Wkidk

Sådan vært for en mordgåde fest

Murder Mystery parter bliver mere og mere populære. Der er mange måder at producere et Murder Mystery part. Hvis du ønsker at gøre en lille hjem type fest med op til 20 personer, kan du altid købe en kasse spil, skrive din egen script og historie, eller leje en professionel virksomhed til at komme ind i dit hjem og udføre.

Nedenstående oplysninger gælder kun for de mere amatør, "Gør-det-selv" type af små homeparties, hvor du og dine gæster spille alle de skuespiller roller. Læst dette afsnit af "Google" er ikke den ressource til brug for at kaste en større eller mere professionel type parti. For større partier, der benytter professionelle skuespillere, rekvisitter, lyd og belysning, er du bedre stillet søger på internettet blandt udvælgelsen af ​​professionelle handler virksomheder, der udfører fuld tid. Du kan indtaste søgeord: "mordgåde middag theater" og derefter navnet på din by for at finde en mordgåde selskab tæt på din placering.

Nedenfor er de vigtigste ingredienser til et hjem part. Niveauerne af succes og nydelse vil naturligvis variere afhængigt af de personligheder af dine gæster og deres niveauer af handler talent! Må ikke narre af smart reklame skrevet af de virksomheder, der sælger kasse mordgåde spil. De har brug for at opnå en fortjeneste som alle andre! Vær opmærksom på, at succes for din fest er en ukendt kvotient. Men jo mere tid og penge, du har lagt i din fest planlægning, jo bedre dit resultat være.

Ved at følge nedenstående oplysninger, vil du hjælpe med at reducere nogle af stress og angst forbundet med at være vært for et mord mysterium fest. Efter alt, du ønsker at have en stor tid samt.

Steps

Sådan vært for en mordgåde fest. Sørg for, at du kun invitere folk til din mordgåde part, som kommer til at blive virkelig involveret i det sjove.
Sådan vært for en mordgåde fest. Sørg for, at du kun invitere folk til din mordgåde part, som kommer til at blive virkelig involveret i det sjove.
 1. 1
  Sørg for, at du kun invitere folk til din mordgåde part, som kommer til at blive virkelig involveret i det sjove. Alle de tilstedeværende skal spille deres roller entusiastisk. De behøver ikke at være vidunderligt aktører, lige villige til at glemme deres hæmninger og foregive at være en anden for et par timer. Og du vil vide, hvilke af dine gæster vil nyde at spille en karakter, der har en hel del at sige og gøre, og som ville foretrække en mindre, ubetydelig rolle.
 2. 2
  Som vært, du skal have tillid og autoritet til at holde alt kører problemfrit. Det er alt for let for folk at glemme, at hovedformålet af aftenen (eller weekend) er at afsløre den nedrige skurk, der har begået forbrydelsen. Det er ikke til at stå i drinks bordet diskutere, hvad der var på TV i aftes!
 3. 3
  Få et godt manuskript. Du kan være nødt til at skrive din egen... det skal være noget troværdigt, skræmmende og interessant. Eller du behøver ikke at skrive en, og bare gå med strømmen, bare sørge for at alt går tæt på planen.
 4. 4
  Sørg for, at det er muligt at opdage skurk ved at tage til efterretning de spor, stille spørgsmål i de andre hovedpersoner og patchwork det hele sammen. Selv om der vil være flere mistænkte, bør selvfølgelig kun den skyldige person, fylde regningen.
 5. 5
  Host en mordgåde part indstillet i perioden kostume. Du kan finde dette i høj grad bidrager til den nydelse og atmosfære. Folk der kan lide den slags ting har en tendens til at nyde dressing op og få tøj klar er ofte en stor del af det sjove.
 6. 6
  Giv invitationer ud mindst seks uger før arrangementet, især hvis det finder sted på et tidspunkt, hvor fancy kjole er i stor efterspørgsel, e. Gram., Nytår.
 7. 7
  Fortæl alle dine gæster til at holde deres karakterer en hemmelighed, selv fra partnere eller ægtefæller! Det er virkelig får partiet ud til en god start, hvis ingen ved, hvem nogen anden er til sidste øjeblik.
 8. 8
  Lad gæsterne får at vide, hvem alle er ved at cirkulere og stille spørgsmål, det er en stor isbryder for mordgåde parter.
 9. 9
  Murder Mystery partier er bedre, når de omfatter et buffet måltid snarere end et møde-round-bordet affære. Den væsentligste årsag til dette er, at værten er mere i stand til at koncentrere sig om handling, vel vidende at maden er forberedt og klar til de gæster til at hjælpe sig selv på det rigtige tidspunkt.
 10. 10
  Giv én præmie kun til super detektiv, der afslører den kriminelle. Nogle mennesker giver præmier for bedste kostume, bedste ydeevne osv., men denne metode koncentrerer gæsternes konkurrencemæssige instinkter på at være den bedste detektiv!
 11. 11
  Sørg for, at hver karakter har deres egen baggrund af arbejdspladser, anliggender, ægteskaber, steder boede osv. Så tegnene kunne passe sammen med de spor.

Tips

 • Intensiteten af ​​spænding og humor i en LIVE, interaktiv mysteriespil med meget erfarne, professionelle skuespillere kan ikke sammenlignes med de fleste af de elementer, der er omfattet i artiklen ovenfor. Det er umuligt at sammenligne to. Du bliver nødt til først at beslutte, om du ønsker en økonomisk hjemmelavet fest, eller en jævnere, spændende faglige spiller, der normalt resulterer i at generere mere gunstige anmeldelser fra dine gæster.
 • Sørg for, at alle er involveret, uanset hvem de er i den samlede mystik, fordi ingen ønsker at stå ud på den ikke-vigtige cabbie.
 • Ovenstående artikel er kun begrænset til små, gør-det-selv parter med korte scripts og instruktioner fra box spil, og hvor alle dine skuespillere er alle frivillige amatører.

Advarsler

 • Må ikke være fingerpeg-finding gris! Det ødelægger det sjove for andre.
 • Når det kommer til underholdning, får du altid, hvad du betaler for!
 • Hvis du måske tror, ​​du vil ødelægge overraskelse, så spørg en søskende, der ikke er involveret for at gøre nogle af de detaljer, der giver det væk! Det vil være sjovere for dig, også.
 • Du kan altid give folk tegn, der er i modsætning til dem, såsom at give en genert person, en udgående karakter at forsøge at bringe dem ud af deres skal. Men sørg for, at karakterer er ikke alt for forskellige - ligesom de måske kunne have lignende interesser - fordi hvis dine gæster ikke handler, så din fest kan være et flop.
 • Prøv ikke at være alt for bossy for alle eller ingen vil gerne være din ven mere.
 • Deltag andens mordgåde fest før hosting din egen, så du kan bruge din egen forståelse af, hvordan man sikrer alle har en god tid.