Wkidk

Sådan vært en rave fest

Nogensinde se en musikvideo, hvor alle er i klubben danse i sync mens DJ spiller nogle bas tunge techno og lys blinker så hurtigt alt er i slow motion? Nej? Nå her er hvordan alligevel.

Steps

Sådan vært en rave fest. Find et passende område til at være vært for en rave.
Sådan vært en rave fest. Find et passende område til at være vært for en rave.
 1. 1
  Find et passende område til at være vært for en rave. En rave kan være inde eller udenfor, men sørg for at have et område stort nok til at rumme alle de ravers. Husk på, vil det være et højt part, og ingen kan lide at politiet kommer over at fortælle dig at slå musikken. Sørg for, at stedet er mørke, da det øger effekten af ​​lys.
  • Hvis du stadig lever med dine forældre, at du har deres tilladelse, før du begynder at planlægge festen.
 2. 2
  Gør din gæsteliste. Før du kan bekymre sig om mad eller dekorationer, skal du vide, hvor mange mennesker du vil være servering. I modsætning til en faktiske rave, har en rave part redegøre for et nøjagtigt antal mennesker.
 3. 3
  Brug indretning til at skabe illusionen af en rave. Tilføj så mange effekter som dit budget vil tillade. Lasere, tåge maskiner, stroboskoplys, sorte lys, og selvfølgelig, glowsticks er et must. Dobbeltklik point, hvis du kan synkronisere effekten til musikken. De fleste alt, hvad du behøver kan findes på Halloween Superstore (Google dem).
  • Købe alle de ting du har brug for partiet på forhånd. Du ønsker ikke at blive hængende at gå på kompromis sjov af din fest, fordi du ikke får den relevante dekorationer osv.
  • For et dansegulv, gå til en have butik og købe sorte forbinder måtter (Den slags, der passer ind i hinanden som puslespilsbrikker). Ved en maling eller fest butik, købe et par spande med neon glød-in-the-dark maling i forskellige farver. Tilslut måtter til at gøre et dansegulv, og har du og dine venner (helst forskellige skostørrelser) dyppe dine bare fødder i de forskellige malinger og gøre fodspor på måtter. Under festen, vil du have en fantastisk lys op dansegulv. Hvis du er indendørs, skal du fjerne lys i dit belysningsarmatur med en sort lys og dækker væggene med hvidt papir. Splatter på neon maling på papiret og straks din dans værelse vil ligne en omgang laser tag.
 4. 4
  Vær sikker på at give nok mad og drikkevarer. En god tommelfingerregel er én pizza for hver seks personer, der deltager.
 5. 5
  Kig efter elektronisk musik med nogle bump. Typisk er det nødvendigt at have en rytmisk bas og et klimaks med tid til at hvile i det også. Raves er udmattende og en pause er nødvendig sangene. Prøv at undgå sange med for mange tekster. Fokus i musikken skulle være musikken, selv. Organiser din musik i en spilleliste, der flyder godt fra sang til sang (holde hastighed / rytme i tankerne). Eller du kan gå med mulighed for at have en DJ. Sørg for, at DJ forstår den type musik, du vil spille, og hvad de ravers ønsker at høre. Musikken er afgørende, så hvis musikken er noget lort, er ingen lyst til at være der. Prøv at udarbejde en liste over sange, der tager en undersøgelse med dine gæster, og se hvad alle foretrækker. Hav det sjovt med det!
 6. 6
  Klæd. Sørg for at bære masser af neon. Kig ind at købe et lys op skjorte - det vil lyse op afhængigt af den musik, du lytter til, og næppe nogen har dem.
 7. 7
  Som et problem med mange parter derude, bare nogle gange folk vil ikke danse. De vil bare stå der og føle sig selv bevidst og bringe ned energien af ​​partiet i en dominoeffekt. Undgå at invitere disse mennesker, eller invitere udgående (men socialt normal) venner til at hjælpe med at starte den dans. Hold dig væk fra rowdy og uregerlige typer som godt, ej heller er ønskelige. Også holde siddepladser til et minimum (helst i et separat rum) for at afskrække folk fra at være inaktiv.

Tips

 • Hvis du ikke er for travlt, gå rundt og kontrollere på alle. Se om de har en god tid. Hvis ikke, tilskynde dem til at komme op og danse eller introducere dem til nogle mennesker. Det er en fest, ikke kun det, men en, der bør bringe kærligheden i alle.
 • Se online for meget af de nødvendige ressourcer til festen, lys, sange, selv lys-up tøj.
 • Inviter nogle venner, betyder det ikke at være alt om ravers, sørg for at du har det sjovt også!
 • For virkelig at imponere publikum, binde en snor i to individuelle glowsticks og lære den fine kunst glowstringing. Det er en imponerende skærm, der vil tiltrække flere mennesker (men kan også begrænse mængden af ​​mennesker, der kan passe på dansegulvet)
 • For nogle god musik, kigge i iTunes Music Store og finde et iMix, der har musik, der virker for dig. Eller tjek andre online-kilder (hvis du ikke ønsker pop påvirket musik).
 • Hver gang i et stykke tage nogle anmodninger (medmindre de er tilbøjelige til at anmode om Katy Perry eller Lady Gaga). Eller i det mindste være åbne for den mulighed, at selv om du ikke kan opfylde en anmodning, kan det give dig ideer til at bruge noget andet, du har. Eller dedikere en sang. Dens en kreativ måde at inkludere og værdsætte de mennesker der.
 • God musik at tilføje til din spilleliste indeholder musik fra DJ Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyke, Basshunter, Benny Benassi, Paul Oakenfold, DJ italiensk fornemmelse, Darude, BT, Infected Mushroom, Le Castle Vania, Deadmau5 og Nightcore. Sare Havlicek, La Royale, Bottin og Rodion er fremragende indsatser (men du bør virkelig vide, hvad musik og tema til at fokusere på længe før du kom til dette punkt). Listen fortsætter for evigt!
 • Hvis du er vært en rave i et villakvarter, underrette naboer til begivenheden for at sikre, at politiet ikke afbryder partiet.

Advarsler

 • For at undgå ødelæggelse af højttalere og DJing udstyr oprette blokader mellem DJ og publikum (hvad enten det er et bord eller en platform, balkon, etc...) Dette vil forhindre folk i at falde, sparke eller beskadige DJ stuff.
 • Alkohol (uden moderation) tendens til at gøre folk mere larmende, og vil være mere tilbøjelige til at bryde ting, ødelægge dine højttalere, kommer i slagsmål, etc. Vær ansvarlig med at sælge den.
 • Du skal levere vand til alle. Da ingen helt kan styre stoffet kultur, du har brug for at sørge for, at alle på et nydelsesmiddel er helt hydreret og vil ikke dø fra hedeslag, eller noget andet relateret til dans i lange perioder af tid eller brug af MDMA.

Ting du behøver

 • Vand
 • Elektronisk dansemusik (EDM)
 • En god DJ (valgfrit, men anbefales, hvis du ønsker at få det bedste ud af din rave)
 • Glowsticks
 • Effekter såsom: tåge maskine, lasere, stroboskoplys, blacklights osv.
 • Energiske mennesker
 • Et godt ventileret område (det bliver varmt hurtigt)
 • Tonsvis af udholdenhed
 • Ravers
 • Fødevarer
 • Friends
 • Sorte lyspærer
 • Få spande med neon maling