Wkidk

Hvordan at klække kalkun æg i en inkubator

Hvis æggene under din kalkun høne (r) ikke er udrugning godt, kan du flytte dem ind i en inkubator for bedre udrugning succes. Da kalkun æg har forskellige behov end hønseæg, her er hvordan du øger dine chancer for at have fluffy små kalkuner kører rundt...

Steps

Hvordan at klække kalkun æg i en inkubator. Opsæt dine inkubator mindst 24 timer, før du sætter æg.
Hvordan at klække kalkun æg i en inkubator. Opsæt dine inkubator mindst 24 timer, før du sætter æg.
 1. 1
  Opsæt dine inkubator mindst 24 timer, før du sætter æg.
 2. 2
  Fyld den nederste kanal med vand for at sikre tilstrækkelig fugtighed.
 3. 3
  Placer to termometre i inkubatoren. Sørg for, at de er ophøjet til halvdelen af ​​højden af ​​æggene (normalt omkring 1 tomme). Du kan få engangs plastikkrus og skær dem i den ønskede højde, til at fungere som platforme for termometre.
 4. 4
  Vedhæft en stof forlængelse pæren på en termometer og sørg for, at den anden ende er i vandet kanal nedenunder. Dette termometer, der kaldes en våd-termometer, vil give dig en idé om fugtigheden i inkubatoren, men kun hvis stoffet er våd.
 5. 5
  Sørg for, at temperaturen er stabil ved eller omkring 99 grader Fahrenheit (~ 37 grader celsius), og den våde-bulb temperaturen holder mellem 85 og 100 grader Fahrenheit (~ 29 og 37.5 grader Celsius).
 6. 6
  Mærk æggene med en almindelig blyant. Sæt et "X" på den ene side og en "O" på den anden side (når æggene er fladt på deres sider). Dette er så at når du tænder dem, vil du være i stand til at slå dem præcis 180 grader. Brug ikke en farveblyant en kuglepen eller en markør - disse indeholder kemikalier, som vil skade kalkun gennem skallen.
 7. 7
  Placer æggene forsigtigt i inkubatoren. Har dem alle med det samme bogstav opad. For 25 dage: Drej alle de æg 3-5 gange hver 24 timer. Dette forhindrer kalkun inde klistrer til skallen.
 8. 8
  På den 25. dag, stop vende æggene. Dette er så kalkun kan komme ind klækning position. I ca tre dage, på den 28. dag, vil de udklækkes. Når kalkuner udklækkes, kan de rulle over de andres æg, bruge dreje mærker at holde den samme side opad.

Tips

 • Den normale inkubering periode til kalkuner er 28 dage.
 • Hold øje med vandstanden nedenunder. Hvis du lader det gå for lavt, vil inkubatoren bliver for tør. Den relative fugtighed under klækning tid skal være 65% eller mere for at forhindre, at Tyrkiet fra udtørring inde i sin revne og dø under klækning.
 • Når en kalkun begynder stikke gennem skallen, ikke vende ægget. Sørg for, at revnen at Tyrkiet gør vender opad. Hvis du sætter crack mod gulvet, kan Tyrkiet ikke ville være i stand til at bryde igennem. I de sidste tre dages inkubation kalkun flytter at komme ind udrugning position. 6-12 timer før de klækkes, kan du endda høre dem begynder at titte.
 • Den første revne vil sandsynligvis dukke op mod tykkere ende af ægget. Kalkunen ofte borer sin vej rundt omkredsen af ​​ægget, og popper enden åbnes som en hætte.
 • Håndter æggene så lidt som muligt. Jo mindre forstyrrelse du opretter, jo mere sandsynligt er det, udklækning gå glat.
 • Udrugningsprocessen tager mellem 5 og 10 timer.
 • Efter 24 timer er gået, viser kalkun sit vand og mad. Dyp næbbet i vandet (men ikke så, at det går i næseborene) og se ham drikke. Gentag med foderet. Forhåbentlig din kalkun vil lære og begynde at spise og drikke af sig selv.
 • Den nyligt udklækkede kalkun vil sandsynligvis blive titter, vaklende, træt og våd. Sørg for, at det forbliver varmt og hviler.

Advarsler

 • Vask altid hænder (og aldrig røre dit ansigt) lige før du rører kalkun æg. De olier fra din hud kan gennemtrænge æggeskallen og forurener (dvs. ondt) kalkun indeni.
 • Modstå trangen til at hjælpe en klækning kalkun. Dette vil gøre mere skade end gavn. Lad naturen gå sin gang.
 • Hvis du ikke slå æggene korrekt, kan dit nyfødte kalkun klække med en snoet ben at det ikke vil være i stand til at stå op med. I dette tilfælde vil barnet sandsynligvis nødt til at blive sat ned.
 • Rør aldrig unge kalkuner efter at være i kontakt med kyllinger. Der er sygdomme, der kan overføres fra kyllinger til unge kalkuner (selvom fuldvoksne kalkuner er okay).