Wkidk

Sådan starter kontakt jonglering


Kontakt jonglering er en stil af enkelt eller flere kugle manipulation også kaldet Dynamic Manipulation og Sphereplay set flere gange i filmen Labyrinth. En praktiseres kontakt jonglør i sidste ende vil være i stand til at rulle, snurre, kaste og aflevere bolden frem og tilbage, looping og vugger det over fingerspidserne, palmer, toppen af ​​hænder, arme og andre dele af kroppen i en yndefuld dans.

Steps

Sådan starter kontakt jonglering. Palm til vugge over kanten (overførsel) - Hold bolden i din åbne håndflade, der på den øverste, kødfulde del mellem tredje og anden knoer.
Sådan starter kontakt jonglering. Palm til vugge over kanten (overførsel) - Hold bolden i din åbne håndflade, der på den øverste, kødfulde del mellem tredje og anden knoer.
 1. 1
  'The Cradle Dont Hold din foretrukne hånd ud, håndfladen ned med fingrene forlænget og rørende. Dyp rettede midterste finger ned lidt for at gøre en vugge til bolden. Placer og lade bolden på toppen af ​​fingrene nær den anden knoer de første, midterste og ring fingre. Hold den der i flere minutter ad gangen for at vænne sig til det. Flyt din hånd rundt, op og ned, da bolden bliver vuggede på toppen af ​​det, justere for inerti. Find holderen på toppen af ​​begge hænder og blive meget vant til bolden være der. Dette er iboende at kontakte jonglering.
 2. 2
  Palm til vugge over kanten (overførsel) - Hold bolden i din åbne håndflade, der på den øverste, kødfulde del mellem tredje og anden knoer. Nu, holde fingrene sammen og lige (men ikke spændt), bolden giver en meget svag elevatoren op og drej dine åbne hånd indad, stadig under bolden, så den ruller over yderkanten af din pegefinger og lander i vuggen position på toppen af din hånd. Hold den et par øjeblikke. Nu drej den tilbage til din håndflade med det modsatte drejende bevægelse, droppe flyet af din hånd ned igen, hvis du har brug for. Praksis indtil bolden bevæger sig så lidt som muligt, mens din hånd bevæger sig under det. Til sidst vil der være "sweet spots", hvor du instinktivt føler det og udføre flytningen besvær.
 3. 3
  Palm til vugge over tips (transfer) - igen, sætte bolden i det åbne håndflade som i trin 2, men denne gang bolden vil rulle over fingerspidserne snarere end kanten af pegefingeren. Hold bolden i din åbne håndflade med fingrene sammen og gestikulerer mod 10:00 (venstre) eller 2:00 (til højre), afhængigt af hvilken hånd du starter med (det skal se som om du er ved at trække med den ene arm). Derefter bruger albuen for en modvægt (få din overarm arbejde, også), støt sving din åbne håndflade ind mod dig med en forrude-visker, overordnet form af bevægelse og lad bolden rulle over tips af fingrene (kun mellem den første og midterste fingre) og til holderen position (ovenpå hånden). Når bolden kommer til hvile på holderen, pivot / svinge din arm i samme bue tilbage til startpositionen og lade bolden passere tilbage over fingerspidserne til håndfladen. Bolden skal i sidste ende gå over uden fingrene bliver spredt alt for langt fra hinanden, men få dem længere fra hinanden, og foretage en egentlig spor for en stund, hvis du har brug for. Du kan også prøve at lære denne overførsel med bolden først lagt i foran dig og bue det ud til håndfladen.
 4. 4
  Sommerfuglen - Dette er den tidligere palme-til-vugge-fingerspidserne transfer gjort frem og tilbage rytmisk, så bolden bevæger sig i en flydende figur-otte eller vinduesvisker bevægelse, som glider frem og tilbage. Den eneste forskel er, at din albue bør være fri til at bevæge sig omkring en masse mere for at støtte en flydende bevægelse. For at få et godt afrundet figur-otte, løfte bolden i en lille, indadvendt krumning fra din håndflade, da bolden passerer over det tilbage til holderen. Start langsomt og bevidst, så du kan vænne sig til farten og se det. Sommerfuglen ser sit bedste, selv om, når du er færdig lunt og slanke. Når du virkelig har fået det, så prøv at vende retningen af figur-otte.
 5. På den udadgående bevægelse af sommerfuglen (når bolden ruller på til håndfladen) være sikker på ikke at kop eller gribe bolden før du ruller det tilbage over til holderen. Selv når i håndfladen, skal kuglen være synlig.
Beherskelse af sommerfuglen fører til mere prangende, mellemliggende bevægelser såsom toppen til toppen butterfly pass.
5
Beyond - Mange flere overførsler og passerer eksisterer, og der er også isolation er: holde bolden i ét fast sted i rummet, mens hænderne fat i, holde og blomstre omkring det, da bolden tilsyneladende at svæve. Der er også arm ruller, albue boder, bryst ruller og (for nogle meget talentfulde folk faktisk) hoved, hals, ryg og skulder ruller. Praktiseres kontakt jonglører også gøre mange typer af palme spinning, roterende flere bolde i hænderne. Listen fortsætter, og hvis du kan forestille det, kan det sandsynligvis gøres.

Tips

 • ! Bruge hele armen - Brug kun styrken af din hånd og underarm til at kontakte jonglere vil forårsage dine håndled til at spænde ofte og få bolden til at bøje fingrene, da det overføres: sjusket effekter. Dette afhjælpes ved at holde dine albuer, triceps, skuldre og skulderblade involveret i selv de små overførsler og sommerfugle til at give kontrol og balance, du har brug for.
 • Smooth Moves tager tid - Må ikke bekymre dig for meget om en sjusket, oprindelige udgave af et trick. Klodsede igennem det i ugevis er fint, bare holde op gentagelse! Det kan tage måneder, men knæk vil stryge sig ud og ynde vil følge på egen hånd. Uanset din saldo og reflekser, vil muskel-hukommelse uundgåeligt satte ind i dine hænder og arme, i høj grad forbedre deres reaktioner.
 • At skære ned på at skulle jage din droppet bold rundt i lokalet, kan du ønsker at praktisere over en seng.
 • Brug denne beskrivelse i forbindelse med videoer fra kontakt jonglering sites eller web i almindelighed, tak. Det er virkelig en visuelt indlært færdighed, og du får mere gavn af denne how-to ved at se videoer af den ægte vare.
 • Den stumme hånd - din off-hånd vil normalt halte i gang, og har mindre balance, ynde og smidighed end din foretrukne hånd. Fortvivl ikke. Selvom det kan undertiden synes langsom og akavet, bør du flittigt arbejde på din off-hånd. Det er den eneste måde, det bliver bedre, så giver det den tid, det har brug for. Fokus på det og ikke forkæle det ved at gøre din foretrukne hånd gøre mere af arbejdet. Husk, gentagelse bringer muskel-hukommelse.
 • Fingre - fingrene af en kontaktperson jonglør bør klar, rørende og så lige som muligt uden at blive spændte eller ultra-stiv. For visse gennemløb, selvom de kan være lidt spredt fra hinanden uden at ødelægge illusionen (især med større kugler). Konstant sprede fingrene er dårlige, men som nogensinde stive "karate chop" hænder.
 • Toss læring - Nogle finder det nemmere i første omgang at lære ved at give kuglen en meget lys kaste op fra håndfladen og derefter placere holderen under det for den at lande på. Det er fint for læring, så længe lodtrækningen er skaleret ned, indtil bolden altid er rullende mod huden.

Advarsler

 • Hvis du øve og sidder indisk stil, dække dine ankler med noget som et tæppe eller ekstra sokker eller dine ankler kan ende meget sort og blå fra utilsigtet dråber.
 • Gør det ved siden af ​​din computer, og du vil være ked af. Hvis det ved et uheld falder ud af det vil knække skærmen eller ydre skal.
 • Hold afstand fra andre. Prøv ikke at "overføre" bolden ind i din læbe, næse eller pande, og ikke starte med akryl. Det er ikke skrøbelig som glas og vil bryde fliser, akvarier, nips og knogler, før det vil bryde selv.
 • Akryl kugler skabe en linse, der kan nemt brænde. Lad ikke klare (eller gennemskinneligt) kontakt bold ud af, hvor det kan blive udsat for sollys, eller du kan finde brændt huller i enhver overflade bolden blev hviler på.
 • Der er nogle i jonglering samfund, der har valgt at affeje denne kunst af forskellige årsager. Besøg de tre første eksterne links nedenfor for at lære mere om de etiske debatter omkring den.

Ting du behøver

 • Sørg for at du altid har en endeløs forsyning af tålmodighed i nærheden.
 • The Ball: Start med en dejlig, rund orange, en lys træ bold eller en etape bold (3 "/ 7,6 cm til 4" / 10,2 cm bred). Må ikke være bange for at slippe det igen og igen. Øv over en seng eller i græsset. Senere, når du droppe bolden mindre en akryl jonglering bold (3 "/ 7,6 cm eller 4" / 10,2 cm) fungerer godt for de fleste. Boldene kan let findes på hjemmesider ved at søge efter "kontakt jonglering".