Wkidk

Sådan stoppe med at spise chokolade hele tiden

Chokolade cravings kan være utroligt svært at stoppe, især hvis du har været hengive sig til en bar eller to af chokolade hver dag. Selv om forskning har vist nogle fordele af chokolade, er disse fordele opvejes, når vi indtager alt for meget chokolade og tage i store mængder af mættet fedt, koffein, sukker og muligvis en vifte af sukkerholdige og opfedning aromaer og fyldninger. Med andre ord kommer den sunde effekt af chokolade fra et par stykker af den fineste kvalitet nu og da, ikke fra nogen gamle chokolade indtages i store mængder hele tiden!

Når du indser, at det er tid til at trække sig tilbage på chokolade forbrug, er det tid til at tage det alvorligt og stoppe med at spise chokolade hele tiden. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde styrken!

Steps

Sådan stoppe med at spise chokolade hele tiden. Vær realistisk og ikke være pessimistisk.
Sådan stoppe med at spise chokolade hele tiden. Vær realistisk og ikke være pessimistisk.
 1. 1
  Vær realistisk og ikke være pessimistisk. Hvis du laver en beslutning om at helt at fratage dig selv af chokolade, kan din vane vel eskalere! Hver gang du laver en beslutning om at opgive noget helt, du vakle på kanten af ​​falde tilbage i din gamle måde som helst og derefter finde endnu flere undskyldninger for, hvorfor den gamle vane er helt berettiget og ikke behøver at ændre sig. Snarere end at tage en alt eller intet tilgang, foretage en beslutning om at skære ned på, snarere end skåret ud, chokolade fra din måde at spise. Da chokolade gør de fleste mennesker føler sig godt, det har sin egen måde at gøre os ønsker at vende tilbage til mere...
 2. 2
  Tillad dig selv at virkelig elsker chokolade, du spiser. I en tid med "ernæringsmæssig filosofi", som Michael Pollan vendinger det, vi stærkt fokuseret på at tage glæden ud af at spise mad, og vi har stoppet nyder det. Med andre ord, er det meget lettere at spotte ned en stor bar af chokolade tankeløst, end det er at spise et par pladser og virkelig fordybe os i oplevelsen af, hvordan det smager, hvad dens aroma er ligesom, føler tekstur, osv. Og det øjeblik, du begynder at om din chokolade spiser, er der en risiko for at blive stædig, luskede og gøre undskyldninger i stedet for at finde en mere skånsom måde at nyde chokolade. Forskning på Northwestern University medicinske skole har endda vist, at forskellige dele af hjernen aktiveres afhængigt af, om vi betragter spise chokolade så givende eller noget, der skal undgås. Beslutter at ændre din tankegang om, hvordan du spiser chokolade, og du vil finde dig selv at spise mindre af det, men nyder det mere:
  • Nyde hvert stykke chokolade. Læg mærke sine forskellige smag fra kakaobønnen til aroma i chokoladen. Læg mærke dens tekstur. Læg mærke sin aroma. Langsomt spiser hvert stykke og undgå wolfing ned stykke efter stykke, som hvis du ikke kan vente med at få stangen ud af syne. I stedet holder chokoladen i dit syn så længe som muligt, indtager det mindfully, langsomt, med en passion for det.
  • Læs Sådan at smage chokolade for flere detaljer.
 3. 3
  Ændre type chokolade, du spiser. Reduktion chokolade indtag kan opnås ved at forbedre valget af chokolade, du spiser. Ud med de over-sukkersød, fedt-mættede fælles chokoladebarer ("chokolade slik") til rådighed overalt, og i de dyrere, raffineret, og mørkere, mere ren chokolade brands. Stigningen i omkostningerne vil gavne dig betydeligt, fordi du bare ikke vil have råd til kvalitet chokolade så ofte som run-of-the-mill junk chokolade, og det er en god ting, for chokoladen bliver til en lejlighedsvis behandle.
  • Gå efter kvalitet i små mængder i stedet for at spise store mængder af dårlig kvalitet chokolade. Kvalitet chokolade med højt kakao indhold og lavt indhold af sukker og fedt er godt for dig i små mængder, da kakaobønner indeholder et højt niveau af antioxidanter. Det bør kun spises som et krydderi, og 1-2 pladser i kvalitet mørk chokolade efter et måltid hver dag snarere end som en snack er acceptabel ernæringsmæssigt set.
  • God kvalitet chokolade er høj i kakao og generelt mangler fyldninger og kunstige smagsstoffer og farvestoffer. Hvis du undgår "chokolade slik", pludselig en masse af chokolade valg er fra menuen og du vil finde det nemmere at nyde kvalitet chokolade korrekt på passende lejligheder.
 4. 4
  Planlæg situationer, hvor du kan fordybe dig i at spise en lille kvalitet chokolade. I stedet for blindt at vende sig til chokolade, når du føler en energi nedturen, eller du keder dig, eller det bare sker for at sidde foran dig, skal du vælge din chokolade spise gange med formål og hensigt. Som en del af denne vælger i stedet for at reagere på ubevidste udløser, kortlægge de tidspunkter, hvor du vil spise chokolade, såsom efter en sports spil eller en, under en ugentlig familie filmaften, i weekenden alene, eller når der har venner over, osv.. Også kortlægge de tidspunkter, hvor du vil sandsynligvis nå til den, såsom i løbet af eftermiddagen nedturen, eller når du føler keder sig, og nå til et glas vand eller en håndfuld nødder eller sultanas stedet. Gør noget snarere end at lade kedsomhed være kilden til dit ønske om at gnaske væk.
 5. 5
  Stop dig selv med chokolade. En simpel reaktion på at forhindre din pavlovsk savlen er at fjerne chokolade fra synet og ophøre stashing det i store mængder på steder, hvor du nemt kan få adgang til det, såsom i hjemmet, i din taske eller på kontoret. Må ikke holde chokolade i huset - fristelsen er kun på for rækkevidde af en hånd, når du holder chokolade stashes i hjemmet. Som en ekstra bonus, hvis du ikke har chokolade, men er nødt til at gøre en indsats for at få det vil du ikke kun tænke to gange om kommer til at få det fra den dejlige boutique chokolade butik på den anden side af byen, men du vil brænde op kalorier får der!
  • Undgå steder, hvor chokolade er udstillet. Gå på den anden side af gaden snarere end af vinduet i denne søde lille chokoladebutik. Når du går til købmanden, undgå at gå ved chokoladen midtergangen. Ved kassen, så prøv at gå til kassen, der er sukkervarer gratis, eller bare kigge andetsteds.
 6. 6
  Spise andre fødevarer før chokolade. Hvis det er spisetid, spise dit måltid først. Hvis det er snack tid, spise sunde snacks såsom gulerodsstænger, nødder og frø, tyggegummi, frugt, små mængder af tørret frugt eller selleri sticks, før de har et stykke eller to af chokolade. Du må ikke engang have chokoladen med de andre varianter i munden.
 7. 7
  Drik vand. Nogle gange er det let at forveksle at være tørstig med en trang til slik eller chokolade.
 8. 8
  Overvej, om dit daglige chokolade cravings kan være en form for mad afhængighed. Chokolade indeholder kemikalier, der gør os føler sig godt, nemlig neurotransmitterne serotonin, dopamin og phenylethylamin. Hvis du har brug for en psykologisk boost, kan chokolade ofte passer regningen, fordi det giver dig en kort boost, der øger din følelse af velvære og virker som naturlig Prozac. Udfordringen for du kan blive opgravning hvorfor du har brug for en konstant psykologisk boost snarere end maskering det med chokolade popping. Hvis du stoler på dette aspekt af chokolade regelmæssigt, kan det være, at du har brug for til at klare underliggende grunde til, hvorfor du søger chokolade som en kilde til medicinering eller beroligende dig selv på daglig basis. Hvis du er stresset, lider af angst, føler sig alt, eller du ikke er helt sikker på, hvad der er galt, søge professionel hjælp til at håndtere roden af ​​problemet.
  • Det kan være fedt og / eller sukker, kan det være koffein eller theobromin, eller det kan være andre elementer i chokolade, der forårsager vanedannende. For at teste dette, skåret ud slik chokolade (højt sukker og fedt), og derefter gå videre til at skifte fra chokolade til cacao. På denne måde kan du opdage, hvilken del af chokolade spiser har forårsaget tilsætningen og du finder chokolade eller kakao, som du kan forbruge uden ender i en chokolade afhængighed. Prøv rå kakaokerner. Med cacao, får du alle de fordele af chokolade (højt magnesium indhold neurotransmittere, og en chokolade høj) uden de usunde tilføjelser af sukker og fedt.
  • Hold en dagbog, der registrerer både når du spiser chokolade og de følelser der er forbundet det. Hvis du kan identificere den spisemønster, vil dette gå en lang vej til at identificere problemområder følelser, der skal behandles gennem andre metoder end chokolade sedation.
  • Du vil måske gerne overveje chokolade parfume, chokolade boblebade, chokolade sæbe, chokolade duftende stearinlys eller andre kilder af chokolade dufte som en måde at møde dit behov for opløftende side af chokolade uden egentlig at skulle forbruge det så godt.

Tips

 • Carob er stadig en kilde til mættet fedt og ikke indeholder de samme elementer, der gør chokolade så lækker. Hvis du laver en beslutning om at erstatte carob for chokolade med den begrundelse, at det vil være en rimelig smag erstatning, og at det er sundere for dig, er du på vej ned den forkerte vej. Det er bedre at spise mindre mængder af høj kvalitet chokolade, end at hengive sig til supermarkedernes kvalitet johannesbrød dråber, der indeholder hydrogeneret vegetabilsk fedt, sødemidler og lige så mange kalorier. Hvis du virkelig nyder carob, med alle midler spise det, men også holde det i moderation og søge kvalitet versioner af det.
 • Accepter de tidspunkter i livet, når den eneste talsmanden på Jorden er chokolade, nogle gange i disse dage sker, og en gang imellem, at give efter for dette behov vil ikke skade dig.
 • Hver gang du føler dig selv at blive lokket til skabet, børste dine tænder lidt, så har du, at minty mund følelse, der gør du ikke ønsker at spise eller drikke noget. Ved den tid, det slides væk, vil din trang er gået.
 • Har en velafbalanceret måltid for ikke blive afhængig til en bestemt type mad. Husk, for meget er aldrig godt.
 • Du må spise chokolade lejlighedsvis, men kun hvis du tror, ​​at du ikke vil blive afhængige af det igen.
 • Chokolade kan bringe på hovedpine i nogle mennesker (det har et højt indhold af phenylethylamin). Hvis du bemærker en sådan forbindelse, når du spiser chokolade, har du en ekstra incitament til at skære ned. Halsbrand og sure opstød kan også forekomme fra at spise chokolade. Desværre chokolade er også en synder i hævelse, så downing den på det tidspunkt af måneden, kan være kontraproduktiv!

Advarsler

 • Du kan blive afhængige, hvad du bruger som en erstatning for chokolade. Hvis ja, erkende, at du har en vanedannende, når det kommer til fødevarer og finde coping teknikker til at håndtere dette.

Ting du behøver

 • Kvalitet chokolade
 • Alternative snacks og vand
 • Journal