Wkidk

Sådan vind en spole

Når du begynder enhver syprojekt, vil du normalt køber en rulle af tråd i en farve, der går med dit stof. For at få det samme tråd på spolen, skal du trække den. Hver symaskine er en smule anderledes, men det grundlæggende er omtrent det samme. Her er hvordan.

Steps

Sådan vind en spole. Tag spolen fra symaskinen.
Sådan vind en spole. Tag spolen fra symaskinen.
 1. 1
  Tag spolen fra symaskinen. Hvis din maskine har en fri arm, er du nødt til at fjerne dette først. Åbn lågen til spolehuset at afsløre spolehuset, for lodret belastning modeller. Hvis din maskine har en drop-in undertråd (vandret belastning) kan du nødt til blot skubbe metalpladen åben, som sidder under trykfoden
 2. 2
  Løft låsen, og træk spolekapslen ud af maskinen (for lodrette læssemaskiner. Men for drop-in spoler, blot løfte spolen ud af huset.
 3. 3
  Tip spolehuset over og lad spolen falder i din hånd. (Nogle undertråd sager har en lås på den side, at når løftet frigiver spolen). Hvis undertråden har en anden farve tråd på det, bruge en ny spole. Eller hvis det ikke er for meget tråd, rul det hele ud og genbruge spolen. Bare sørg for spolen du vind begynder tom. (Men i en snæver vending, kan du vind en ny farve tråd over den gamle farve. Bare vide, at du måske nødt til spole spolen temmelig snart, da den ønskede farve tråden færdig hurtigere.
 4. 4
  Placer dine valgte tråd på spindlen, og indsæt en holder over det, hvis der er en (normalt på horisontal spindel alene). Mange maskiner bare bruge tyngdekraften til at fastholde tråden, så hvis din spindel er lodret, og du har ikke en sådan del, du ikke bekymre dig om det.
  • Hvis dette er en helt ny spole af tråd, kan det være nødvendigt at frigøre enden. Se efter en lille hak i den ene ende af spolen. Du kan have til at skrælle tilbage etiketten lidt at komme på it.Then rykke den fri.
 5. 5
  Loop den frie ende af tråden i spolen fjedermekanisme og eventuelle kroge på det. Placeringen af denne del varierer, men det generelt ser om ligesom dette.
 6. 6
  Før enden af tråden gennem pin hul i toppen af spolen.
 7. 7
  Tryk spolen hele vejen på spolen snoede spindel. Kontroller, at alle fjedre eller klip engagere. Sæt det på, så enden af tråden, som du lægger igennem stifthullet stikker ud mod dig (eller stikker op, afhængigt af om din Spoleapparatet er øverst på din maskine).
 8. 8
  Frigør nålen mekanisme. Mange maskiner har denne kontrol i hånden hjulet. Det kan kræve et skub, træk eller twist af midten af ​​håndhjulet. Tjek din symaskine manual for at være sikker. Symaskinen kan køre hurtigere når du skal spole end når syningen, og du ikke ønsker nålen bevæger sig op og ned vildt.
 9. 9
  Engager spolen snoede mekanisme. På nogle maskiner, er det gjort ved at skubbe spolen spindel over til den ene side. Du kan også nødt til at flytte sting vælgeren til en spole snoede position.
 10. 10
  Hold den frie ende af tråden, og holde fingrene fri af alle bevægelige dele, skal du trykke på fodpedalen eller knæ håndtag. Spolen spindel vil dreje.
 11. Hvis du har spolen gevind korrekt, vil spolen vindglat, jævnt og stramt, med måske en lille bule i midten.
Du bør afskære enden af den tråd, du holdt i hånden (meget tæt på spolen), så snart der er nok tråd på spolen for at holde sig på plads, så det ikke vil glide ud. Dette vil forhindre denne tråd fra sammenfiltring på nogen bevægelige dele
11
Fyld spolen helt. Det kan synes som en masse af tråd, men du ikke ønsker at løbe ud for tidligt, mens du syr. Mange maskiner har en indbygget anordning til at stoppe afviklingen, når spolen er fuld, ofte en lille kniv, der automatisk skærer tråden når såret spolen er fuld. Hvis din maskine har en sådan anordning, så lad det fortælle dig, hvor meget for at fylde spolen. Hvis ikke, fylde spolen ikke længere end kanterne.
12
Hold spolen og case, så de er orienteret som vist. Kontroller at spolen vil slappe af i den rigtige retning. Hvis ikke, vend det.
13
Sæt spolen i spolehuset.
14
Træk tråden under spolen strammer (en tynd metal lås). Tråden skal rykke med lidt modstand, når du trækker på det. Tillad denne overskydende tråd bare hænge
15
Løft låsen på spolehuset, og hold den som vist.
16
Sæt spolehuset ind i sin bolig. Sørg for, at det er alle de engageret vejen (du bør høre den klikker på plads), og at retningen er korrekt. Spolekapslen bør ikke spinde og bør ikke komme løs, når du slipper fanen. Det skal være låst i. Og den løse ende af tråden skal hænge frit. Luk ikke lågen til spolehuset.
17
Igen engagerer nålen i håndhjulet, slå spoleapparatet og indstille maskinen tilbage til en straight, fremad sting.
18
Tråd maskinen med den øverste tråd som sædvanlig. Når tråden er gennem nålen, skal du hæve undertråd. Hold enden af tråden med den frie hånd.
19
Drej håndhjulet mod dig selv. Nålen skal gå ned og tilbage op til den højeste position. Et fuld rotation bør gøre det. Den øverste tråd vil passere omkring spolen.
20
Watch som den øverste tråd trækker undertråden op gennem hullet i pladen under trykfoden. Du kan videregive de lukkede ender af en saks under trykfoden til at hjælpe trække tråden op og ud.
hvis frie ender ikke rykke lidt, når du trækker dem forsigtigt at dreje håndhjulet lidt (ikke en fuld rotation), indtil de gør. Generelt vil nålen skal være på det højeste position.
21
Træk de løse ender til at udvide dem, og fortsætte med at holde dem fast, så de ikke bliver viklet ind, når du begynder at sy.
22
Luk lågen til spolehuset før syning.

Tips

 • Ligesom speederen på en bil, vil din symaskine gå hurtigere jo hårdere du presser. Som du kommer i gang og øve lidt, vil du opdage, at der er ingen grund til at vikle en spole langsomt, især hvis du har rigtigt frakoblet nålen. Når du er sikker på, at alt forløber korrekt, gå videre og gulv det.
 • Når du køber spoler, nedskrive fabrikat og model af din symaskine og tage det til butikken for at sikre, at du køber de rigtige udskiftninger. Du kan også medbringe en spole, der fulgte med maskinen for størrelse sammenligning. Folk i stof eller symaskine butik kan hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse.
 • Kontakt din symaskine manual for detaljerne om betjening symaskinen, da de varierer.
 • Hvis din manual er tabt eller du stadig forvirret, spørg på et salgs-og servicecenter eller stof butik. Nogen, der arbejder der vil formentlig være bekendt nok med, hvordan forskellige maskiner arbejde for at styre dig i den rigtige retning.

Advarsler

 • Symaskiner har bevægelige dele, der kan beskadige. Vide, hvilke dele, de er, og holde hænder og andre objekter klare. Især ikke lægge hænderne under nålen.
 • Forsøg ikke at justere spolens spænding selv. Generelt er det allerede justeret korrekt, og det er bedst at justere overtrådens spænding, indtil det er endnu.
 • Hvis du har erfaring med at sy på en symaskine, skal du ikke være bange for at foretage ændringer i din spolens spænding. Evnen til at foretage ændringer i spænding kan du bruge mange forskellige typer af tråd nemt.