Wkidk

Sådan stryge bukser

Selv med nutidens krølfri stof og afslappet arbejdspladser, nogle gange er du nødt til at stryge et par bukser, og medmindre du bor sammen med din mor eller har en ægtefælle med noget fritid, som faktisk ved, hvordan at stryge, er du nødt til at have at vide, hvordan at gøre det selv. Heldigvis disse trin gør det nemt at få skarpe udseende bukser på ingen tid.

Steps

Sådan stryge bukser. Opsæt strygebrættet.
Sådan stryge bukser. Opsæt strygebrættet.
 1. 1
  Opsæt strygebrættet. Du kan stryge bukser på næsten enhver flad overflade, men for de bedste resultater (og for at undgå glohed dit spisebord) bruge et strygebræt. Juster strygebrættet til en behagelig højde og sørg benene er låst.
 2. 2
  Læs vejledningen. De fleste bukser vil have strygning instruktionerne på tag (normalt placeret inde i bagsiden af ​​taljen eller langs benet søm). Disse vil fortælle dig den rette temperatur for jern-og vil rådgive dig om eventuelle ekstra pleje tips, du kan få brug for at vide. Hvis instruktionerne siger ikke at stryge bukserne, agt dem.
 3. 3
  Tænd for jern og sæt den til den ønskede temperatur. Sæt jern til den temperatur, anbefales på vaskeanvisningerne. Lad det varme op for at få det til den ønskede temperatur.
 4. 4
  Placer bukserne på strygebrættet. Fold bukserne i midten, så det ene ben er på toppen af ​​den anden, og lægge bukserne fladt på toppen af ​​strygebrættet langs.
 5. 5
  Stryges et ben ad gangen. Fold det ene ben op, så det overlapper taljen. Stryges andet ben ved at fokusere på en lille del af gangen, arbejder ned fra lommen område til manchetten. Iron ned i benet i en cirkulær bevægelse, shim jernet ned i benet gnidningsløst.
 6. 6
  Fold det andet ben tilbage ned og stryge det, som du gjorde den første. Sørg for inseams af benene er linet op med hinanden (bukserne skal foldes perfekt i halve på langs).
 7. 7
  Vend bukserne over og stryge den anden side af hvert ben, en ad gangen.
 8. 8
  Jern i en krølle. Hvis du ønsker en krølle på forsiden af ​​hvert ben af ​​bukserne, der ikke kommer med indbygget i folder, kan du stryge en i.
  • Lay bukserne ud på strygebrættet som ovenfor, og arbejde på hvert ben individuelt.
  • Matche op skridtlængde og sidesømmen, så de er direkte over hinanden. Dette vil sikre, at krølle er centreret.
  • Stryge ned i benet for at skabe den krølle. Jern som ovenfor, går over stregen for den krølle flere gange og sørg for at holde jern flytter for at undgå glohed.
  • Foretag en mere permanent fure ved at blande 1 del vand til 1 del hvid eddike og sprøjte opløsningen på en tynd klud. Iron bukserne gennem kluden - ikke spray løsningen direkte på bukserne. Jern, indtil kluden er tør, fjern derefter kluden, og lad bukserne tørre på plads på strygebrættet.
 9. 9
  Sluk for jern, og lad det køle ned, før du sætter den væk.
 10. 10
  Fold bukserne på langs, og læg dem pænt på en bøjle, hvis du ikke kommer til at sætte dem på med det samme.

Tips

 • Nogle stoffer og farver, især mørke bukser eller uld bukser, kan udvikle en skinne under strygning. For at forhindre dette skinne, lå en lys håndklæde over bukserne, som du stryger dem, og blot stryge håndklæde. Spray håndklæde med vand før om det over bukserne.
 • Hvis der er genstridige folder fra et tidligere strygning, spray lidt vand på folder og stryg dem ud.
 • Hold en spray flaske vand handy til at hjælpe dig med særligt genstridige rynker. Selv sprøjte en let tåge af vand over længden af ​​bukserne, eller sprøjte en lille smule her og der efter behov.

Advarsler

 • Strygejern og presser er varme nok til at forårsage alvorlige forbrændinger eller brand. Vær forsigtig, når driver dem, og være sikker på ikke at efterlade dem på uden opsyn.
 • Vær sikker på at holde jern konstant i bevægelse for at undgå glohed bukserne.

Ting du behøver

 • Bukser
 • En jern
 • Et strygebræt
 • En spray flaske fyldt med vand / Stivelse