Wkidk

Sådan at lære din hund at spille død på kommando

Dette er en sjov og nem måde at tilbringe eftermiddagen. Alt du behøver er din, dine fingre, og nogle små godbidder.

Steps

Sådan at lære din hund at spille død på kommando. Har din hund sidde ned på en komfortabel område, såsom et tæppe eller blød, flad græs.
Sådan at lære din hund at spille død på kommando. Har din hund sidde ned på en komfortabel område, såsom et tæppe eller blød, flad græs.
 1. 1
  First. lade din hund lege og få noget energi ud, før du begynder at træne. 5-10 minutter er god, afhængigt af hvor meget kører rundt, han / hun gør. Næste give hunden et par minutter til at slappe af og køle ned. Dette vil holde det fra at blive distraheret, mens uddannelse.
 2. 2
  Har din hund sidde ned på en komfortabel område, såsom et tæppe eller blød, flad græs. Vælge et sted, hvor der er små distraktioner, såsom andre hunde eller mennesker spiller. Start med nogle nemme kommandoer, ligesom sidde og ligge ned for at få ham varmet op.
 3. 3
  Nu til at begynde træningen. Sig BANG, mens du peger din hånd på ham / hende i en pistol-lignende stilling. Har ham / hende sidde (du kan bruge de normale verbale kommandoer på dette tidspunkt), ligge ned, og derefter, hvis han / hun er bekendt med dette, rulle over.
 4. 4
  Ros ham / hende og give ham / hende en godbid. Du kan anvende flere godbidder for de første par gange, han fuldfører opgaven med succes, for at sikre at han forstår, hvad du beder om ham.
 5. 5
  Gentag de sidste to trin, indtil han har det mestrer. Det er bedre, hvis han får disse særskilte bevægelser låst i hans sind, før du fortælle ham at huske og gøre det på egen hånd.
 6. 6
  Nu forsøge at begrænse de alternative kommandoer (sidde, ned, rul over), og kun sige BANG med din pistol hånd signal.
 7. 7
  Hvis din hund forsøger at rulle over hver gang, midt roll-over stoppe benene i luften og forsigtigt sætte din hånd på maven. Dette medvirker til at lære ham, at du ikke vil have ham til at rulle hele vejen over.
 8. 8
  Hold forsøger og ikke give op. Afhængig af din hund, kan han lære hurtigere eller langsommere. Må ikke blive modløs, hvis han ikke forstår det samme. Han gør sit bedste, bare for dig.

Tips

 • Må ikke råbe på din hund. Dette vil kun resultere i din hund at blive vred og gal på dig. Han vil sandsynligvis også tilslutte din dårlige behandling mod ham til det trick, og ikke nyde undervisningssituationer.
 • Ofte er den bedste belønning du kunne give ham, er ros.
 • Sørg dette er sjovt for din hund. Hvis du kan se, at han er ved at blive distraheret, ked eller frustreret, give ham en kort pause, eller udskyde undervisningen indtil den næste dag.
 • For de bedste resultater, holde din hund interesseret i dig hele tiden. Dette kan kræve korte læring sessioner, såsom fem minutter, med hurtige spille sessioner i mellem. Dette fungerer godt med min hund.
 • Mens din hund udfører tricket, må du ikke holde godbidden i hans øjne. Vis det til ham på forhånd, så han ved hvad der i det for ham, men ofte hunde vil blive distraheret af lugtene, og glemme, hvad de er doing.Also et meget nyttigt tip er ikke såre din hund, når du forsøger at rulle dem over.
 • Husk: Din hund vil ikke se forskellen mellem de størrelser godbidder. Prøv at skære dem i halve eller endda kvartaler.
 • Må ikke blive frustreret eller irriteret. Han er kun en hund, trods alt. Husk, at han sandsynligvis gør et langt bedre job end du ville, hvis du ikke kunne tale eller forstå sproget.
 • Den bedste måde at vise din hund, at han afsluttede opgaven forkert at tilbageholde belønning. Husk at hjælpe og vise ham, hvordan man udfylder den korrekt, hvis han laver en fejl.
 • Hvis du får vred på ham / hende, at de vil synes, du er ved at blive gal, fordi de gør det foran du ikke råbe, brug en rolig stemme, og har masser af tålmodighed.

Advarsler

 • ALDRIG give din hund noget, der indeholder chokolade eller løg. Begge er giftige for hunde og kan være dødelig.
 • Må ikke skælde din hund for ikke at lære det trick hurtigt nok. Han / hun vil få det hurtigt nok.
 • Må ikke overfeed din hund. Så sjovt som det er at kaste ham / hende godbidder og cookies, når han gør det trick perfekt, han / hun vil blive syge. Det er ikke værd at risikoen. Han / hun vil elske din ros lige så meget.

Ting du behøver

 • Hund
 • Treats (Cheerios eller andre, grønne bønner også arbejde godt for behandler og de er sunde!)
 • Blødt område praksis. Helst behageligt for din hund at rulle over på.
 • Brug ikke frosted Cheerios, da de har sukker og som kan gøre din hund syg.