Wkidk

Sådan vælger du den rigtige filter størrelse til din swimmingpool

Valg af den rigtige størrelse pool filter til din swimmingpool er ikke svært. Alt du behøver, er nedenstående retningslinjer.

Steps

Sådan vælger du den rigtige filter størrelse til din swimmingpool. Vælg den rigtige filter.
Sådan vælger du den rigtige filter størrelse til din swimmingpool. Vælg den rigtige filter.
 1. 1
  Vælg den rigtige filter. Den korrekte filter størrelse afhænger af størrelsen af ​​puljen. For at opretholde en god vand klarhed, du skal køre pumpen hver dag, så alt vandet i poolen er slået over. Alle filtre har gallon per minut design rating og omsætningshastighed. Den mindste omsætningshastighed er én, der forvandler hele puljen én gang i 12 timer. En omsætningshastighed på 8 eller 10 timer er de typiske dimensionering satser for puljer i dag.
 2. 2
  Vælg et filter, der ville som minimum slå din pool ovre i 10hrs. Med filtre det er okay at gå større - undtagen sandfiltre plejer skylle korrekt, hvis strømmen ikke er højt nok. Større filter områder vil bidrage til at opretholde en god vandets klarhed.
  • For at hjælpe din udvælgelsesproces, er en liste over fælles pulje størrelser og deres respektive gallons og en liste over populære filtre størrelser og deres vurderinger.
  • For eksempel: En 24 ft runde over jorden pool har ca 13500 gallon. En Hayward S166T sandfilter har en 10 hr omsætningshastighed på 18.000 gallons og ville fungere godt med denne pulje.

Pool filter størrelse beregningsmetode

 1. 1
  Den korrekte filter til din pool vil være en, der er passende størrelse baseret på mængden af din pool, strømningshastigheden af din pool pumpe og overfladearealet af dine filtermedier.
 2. 2
  Alle filtre har en minimum og maksimum flow, som pumpen skal ligge inden for. For svag eller for meget flow og filteret fungerer ikke korrekt.
 3. 3
  Mest kommunale sundheds-koder kræver et minimum filtrering omsætningshastighed af to komplette omsætning af vandet i en 24 timers periode. De fleste pool pumper har evnen til omsætningen vandet meget hurtigere end dette, som er grunden til nogle mennesker foretrækker at bruge to hastigheder pumper. 2 hastigheder pumper er effektive på opfyldelse af mindstekravene omsætning værdier, mens du bruger så lidt strøm som muligt.
 4. 4
  Det er vigtigt at bemærke, at jo hurtigere hastigheden af vand bevæger sig gennem afløbssystemet, jo mere modstand til at flyde vandet har. Det betyder en langsommere pumpe som lav hastighed på en 2 speed pumpe har en Luftmængdeforøgelsen pr magten på lavere hastigheder versus den høje hastighed mulighed. Det er dog vigtigt at bemærke, at de fleste 2 hastigheder pumper sat til lav hastighed ikke vil opfylde de minimumskrav flow krav til filteret til at fungere ordentligt
 5. 5
  Sørg altid for, at strømningshastigheden af pumpen ikke overstiger den maksimale design flow af filteret. Hvis pumpen er for magtfuld det vil medføre alt for meget uro i sandet inde i filteret og nogle sand vil gå gennem multi-port ventil og sidst vises i bunden på puljen.
 6. 6
  Hvis puljen er til kommercielle, semi kommercielle eller høj badende omsætning applikationer, så vil du ønsker at vælge et filter, som vil tillade dig at slå over hele mængden af vand, mindst fire gange hver 24 timers periode.
 7. 7
  Hvis flowhastigheden for filteret er for meget og operationen pres for filteret er for høje, kan du øge røret størrelsen på din VVS-system, delvis eller i sin helhed, og det vil reducere den operationelle presset af dit system
 8. 8
  De fleste ældre filtre er konstrueret til en maksimal 30 psi, hvor nyere filtre er vurderet maksimale driftstryk på 30 psi og maksimale samlede tryk på 50 psi.
 9. 9
  Selve ligning indgår i beregningen af filterstørrelser er pool kapaciteten i gallon divideret med den ønskede omsætningshastighed i timer, og dette vil give dig den mindste flow nødvendig i G. PH Divider dette tal med 60 for at få den GPM at din pumpe skal give til opfylder mindstekravet filtrationsrate til din pool.
 10. 10
  Det filter, du vælger, skal have en maksimal designet flow cirka 15-20 procent højere end den beregnede G. PM at din pool pumpe forsyninger.

Tips

 • Ring til producenten af ​​din pumpe, og de kan hjælpe dig med at bestemme den omtrentlige hoved resistens (ft / lbs) på din VVS-installation. Du får brug for denne information for at kunne beregne, hvor mange GPM (gallons per minut), at din pumpe leverer.

Advarsler

 • Trykket inde i en filtertank er mere end nok til at forårsage ekstrem skade. Forsøg aldrig at åbne filteret mens under pres og være sikker på at have filteret inspiceres af en professionel, bør du bemærke eventuelle lækager eller problemer, der kunne være strukturel.