Wkidk

Sådan tack op en hest

Tack er udstyr, der anvendes til at få en hest klar til ridning, medmindre du rider bareback. For engelsk ridning, det normalt består af en sadel tæppe, sadel, hovedtøj, omkreds, og eventuelt en martingal støvler. Lær den perfekte måde at få din hest klar til at ride, hvis du er nybegynder eller nybegynder.

Steps

Sådan tack op en hest. Bind din hest med kors bånd, eller hvis du er nødt til, på en hitching indlæg.
Sådan tack op en hest. Bind din hest med kors bånd, eller hvis du er nødt til, på en hitching indlæg.
 1. 1
  Bind din hest med kors bånd, eller hvis du er nødt til, på en hitching indlæg. Brug altid quick release "knuder", hvis kombinationssalg og quick release snaps. Det er altid bedre at have til at jage din hest ned end at have hesten komme til skade hvis det bliver hængt op i rebet.
 2. 2
  Børst hesten. Dette kan være en, eller bare børste hvor tack kommer til at gå, og udvælge de fødder med en hovrenser. Når du soignere, kontrollere hesten for klumper, bump, hævelse og varme, der kan betyde, at din hest er usund. Se relaterede Googles.
 3. 3
  Sat på sadelunderlag / tæppe / klud. Placer den på hestens manke, lidt højere op end normalt. Skub det lidt ned, så alt pelsen på hestens krop går i retning af sadlen og puden under det.
 4. 4
  Placer sadlen forsigtigt på hestens ryg. Det skal sidde i midten af ​​sadelunderlag. Igen, sørg for at det ikke forstyrrer hestens skulder. Hvis det sidder korrekt, det meste af tiden vil der være en tynd strimmel på sadelpad at sadlen sidder lige ovenfor, og bør komme ud fra direkte under pommelen. Notere at også løfte toppen af ​​tæppet (PAD) på plads, hvor fæsteknap på sadlen er. Det er nemmest at løfte både tæppe og sadler op, så de kan komme ned forsigtigt fra et par centimeter over manken.
 5. 5
  Sætte på hans cinch eller omkreds. Nogle heste bloat, så tager dette i betragtning, hvis han er kendt for at gøre dette, spændes det efterhånden på begge sider, når han udånder, så han kan ikke gøre dette, og spænd det igen før montering. Ideelt set bør du have omkreds omkring 3/4 så stram som du foretrækker det. Hvis din sadel er Ikkefastgjorte vedhæfte det med brugere. Hvis du bruger bryst rem, eller bageste klemmer, nu er det tid til at placere dem. Flyt din hest mindst tre trin, frem eller tilbage. Spænd cinch eller omkreds igen og gøre det gradvist.
 6. 6
  Sæt på hestens støvler. Hvis du kører engelsk, så bliver du enten nødt støvler eller poloer.
 7. 7
  Unbuckle korset bånd. Sæt tøjlerne over hestens hoved. Dette er så de ikke bliver viklet ind i alle de andre stropper på tøjlen og så, at du altid vil have kontrol over hesten.
 8. 8
  Sæt bit i heste munden. Sætte en finger på hver side af bit og forsigtigt skubbe mod hestens mund. Det er også en god idé at sætte tommelfingrene i selve hjørne af hestens mund, hvor han har ingen tænder.
 9. 9
  Sæt kronen / medaljon af tøjlen over hestens ører (nogle put i fjerneste øret først, så øret nærmest kan du nemt glide over i sammenligning med at gøre det den anden vej rundt).
 10. 10
  Buckle halsen låsen / throatlash. Når du spænde det bør du være i stand til at sætte fire fingre i mellem halsen og svælget låsen.
 11. 11
  Spænde hagerem. Du bør være i stand til at passe en eller to fingre under den.
 12. 12
  Hvis du har en flash, spænde det op. Du bør spænde det, så det sidder tæt, men ikke såre den hest.
 13. 13
  Monter din hest, og du er klar til at ride!

Tips

 • Om vinteren, skal du sørge for at varme op lidt, så hesten ikke bliver bit-sky.
 • Martingales er designet til at holde hesten fra at hæve sit hoved for høj. Udtalelser om behovet for martingales forskellige, og afhænger af træneren.
 • For at finde instruktører og undervisere i dit område, så spørg din lokale tack butikker. De har som regel en indvendig scoop om, hvem de bedste undervisere er.
 • For at hjælpe en genert hest tage lidt, lægge lidt honning eller pebermynte olie på den. Så rose dem, hver gang de tager lidt for at hjælpe dem at vænne sig til det.
 • Hold kontaktoplysninger i nødsituationer tæt ved.
 • Spænd altid omkreds igen, når du har varmet op som heste har tendens til at puste deres mave ud, når du stramme deres omkreds før montering. Hvis der efter du har varmet op din hest stadig pust hans mave ud, når du strammer sit korpus og spænd det som du gå, kan han ikke pust maven ud og gå på samme tid. Vær forsigtig, de kan sparke dig!
 • Når man nærmer din hest med et element, skal du altid gå langsomt, så din hest ikke bliver skræmt. Gå aldrig direkte bag eller foran hesten og læg din hånd på hestens skulder når på rækkevidde.
 • Når du går til at vælge din hests hove, bringe hestene hoven til dig, så du ikke bliver sparket.
 • Med nogle headcollars, kan du sætte den på rundt om halsen ved unbuckling næsebåndet. På denne måde er der mindre chance for hesten at komme væk.
 • Sørg for, at når man putter den bit i heste munden, behøver du ikke ramt heste tænder, eller de bliver sure til biddet.
 • Sørg for at du sætter sadlen og hovedtøj på fra venstre side.This ikke nessacary, nogle mennesker foretrækker at træne deres hest, så han vil acceptere tingene fra begge sider.
 • Sørg for at du forstår, hvordan heste tænker.

Advarsler

 • Altid tale med ham, før du går op bag din hest, bare for at lade ham vide, at du er der.
 • Ved udførelsen en sadel over din arm sørge for din ærmet dækker dit ur og andre smykker eller fjerne dem for at undgå at ridse sadlen af ​​hesten.
 • Sørg for, omkreds eller tøjlen ikke er for lille til hesten.
 • Brug altid hjelm, når ridning. Din hjelm skulle aldrig have haft en indvirkning eller er blevet opbevaret forkert. Det bør være under 5 år gamle.
 • Tage lektioner fra en kvalificeret instruktør.
 • Ridning er en potentielt farlig sport, men risiciene kan reduceres betydeligt ved at lære af en erfaren instruktør, og bruger sin sunde fornuft.
 • Hvis stigbøjlen bar er en gammel type, kan være hængslet for at låse bøjlen på plads. Altid holde det nede, for at hjælpe med at forhindre at blive trukket.
 • Nogle heste er også "cross-tie fobiske", hvilket betyder at de ikke kan lide at være i cross-bånd. Løsningen er at klippe den ledende reb til bunden ring af hestens grimen, under hendes snude, og loop det omkring de krydsende bånd, som bør forbundet med hinanden. Eller bare ikke bruge en cross slips i første omgang. Medmindre det er en særlig spunky Fuldblod eller et larmende hingst, en ledende reb bundet i en quick-release knude til en robust ring på væggen skal være alt hvad du behøver.
 • Tab ikke sadlen. Det er skrøbelig og meget dyre.
 • Undgå at lægge sadlen ned på gulvet. Sæt det over et hegn, dør, en særlig rack eller hestens ryg. Hvis du skal sætte sadlen ned på gulvet, sætte det på toppen af ​​et tæppe eller frakke, lænet mod en mur med sædet mod muren, fæsteknap ned og cantle (der er bagsiden af ​​sadlen) hviler mod mur med omkreds over det at beskytte det mod ridser.
 • Mens krydse op, aldrig knæle ned! Crouch, hvis du skal, men aldrig sidde eller knæle ved siden af en hest, da de kan ved et uheld eller bevidst sparke eller træde på dig.
 • Sørg for at din sadel passer til din hest, da det kan medføre ubehag.
 • Nogle heste er "girthy", det vil sige, de ikke kan lide deres omkreds strammes. De kan forsøge at bide dig, hvis du stramme deres omkreds, så hvis din hest er som dette, blot være forsigtig. (Tip:.. Når du først sætte omkreds på, holde det løs ved første efter førende din hest rundt i et par minutter, stramme omkreds igen, fordi hesten vil have udlejet luft Gradvis stramme omkreds i stedet for at stramme det hele vejen på én gang kan hjælpe girthy heste.)