. 2
  Rens den nye bur med mild sæbe og vand for at få plastic rest fra. Skyl godt.
 3. 3
  Tør kabinettet meget, meget godt med et håndklæde eller køkkenrulle.
 4. 4
  Tilføj sengetøj. Det bedste valg i kuldet Care Fersk eller en knock-off kaldet Critter Care. Du kan købe Critter Care på Wal-mart.
 5. 5
  Få en lille hamster hytte. Det er ligegyldigt hvad mærke det er, så længe det er ugiftigt. Fyld den med strimlet toiletpapir (ikke parfumeret), men aldrig med en klud eller bomuld, fordi hvis hamster indtager dette det kunne være dødbringende.
 6. 6
  Tilføj et hjul. Det bedste valg er en med en solid kørende overflade for at forhindre hale eller fodskader fra at blive fanget i egerne (og hvis de får deres lille hoved fangede de kunne dø.) De fleste bure sælges med en 6 tommer hjul, men det skal være mindst 8 inches til tage belastningen fra hamsterens ryg.
 7. 7
  Du har brug for en skål, hvis du ikke har en skål og bare sprede det omkring det kunne blande med din hamster poo og tisse. bør du tømme og påfylde din hamster madskål hver dag fylde den op til 2 inches high.Also foder ham behandler såsom broccoli, gulerødder, agurker, osv., men prøv ikke at fodre for mange greens, da de kan give hamsteren en mavepine.
 8. 8
  Sørg for at have en vandflaske mindst tre inches fra jorden - Lidt lavere for dværg hamstere, så de kan nå det stående.
 9. 9
  Køb en pose tygge pinde - De er et must, da hamstere nødt til at holde deres tænder slibes ned lavt, så de er i stand til at spise. Du kan også få nærende blokke til hamstere, der fungerer som en vigtigste fødekilde, så supplere med frugt og grøntsager.
 10. 10
  Tilføj legetøj, rør, og hvad flyder din båd og forkæler din hamster.

Tips

 • Rengør bur hver uge.
 • Sørg for, at vandflasken ikke lække. For at kontrollere dette, er du nødt til at se, når din lille ven har en drink til at se, hvis det lækker dengang. Hamstere bliver tørstig hurtig og har brug for en masse, så sørg for at have en anstændig størrelse flaske.
 • Giv dit kæledyr en ugentlig hjem helbredsundersøgelse. Lyt til deres vejrtrækning, og hvis der er hvæsen kalde en dyrlæge. Tjek deres poter for rifter, tjekke deres tænder, tjekke deres hud for at se, om der er nogen tegn på skællende eller irriteret hud. Sørg deres næse er tør og deres øjne klart. Du kan overveje vejer dem for at se, om de er få eller tabe sig, som kunne fortælle dig noget til problemer.
 • Sørg for at give dem en chance for at blive fortrolig med deres nye bur før håndtering. At flytte ind i en ny bur er en stor begivenhed for en hamster, og de vil være mere interesseret i menneskelig opmærksomhed, når de er glade.
 • Må ikke holde dem ved benene og trillebør dem. Det belaster deres små ben og kan skade dem.
 • Det er bedst at starte med et nyt bur, men hvis du køber eller bruge en gammel, skal den renses med mild baby-sæbe (Johnsons mild baby-sæbe), og skyl hele. Også at tage væk duften af ​​gamle bur af den gamle kæledyr, kan du bruge eddike. Men eddike tager ikke væk bakterierne i den gamle bur.
 • Prøv at give dem tomme korn eller granola bar kasser med den trykte udenfor fjernes for at forhindre udsættelse for blæk. Hamstere gerne tomme toilet-papir rør, også, og vil elske at spille i dem, indtil de tygge dem i stykker.
 • Tjene masser af godbidder til din ven, så de kan føle sig hjemme.
 • Giv dem rent vand hver dag.
 • En god vandflaske er afgørende for enhver god hamster bur.

Advarsler

 • Må ikke holde din hamster udenfor, hvor temperaturen ændres, katte eller andre rovdyr kunne skade ham, eller det vil være modtagelige for sygdom.
 • Hvis du får crittertrail Dazzler eller andre typer, de kommer med en lukket hjul, der kan være meget irriterende, hvis venstre unemptied hver dag.
 • Efterlad aldrig buret åbne.
 • Syriske hamstere skal holdes alene, eller de vil kæmpe til døden!
 • Hvis du har andre, potentielt truende kæledyr, holde buret højt op hvor de andre dyr vil ikke se det.
 • Må ikke få en til små børn! De kan ikke håndtere dem og enten de eller hamster kan blive såret (dårligt eller meget, meget dårligt i tilfælde af hamster)
 • Vær sikker på at rense buret hver uge, eller de kan dø af ophobning af afføring og urin, og de dampe fra dem.
 • Den Care Fersk eller Critter Frisk strøelse er bedre end andre strøelse (udover Aspen, som kan bruges uden problemer) som enhver blød eller aromatisk træ som fyr eller cedertræ kan være dødbringende for en hamster.
 • Hvis de har løs afføring (grødet poop), eller har ting fast til deres bund, ringe til en dyrlæge med det samme! Dette er et tegn på mange alvorlige små dyr sygdomme eller våd hale i syriske hamstere.
 • Dværghamstere bør holdes i par. Dog skal de være fra samme kuld eller indføres, når unge. Hvis de begynder at slås, adskille dem. Introduktion to voksne dværg hamstere (eller nogen form for hamstere, for den sags skyld), er farligt. Også være sikker på at de er af samme køn (medmindre du gerne vil hele tiden at beskæftige sig med nye kuld af hamster unger).